Cube Zero

Gent | Provincie Oost-Vlaanderen | (47 reviews)

Cube Zero Gent is het allereerste escape game in de stad Gent. Na twee jaar voorbereiding werden drie prachtige rooms opgeleverd. De magische thema's 'Escape The Freakshow', 'Find the Altarpiece' en 'Escape Wonderland' spreken tot ieders verbeelding. Behoor jij tot de 50% van de deelnemers die erin slagen om binnen het uur te ontsnappen?

Beschrijving

Als allereerste real-life escape game in Gent heeft Cube Zero een stevige voet aan de grond met drie uitdagende kamers. Doordat de games zo populair zijn, belooft Cube Zero nog meer escape games in 2016.

Find the Alterpiece (Het Lamgods) brengt je terug naar 1934, het jaar waarin Gent werd opgeschrikt door de diefstal van De Rechtvaardige Rechters. Je wordt opgesloten in de kamer van éne Goedertier, de mogelijke dief van het paneel. Kan jij het raadsel oplossen en ook nog ontsnappen binnen de 50 minuten?

Een ander spel Escape the Freakshow schept de sfeer van een circus uit de jaren 50-60. Ontsnappen uit de kamer lukt enkel in samenwerking met je teamgenoten. Denk goed na, samen kom je hieruit.

Aantal rooms: 6

Escape The Freak Show

Je komt terecht in de typische 19de eeuwse circuswereld. Tijdens elke voorstelling werd er wel een freak getoond. Dit zijn personen met een heel erg bijzondere eigenschap. Buiten de circustent werden deze mensen echter gevreesd. Je hoopt buiten het circusterrein een freak tegen het lijf te lopen. Aan de ingang van de artiestentent voel je plots een prik in je nek. Alles wordt donker...

Find The Alterpiece

Tijdens de vorige eeuw werden twee luiken uit het Lam Gods gestolen. Meer dan 75 jaar later is men nog steeds op zoek naar De Rechtvaardige Rechters. A. Goedertier gaf net voordat hij stierf toe dat hij het paneel heeft gestolen, maar nam de locatier ervan mee in zijn graf. Kan jij het geheim ontrafelen en het gestolen meesterwerk terugvinden?

Escape Wonderland

Wonderland is een mystieke locatie waar alles in beweging is maar niets lijkt te veranderen. Deze escape room ziet er misschien snoezig uit. Dit kan je echter misleiden. Je zit opgesloten en krijgt 60 minuten om te ontsnappen. Winnen betekent vrijheid, verliezen maakt je slaaf. Winnen is pas mogelijk wanneer je niet verleid wordt door misleiding en bedrog.

Escape The Coven

Als énige ben jij de wettelijke erfgename van je tantes nalatenschap. Echter, niet alles loopt van een leien dakje. Je zal moeten strijden om de erfenis te verkrijgen!

Escape The Void

Een A.I. (Artificial Intelligence) heeft de mensheid opgedragen zich te melden in de Void (de leegte) zodat ze ons een betere toekomst kan garanderen. Maar is dat wel zo? Laat je opsluiten en probeer binnen de 60 minuten te ontsnappen uit deze misterieuze escape room.

Escape The Asylum

Je hebt gehoord van wantoestanden in het Azilon Asylum. Als journalist ga je undercover op onderzoek uit. Ongelooflijk, de medewerkers behandelen je plots als patiënt! Probeer binnen het uur te ontsnappen, voordat jij een verschrikkelijke behandeling ondergaat. (opgelet, deze escape room wordt afgeraden indien je nog niet eerder speelde.)

Gemiddelde beoordeling: 3.9 / 5 (47 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

super leuk idee

Een escape game met acht personen, lijkt best veel.
Maar dit hebben ze bij escape the asylum super origineel opgelost.

Best een moeilijk spel (niet voor beginners). Het duurde even vooraleer we allen samen op weg raakten.

Leuk ingericht, net genoeg decoratie zonder dat het voor te veel afleiding zorgt!

