60 Minutes

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (1 review)

Niet tevreden? Geld terug! 60 Minutes is ervan overtuigd dat je na het spelen van hun escape room met een lach tot achter je oren naar buiten loopt. Is dat niet zo, dan krijg je je geld terug. Intussen heeft nog niemand zijn geld terug gevraagd. Dat belooft!

Beschrijving

'Escape The Room in 60 Minutes’ profileert zich graag als één van de tofste spellen van de hoofdstad. Je krijgt 60 minuten om de hele puzzel op te lossen en je zo een weg naar buiten te banen. Deze Escape Room, gelegen vlakbij het Centraal Station van Brussel, is met maximum 5 personen te spelen. Ga aan de slag als team, alleen zo maak je kans om het record van minder dan 31 minuten te verbreken. De niet tevreden geld terug garantie is mooi meegenomen. Echter, sinds de oprichting van 60 Minutes, heeft nog nooit iemand zijn of haar geld terug gevraagd. Dat zegt genoeg, toch?

Aantal rooms: 1

Escape Room 1

We hebben jammer genoeg geen info over deze escape room

Gemiddelde beoordeling: 2.8 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Leuke game

Dit weekend hebben wij de Manneke Pis room gespeeld. Ik vond dat er wat weinig info stond op de site zelf. De vrouw aan het onthaal sprak enkel Engels en Frans. Voor ons was dit geen probleem, maar het zou misschien wel goed zijn als men dit vooraf aangaf. Ik vind de puzzels hier zeer origineel. Ik mag natuurlijk niets verklappen maar er zitten echt een paar zeer creatieve elementen in. Leuk is ook dat je kan kiezen of je een hint wil of niet. Er gaat een buzzer af als er een hint beschikbaar is en dan kan je kiezen of je die al dan niet wil gebruiken. Het wordt ook helemaal afgestemd op hoe ver je zit en zijn nog altijd een beetje lichtjes cryptisch of grappig. We speelden de game slechts met 2 en slaagden erin om binnen 53 minuten te ontsnappen. Toen er na 5 minuten bleek een deur niet op slot te zijn, die op slot had moeten zijn, werd dit snel en correct opgelost en kregen we een korting van 10%. Vond ik heel fair. Enkel een storyline had een pluspunt kunnen zijn. We kregen enkel een vage "you have to find Manneken Pis'. Ik had een verhaaltje daaromtrent toch leuker gevonden. Maar goed dat zijn details ;) Zeker een bezoekje waard volgens mij!

Gespeelde room: Escape Room 1

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joke op 21/6/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Rue Saint-Jean 37, 1000 Brussel
+32 28 80 03 70
info@60minutes.be