Chamber Challenge

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (1 review)

Laat jezelf met maximum vijf vrienden opsluiten in één van de escape rooms van Chamber Challenge. Na een korte introductie krijg je 60 minuten om jezelf een weg naar buiten te banen. Vind de aanwijzingen, werk samen met je team, los puzzels op en ESCAPE!

Beschrijving

Het Brusselse Chamber Challenge garandeert je 60 minuten absolute opwinding! Deze escape room biedt je een unieke mix van emoties aan zoals amusement, twijfel en verrijking.

Het idee voor deze escape room is ontstaan nadat de makers een reisje naar Praag maakten. Via TripAdvisor kwamen ze in contact met een lokale escape game en ze waren direct verkocht! Intussen hebben de makers verschillende games gespeeld in Europa, Noord Amerika en Azië.

Na deze reis, besloten de bedenkers om zelf de uitdaging aan te gaan en een escape room te starten in Brussel. Beiden hebben ze een achtergrond in educatie. Hun directe ervaring met uitdagende leeromgevingen kwam zeker van pas tijdens het bouwen van de escape game.

Je zal merken dat het doel van de escape rooms bij Chamber Challenge meer dan alleen fun is. De games zijn erg leerrijk en beloven je nieuwe inzichten op te doen betreffende probleemoplossend denken en groepsdynamieken.

De 'Chamber Challenge Experience' is mogelijk gemaakt door een combinatie van kennis en ervaring betreffende wiskunde, techniek, wetenschap, educatie, training en ontwikkeling, marketing en eventplanning.

Chamber Challenge is toegankelijk voor zowel Nederlands, Frans als Engels sprekende spelers. Veel succes met deze unieke escape game!

Aantal rooms: 2

The Boudoir

Wanneer je deze escape room binnen stapt, zit je vast in de kamer van een zekere Madame M. Als sleutel voor je ontsnapping zal je de boosdoener moeten vinden. Deze is naar het schijnt een zeer geliefd cultureel icoon uit het Brusselse. Veel succes!

The Lab

In deze escape room is de tijd je grootste vijand. Je zal een DNA structuur moeten ontrafelen om zo de kwaadwillige plannen van Dr. Doom te stoppen. Hij wil een bovenmenselijk ras creëren om zo over deze planeet te heersen. Je krijgt 60 minuten de tijd om hem te stoppen.

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Really good escape Room!

Have play many Escape Rooms, this was a great set up and really nice people. Looking forward to come back and play the other room!

Gespeelde room: The Lab

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ralph op 15/1/2018


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Rue du Chatelain 69, 1000 Brussel
+32 472 65 06 03
info@chamberchallenge.be