Heel vriendelijk ontvangen geweest

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefanie op 21/1/2018


ontgoocheld

Ik heb al wat ervaring met escape rooms (dit was mijn 4de locatie) maar van deze kamer was ik ontgoocheld. Onthaal verliep wat rommelig, eigenaars waren wel vriendelijk. Het was vooral de kamer zelf die mij geen waw-gevoel gaf. Weinig tot geen aankleding en de puzzels zelf waren vergezocht en onsamenhangend. Weinig originele ideeën, ik ben geen enkele keer verrast. Ook hadden we af en toe de juiste code te pakken maar werkte het slot niet naar behoren waardoor we soms veel tijd verloren doordat we dachten dat we de verkeerde code hadden.

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nancy op 13/12/2017


Escape the coven

Heel saai weinig afwisseling, weinige peuzels gwn cijfertjes zoeken en in een code
Slot typen

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kdkdd op 25/6/2017


Lakse begeleiding en cijfersloten

Onthaal was echt niet goed; totaal geen inleving of moeite gedaan om het thema uit te leggen. Was vrij nonchalant van; "kijk, ik ga u opsluiten, blijf daar en daar vanaf, daar is de telefoon als je hulp nodig hebt en voor de rest, succes." Dat was het, wat ik heel jammer vond, want het thema leent zich uit voor veel meer inleving en verhaal. Eenmaal binnen hadden we vooral moeite met de sloten; ondanks de juiste codes, kregen we de sloten moeilijk open en moesten we enkele keren bellen om dan toch de code te krijgen. Het waren voornamelijk cijfersloten en sleutelsloten. Wat jammer is dat er niet meer mee gedaan werd. Decor was best goed, al is het jammer dat er niet nog meer gezocht moest worden; nu was het telkens de code zoeken en doorgaan en geen praktische zaken (bv waarbij je echt tekst moet lezen en iets uithalen). Groot tekort, naar onze mening; geen enkel tijdsbesef. Ik hou ervan als de spanning toeneemt door de seconden die wegtikken; hier was er niets dat aangaf hoeveel tijd je nog had. Zeker als je dan buitenkomt en de begeleider staat je niet op te wachten.. je zoekt die dan en vindt die in een zetel op zijn gsm bezig, ja, dat is echt heel onprofessioneel. Hij moest dan ook nog toegeven dat hij onze tijd niet had genoteerd, dus we moesten zelf maar wat gokken of we nu binnen het uur waren of niet. Heel jammer.
Laatste opmerking: materialen waren ooit eens geplastificeerd, maar het plastiek kwam helemaal los, en sommige materialen waren simpel met tape gerepareerd, wat je wel een gevoel gaf dat het allemaal wat "shabby" was. Het was een leuk uur, we hebben er het beste van gemaakt, maar het kon zoveel beter zijn indien enkele zaken anders waren geweest. Jammer.

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mathias Van den Bossche op 10/4/2017


Fucking moeilijk

Ik heb al 7 escape games gespeeld en dit is de zwakste die ik al gedaan heb. Eerst en vooral was het onthaal nogal gewoontjes: ik denk in dat opzicht dat CubeZero in Gent een beetje bezwijkt onder zijn grootte. Ten tweede was het decor niet om naar huis te schrijven; het leek precies al een tijdje gelden dat ze een opknapbeurt gehouden hadden. De puzzels waren mijn inziens heel moeilijk en bij de haren gegrepen. Er worden zo veel kistjes met cijferslotjes ineens naar jouw kop gegooid dat je nooit goed weet welke cijfercode (overigens voornamelijk enkel cijfercodes) voor welk slotje dient. De puzzels waren voornamelijk een oefening in vergezochte schoolse linken zoeken, waar ik verwacht dat er meer praktische opdrachten zouden moeten zijn in teamverband. Van alle bezochte escape rooms vond ik dit de minst indrukwekkende. Wat wel gezegd kon worden, is dat het thema heel goed uitgediept was door de makers: misschien zaten ze effectief te veel in Wonderland bij het maken ervan.

