Cortex Escape Room

Brugge | Provincie West-Vlaanderen | (0 reviews)

Haal je beste speurtalent boven voor deze escape room, want de geheime groep CORTEX is neergestreken in het hartje van Brugge (Bruges) en geeft ook jullie de kans toe treden tot deze exclusieve kring van grootse denkers en leiders.

Beschrijving

Hebben complexe raadsels voor jou geen geheimen, ben je gefascineerd door het oplossen van puzzels en heb je een neus voor het vinden van verstopte voorwerpen? Denk jij ons te kunnen bewijzen CORTEX-waardig te zijn? Ga de challenge dan niet uit de weg en wie weet kunnen we jou na de beproeving als volwaardig lid verwelkomen.

Aantal rooms: 1

Cortex secret society

De geheime groep CORTEX is neergestreken in het hartje van Brugge en geeft ook jullie de kans toe treden tot deze exclusieve kring van grootse denkers en leiders. Denk jij ons te kunnen bewijzen CORTEX-waardig te zijn? Ga de Challenge dan niet uit de weg en wie weet kunnen we jou na de beproeving als volwaardig lid verwelkomen.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Hauwerstraat 5, 8000 Brugge
+32 473 71 94 80
cortex.escape.room@gmail.com

Vergaderruimte

Vergaderen kan je in het café achter de escape room

Ontspanningsruimte

Achteraf kan je napraten in café De Vetten Os achter de escape room

Vergaderruimte

Er kan makkelijk geparkeerd worden op een parkeer plein over de escape room. Ook is er dichtbij een ondergrondse parkeerruimte.