60 Tour

Brugge | Provincie West-Vlaanderen | (1 review)

In het hart van Brugge aan 't Zand vind je de escape game 60 Tour. Deze organisatie biedt twee escape rooms en één VR room aan. Spanning, sensatie en plezier zijn drie steevaste pijlers. Dus zak snel af naar 60 Tour voor een vol uur onvergetelijk spelplezier! Het mysterie lonkt!

Beschrijving

60 Tour onderscheidt zich met grote ruimtes die allen volledig geklimatiseerd zijn. Verder verzorgt de ambitieuze organisatie eveneens bedrijfsuitstappen en teambuildings. Netwerken kan in de lounge mét catering terwijl uw collega's de kluis kraken. Het professionele teamstaat je met raad en daad bij. Not your average escape room!

Aantal rooms: 3

Zotmans

Zijn jullie klaar om in te breken in Brugge's best beveiligde kluis? In deze unieke ervaring vormen jullie een team van inbrekers die gaan proberen het originele recept te stelen van het Zotmans bier, het bekendste en grootste exportproduct van Brugge.

Biogenum

Als onderzoeksteam gaan jullie proberen één van de grootste mysteries van Brugge te ontrafelen.

The Abandoned School (VR)

The Abandoned School is een 4 persoons VR Shooter multiplayer game. Als Special Forces wordt je ingezet om een verlaten school te bevrijden van zombies en de enige juf te zoeken die nog niet besmet is met het zombie virus. De game bevat eerst een tutorial zodat elke speler de knoppen leert kennen en de spelers gewend raken aan de VR wereld.

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

een aanrader

Zeer tof spel. Vriendelijk. Onthaal en grondige uitleg. We speelden dit spel met vier en kwamen in een heel andere wereld terecht. Nadien moesten we even bekomen. Absolute aanrader!

Gespeelde room: The Abandoned School (VR)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nele E op 29/12/2018 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

T Zand 20, 8000 Brugge
003250668866
contact@60tour.com
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

De lounge van ca.80 m2 staat open voor groepen & bedrijven. Deze is volledig geëquipeerd met wifi, displays, beamer, catering en zoveel meer.

Ontspanningsruimte

Ontspannen kan in onze lounge

Parking

Bij elke reservering is er 1 uur gratis parking voorzien in 'T Zand. Een fietsenstalling is beschikbaar.