Gespeelde room: Escape Wonderland

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rutger Lievens op 20/3/2017


Zotjes

Dit was de aller eerste keer dat ik dit deed, echt een heel leuke ervaring.

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ritn op 11/2/2017


We escaped

3e room en alle 3 top

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefan Wuyts op 11/2/2017


kei plezant

Zeker een aanrader

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Edwin van Roey op 11/2/2017


Zeker doen!

Dit is nu al de derde kamer die we bij Cube Zero doen en het was de moeilijkste tot nu toe! Maar daarom zeker niet minder leuk, gewoon een grotere uitdaging. Alleszins: wij zijn eruit geraakt!! Wij komen zeker nog eens terug voor de andere 3 kamers want we worden hier altijd met open armen onthaald, geholpen wanneer nodig en nu krijg ik er nog eens een gratis drankje bij ook! Helemaal geweldig! Allen daarheen!!!!

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Katia op 11/2/2017


Fun fun fun

Leuke maar moeilijke kamer Escape the Void. Niet de makkelijkste, maar wel leuk om te doen. Escape the room is voor herhaling vatbaar. 3 down still 3 to go in Cube Zero in Gent

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Els Pauwels op 11/2/2017


Review

Tof, spannend en zeker voor herhaling vatbaar!

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elise Vantomme op 11/2/2017


Zeker de moeite waard

Het was een heel leuke ervaring en zeker de moeite waard om het eens te doen. Dit was de moeilijkste kamer, maar het is ons toch gelukt om eruit te geraken en net binnen de tijd. Het is heel leuk om in groep te doen

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Freya op 11/2/2017


toffe ervaring

Voor de 1ste keer een escape room gedaan. Dit was een zeer toffe ervaring! Met de nodige tips ons toch wel kunnen bevrijden uit de kamer! Zeker voor herhaling vatbaar!

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door jens Bauters op 11/2/2017


escape room asylum

Super toffe ervaring, door de grote groep moesten we de grootste en moeilijkste kamer nemen, maar in team kwamen we er nog sterk uit en slaagden we erin om binnen het uur buien te geraken. Echt top! Zeker voor herhaling vatbaar

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door lucas op 11/2/2017


Bday Kato en Eirini

het was super leuk!

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sanne op 11/2/2017


Bday Kato en Eirini

Superleuke ervaring! Ons team was gewoon te goed ten opzichte van Team Jowan!

Gespeelde room: Find The Alterpiece

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jeroen Vandecauter op 11/2/2017


lamb's god geowened!

Super concept en leuke puzzels!

Gespeelde room: Find The Alterpiece

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door shaun op 11/2/2017


bday kato

Top locatie, aangenaam onthaal.

Gespeelde room: Find The Alterpiece

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door charlotte op 11/2/2017


bday kato

top feestje

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door tim op 11/2/2017


Leuk

Heel plezant! Goed voor Kato haar Bday :) xxx

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joske op 11/2/2017


vrienden

Heel vriendelijk ontvangen. Super spel, goed teamwork, dankzij een paar tips (we zaten wel in de goede richting te zoeken) op tijd buitengeraakt. Heel variërend qua opdrachten. Echt tof om te doen en voor herhaling vatbaar.

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Isabel Mahieu op 11/2/2017


familie uitstap

Goede ontvangst. Nog nooit eerder een escape game gespeeld maar zeker een toffe ervaring. De kamer was in orde en we konden op elk moment tips vragen aan de moderator! zeker voor herhaling vatbaar

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Fien De Bruyne op 11/2/2017


Aanrader!

Find the Alterpiece is een heel leuk spel! Zeker een aanrader. Het decor is mooi uitgedacht. De puzzels zijn niet eenvoudig en er zijn veel elementen in de kamer, waardoor je soms afgeleid raakt van de puzzel (maar dat hoort er ook bij). Gelukkig kan je een tip vragen via een telefoon, die tips helpen echt wel. Dit geeft zin om nog eens te komen!

Gespeelde room: Find The Alterpiece

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Conny op 10/2/2017


Leuke ervaring!

Een fijne ontvangst! We speelden Escape Wonderland (net op tijd buiten geraakt). Een zeer leuk thema en gevarieerde puzzels. Wanneer we belden om een tip, werden we goed geholpen.

Gespeelde room: Escape Wonderland

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Louise op 10/2/2017


Escape The Asylum

We hebben al meerdere escape games gespeeld, en hebben deze keer voor deze gekozen omdat we met een groep waren met meer dan zes personen. De meeste escape games kunnen maar met een maximum van zes gespeeld en hier heeft deze escape game een groot plus punt aangezien je deze met acht kan spelen. We werden direct opgesplitst in 2 groepjes en in verschillende kamers gedropt, echter moesten we elkaar nog steeds helpen! heel leuke (nieuwe) manier van escape gamen! Heel leuke puzzels die best wel moeilijk waren puur door het feit dat we samen moesten werken zonder dat we samen waren. Leuke inrichting en super vriendelijk onthaal! Een aanrader!

Gespeelde room: Escape The Asylum

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lesley op 9/2/2017


Technisch falen

Locatie moeilijk te vinden maar kwam in orde. Goede info gehad,alles duidelijk uitgelegd voor we de kamer ingingen. Kamer zelf bestaat uit 3ruimtes. Puzzels zitten goed in elkaar. Jammer dat PC the void 1 van onze antwoorden niet aanvaarde hoewel die correct bleek. Organisatoren zijn binnen komen helpen. Daarna de totale anticlimax: pc -toetsenbord werkte niet meer. Op 1 kluisje voor dé deursleutel abrupt einde vh spel. Iedereen verliet het spel via de ingangsdeur....geen sorry of herkansing..geen kans te hervatten..."het stond in de alg voorwaarden dat men nt verantwoordelijk is vr technische defecten"????? Het bleken de batterijen vh toetsenbord die "plat" waren. Pc had zich gereset ofzo. Kregen na debatteren om een compensatie: bon van €50 om terug te komen ( en dus opnieuw €50 te investeren met kans op technisch defect) Neen...dank u

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nathalie op 17/12/2016


Escape Wonderland

Toffe kamer... Jammergenoeg niet goed "klaargezet" door de eigenaars waardoor slotjes nt dicht waren en we meteen een 2tal puzzels hebben overgeslagen. Leuk concept maar gn wow-factor door de nonchalance id voorbereiding. En...geen spontane excuses gekregen vr de foutjes, wat dubbel jammer is.

Gespeelde room: Escape Wonderland

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Valerie op 17/12/2016


Zeer fijn en aanrader voor twee

Ik deed deze escape room enkel samen met m'n vriend. Het was de vierde room die we deden en we wouden het eens met z'n twee proberen. We waren onder de indruk want we vonden het decor echt mooi. De puzzels zaten goed in elkaar en waren leuk gevonden. Het was niet extreem moeilijk maar dat was goed omdat we maar met twee waren en het nog maar onze 4e game was. We zijn net op tijd buiten geraakt. Dat we zelf moesten bellen voor een hint, vonden we zeker niet erg. Wat ik persoonlijk jammer vond, was dat er geen aftelklok was, maar we hadden een uurwerk en konden schatten hoelang we al bezig waren. Al bij al een zeer fijne ervaring. We gaan de andere kamers zeker en vast nog doen!

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Serena op 23/10/2016


Mooi uitgewerkt

Speelden met twee groepen de Wonderlandkamer en Escape the coven. Beide groepen konden ontsnappen, de ene met 4 personen en de andere met 3. 2 seconden over, dus superspannend! Je resterende tijd is niet zichtbaar op een klok, maar die kan je desnoods zelf bijhouden op je eigen uurwerk als je enig tijdsbesef wil. Buiten dat vonden wij de kamers leuk ingericht, heel veel sloten om te openen maar niet eentonig! Originele inbreng en sommige dingen heel ver gezocht, super! Wij komen zeker terug!

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jolien op 9/10/2016


Jammer van het geld

Een aantal maanden geleden speelden we Wonderland, pas nu schrijf ik een review omdat we ondertussen reeds 2 andere escape games speelden in Gent. Een vriend speelde voordien de game Freakshow, hij vermeldde toen dat het slot om te escapen stuk was in hun game. Dat kan natuurlijk altijd voorvallen. Tweede kans met wonderland... Bij het bellen om een tip, dienden we ook uit te leggen waar we ons bevonden in het spel. Dit kan echt niet in onze ogen! Verder was er een slot kapot (slecht contact bleek later), waardoor we niet verder raakten (indien dit gevolgd was op het scherm, had men wel kunnen ingrijpen). 2 spellen met defecte sloten lijkt me net iets te veel van het goeie voor een escape game. Verder waren de raadsels niet altijd even origineel en was de structuur nogal eentonig. Jammer, maar momenteel kunnen jullie niet tippen aan de andere excaperooms in Gent.

Gespeelde room: Escape Wonderland

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Fien op 3/10/2016


Saaie kamer

De kamer was zeer nieuw, maar helaas zeer basic ingericht. Het verhaal over de computer wordt niet echt duidelijk tijdens jet spel en de puzzels zijn niet fantastisch gevonden. Wel zeer vriendelijke eigenaars die tips geven door de telefoon. Zonde dat er geen aftelklok aanwezig is. Ik vond het persoonlijk redelijk saai en verloor mijn enthousiasme tegen het einde.

Gespeelde room: Escape The Void

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rob op 27/8/2016


Combining Gentse Feesten with an escape game!

We were planning to go to the Gentse Feesten and wanted to play an escape game before we started our 'feesten'. We chose Cube Zero because of the excellent location (in the midst of the city center) We were greeted by the very friendly staff members. We played their newest game 'escape the Coven' which has a witch theme and is very nicely decorated. Loved the fact that there were multiple rooms and we had to go back and forth between them. Definitely would go back their to play the other games!

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elody op 1/8/2016


Leuke escape game

Ik heb de vorige spellen hier allemaal gespeeld. Dit is hun nieuwste spel, zeker niet het makkelijkste. Met de sleutel op de deur toen de tijd afliep. Maar mooi decor, leuke puzzels. Zeker de moeite waard.

Gespeelde room: Escape The Coven

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Peter op 30/7/2016


Eerder teleurstellend

Dit was toch wel de meest teleurstellende escape game die ik speelde. Vriendelijke ontvangst. Het is jammer dat op de website niet duidelijk blijkt welke van de escape games het moeilijkst is. Er is ook geen klok die aftelt, dus je moet al zelf je tijd bij houden, dit vind ik toch een serieus minpunt. De clues zelf vond ik niet superorigineel, het kwam voor mij iets te veel neer op code zoeken --> sleuteltje --> nieuwe code --> sleuteltje --> kistje --> nieuwe code --> sleuteltje --> deur. Er zaten maar een paar echt originele twists in. Ook de aankleding kon beter. Het geheel gaf mij meer een studentikoos gevoel. Op zich geen probleem, maar dan zou de vraagprijs toch een stuk lager mogen zijn dan een escape game die heel wat professioneler in elkaar is gestoken.

Gespeelde room: Escape Wonderland

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joke op 21/6/2016


Onze 7e escape room

Onze ervaring van 'escape the freak show' was goed. Vlotte ontvangst. We waren wat te vroeg, maar dit werd goed opgevangen. Kamer is zeker in orde. Decor is goed, basic, maar goed.

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Matthias op 7/5/2016


Familie uitstap

Tijdens de paasvakantie met mijn vrouw en twee kinderen een escape game gaan spelen. Vooraf enkele malen gemaild met de mensen van Cube Zero om te zien of dit eigenlijk wel kon met kinderen. Na enkele vriendelijke mails en het antwoord dat dit kon trok ik erheen met mijn gezin! Zowel voor jong als voor oud een leuk spel! Genoeg zoek factoren voor kinderen en genoeg moeilijke puzzels om zelfs de volwassenen in de groep met breinbrekers achter te laten! Komen zeker nog eens terug! (mocht het van de kinderen afhangen deden we direct al een tweede room)

Gespeelde room: Find The Alterpiece

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefaan op 8/4/2016


supertoffe activiteit!

Ik heb met een groepje vrienden 'escape the freak show' gespeeld en was echt onder de indruk van het concept en inkleding. We zijn nipt kunnen ontsnappen, en vonden het allen een heel spannende en toffe activiteit! We zijn hartelijk ontvangen en hebben voldoende uitleg gekregen vooraleer we begonnen. Ik vind het perfect gelegen in het centrum van Gent, waardoor je de activiteit makkelijk kan combineren met andere activiteiten doorheen de stad. Echt een aanrader!

Gespeelde room: Escape The Freak Show

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jolien op 2/4/2016


Leuke Teambuilding

Een tijdje geleden organiseerden we een teambuilding met een aantal van onze leden. Niet iedereen kon ontsnappen, maar we hebben ons wel enorm geamuseerd. De puzzels zijn goed bedacht en soms een echte uitdaging. Het moeilijkste was toegeven dat we om hulp moesten vragen, maar anders waren we er waarschijnlijk nooit uit geraakt.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mistral op 31/3/2016


Super activiteit met vrienden

Had er nog nooit van gehoord tot er een vriend over begon, dus gingen we met de bende er eens naartoe. We werden heel vriendelijk ontvangen en konden heel vlug aan ons spel beginnen. Ik heb met vier anderen Escape The Freakshow gespeeld, zeer toffe ervaring en mooi ingericht. Ook een pluspunt dat het in hartje Gent ligt, dus perfect om daarna nog ene te gaan drinken!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maxim op 19/3/2016


Leuk om te doen!

We werden goed onthaald en alles werd heel duidelijk uitgelegd, wat toch wel nodig is als je nul ervaring hebt. Goede puzzels en leuk aangeklede kamers. Veel gelachen en veel plezier gehad. Dit doen we zeker nog eens!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elize op 19/3/2016


Top ervaring!

Ondertussen reeds 2 van de 3 verschillende thema's gespeeld. De eerste keer haalden we het net niet, de tweede keer net wel. Leuk dat er aandacht is besteed aan nieuwkomers: de puzzels zijn iets eenvoudiger, maar toch uitdagend waardoor het echt een spannende ervaring is. Wij hebben ons fantastisch geamuseerd en keren zeker terug voor het derde thema.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kevin op 17/3/2016


Als vrijgezellen uitstap

Gisteren voor eerste maal met escape games in aanraking gekomen tijdens een vrijgezellen dag! Super enthousiaste ontvangst gekregen bij aankomst! We verdeelden ons in twee groepen en namen het 'tegen' elkaar op! Zeer leuke puzzels en enkele serieuze breinbrekers later zijn we allen ontsnapt mits enkele tips. Zeer fijn uurtje beleefd ,ik ga het daar zeker eens opnieuw spelen !

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefanie op 13/3/2016


Echt een leuke ervaring voor alle leeftijden

Wij geraakten juist op tijd uit de kamer. Het was echt een uitdaging voor ons en we vonden het heel leuk. Het is zeer aangenaam dat dit midden het stadscentrum zit en dat je dit perfect kan combineren met een drankje of een etentje. Echt keer iets anders!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Henri De Roo op 13/3/2016


origineel en voor alle leeftijden

Leuk initiatief in het midden van hartje Gent. Je hebt verschillende moelijkheidsgraden en thema's, dus er iets voor elk wat wils. Zeker een tip voor de brainies onder ons die houden van een mentale uitdaging.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Melissa op 13/3/2016


Underwhelmed

Met een groepje vrienden hebben we ondertussen flink wat ervaring in escape games. Gezien de websites van Cube Zero er erg professioneel uitzien, hadden we hoge verwachtingen. Maar oh wat waren we underwhelmed... Het onthaal was correct. Droogjes en niet supersociaal maar dat hoeft ook niet voor ons. Het decor was teleurstellend. We deden The Freakshow en Wonderland, welke er beiden uitzien alsof ze in elkaar getimmerd werden door een aantal niet-handige studenten tussen het studeren door. Het ziet er allemaal gestunteld en amateuristisch uit. Totaal geen waw-factor voor ons. De puzzels waren ok. Best amusant, wel veel afleidingsmateriaal maar dat heeft ook zijn charme. Wel geschikt voor beginners. We ontsnapten uit Wonderland op 20 minuten tijd en kwamen terecht in een lege onthaalruimte. Toen de begeleider uit een andere kamer kwam, was hij verbaasd dat we eruit waren. Dat gaf ons niet zo'n betrokken gevoel. Ook jammer dat er geen tijdklok in de kamers hangt om te volgen hoeveel tijd je nog hebt. Al bij al leuke kamers voor beginners, maar als je al ervaren bent mag je deze gerust overslaan.

Reactie van de eigenaar:
Beste Sonny,

Indien jullie effectief bij ons komen spelen zijn, vinden we het jammer dat de ervaring tegenviel. Het verbaast me enigszins om te lezen dat jullie op 20 minuten uit wonderland ontsnapt zijn. Er worden immers van elke groep statistieken bijgehouden inzake ontsnappingstijden om alles meetbaar te houden. Escape Wonderland is op vandaag het moeilijkste game (staat ook zo op onze website) met een ontsnappingspercentage van louter 11% en een recordtijd van 43 minuten.

Het is mogelijk dat de begeleider een andere kamer uit kwam omdat hij een ander game aan het opzetten was. Dit hoort immers tot zijn takenpakket.

Neem gerust contact met ons op om dit verder te bespreken.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door sonny op 8/3/2016


Leuke thema's

Super vriendelijke ontvangst gehad. De thema's van deze escape games zijn heel gevarieerd. Vond het hint systeem waarbij je zelf moer vragen om een hint een aangename verandering vergeleken met de standaard escape games. Je kan dan je eigen tempo aanhouden ipv dat je soms zonder je het wil tips krijgt. Zeer fijne ervaring.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sabrina op 27/2/2016


Een teleurstelling

Ik heb al redelijk veel escape games gespeeld, maar deze is tot nu toe het meest teleurstellend. De muren komen niet eens tot het plafond, de game master volgt je niet en je moet bellen om een tip te vragen. Wanneer hij dan opneemt weet hij zelf niet eens waar je mee bezig bent en vraagt hij zelf wat je aan het doen bent. Wij zijn uiteindelijk ontsnapt en hij wist niet eens dat wij buiten waren aangezien hij een andere kamer aan het schoonmaken was.

Reactie van de eigenaar:
Beste,

Wij betreuren het ten zeerste dat u geen fijne beleving bij ons had. Echter willen wij graag enkele punten verduidelijken. In 1 van onze games, Escape The Freakshow, is de plafond inderdaad open. Dit komt door de keuze van onze locatie/gebouw. Wij hebben geopteerd voor een locatie die in centrum Gent ligt, en net zoals vele andere gebouwen in centrum Gent is dit een oud herenhuis dat beschermd is. Sommige verbouwingswerken waren nu eenmaal niet mogelijk door het karakter van het gebouw. Ook het hintsysteem is iets waar wij zelf, na lang wikken en wegen, een specifieke keuze gemaakt hebben. Wij laten onze spelers zelf kiezen wanneer zij een hint willen of nodig hebben. Dat de Game Master niet meteen wist waar u zat in het spel kan inderdaad niet, maar er zijn natuurlijk altijd menselijke elementen waardoor dit wel eens kan voorvallen.

We vinden het spijtig dat u ons hierdoor een volledig slechte score geeft en hopen u toch nog te kunnen overtuigen met een van onze andere escape games!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door henry op 24/2/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Vlasmarkt 10, 9000 Gent
+32 93 955 553
cubezerogent@gmail.com
Bezoek website
Direct reserveren