Department of Puzzles

Antwerpen | Provincie Antwerpen | (4 reviews)

Department of Puzzles is een pop-up escape game in een unieke locatie: het stationsgebouw van Antwerpen Centraal. Laat je opsluiten met vrienden of collega's. Werk samen als team om zo een succesvolle ontsnapping te realiseren!

Beschrijving

Bij deze escape room komen het thema en de locatie perfect samen. Je komt terecht in een controlekamer van het station. Het geluid van de sporen erboven, draagt alleen maar bij tot de sfeer. Probeer deze escape room in een zeer realistische omgeving zeker een keer uit. Spanning verzekerd!

Aantal rooms: 1

Toxic Train

Een trein met een gevaarlijke lading dreigt tegen hoge snelheid in het Centraal Station binnen te razen. Geraak binnen in de controlekamer om erachter komen hoe je de trein kan stoppen. Zal je de stad kunnen redden?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5 (4 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Nerve wrecking toxicity!

Mijn vrouw en ik zijn fervente escaperoom detectives! We hebben zelden zo'n prachtig ingekleed decor gezien voor een escaperoom. Alle puzzels stijlvol uitgewerkt en dit voor een pop-up! Het feit dat men de treinen hoort en voelt binnenrijden in het station zorgt voor een ware onderdompeling in de hectische sfeer die er heerst. Een puzzelkamer die je perfect met 2 kan doen als koppel en zeer gemakkelijk te bereiken is. Indien er hier een andere puzzelkamer wordt uitgewerkt, staat deze bovenaan de lijst. Dit is een echte aanrader voor alle puzzelliefhebbers!

Gespeelde room: Toxic Train

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Fennis & Demke op 18/6/2017


Originele puzzels op toplocatie!

Leuke room in station Antwerpen-Centraal! De puzzels zijn zeer origineel! Ik was aangenaam verrast door de creativiteit van deze escape room! Hier vind je geen blacklights of mastermind! De maker blijft trouw aan het concept, alles is in het thema van de treinen vormgegeven. Een aanrader!

Gespeelde room: Toxic Train

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dorien op 28/5/2017


Ideaal voor een uurtje spannende ontspanning!

Presteren onder druk om een ramp te vermijden.
Ingenieus en creatief uitgewerkte opdrachten.
Ideale locatie voor dit thema.
We hebben 't Stad gered van de giftige trein!

Gespeelde room: Toxic Train

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jos op 21/5/2017


Origineel en inventief

The departement of puzzels is een escape room vol originele en gevarieerde puzzels. Zowel de fanatieke als de minder ervaren puzzelaars in ons gezelschap kwamen aan hun trekken. De vormgeving van de room en de spelletjes zijn een echte meerwaarde. De treinen die over de sporen boven ons denderen, droegen alleen maar bij aan de spanning! Heel leuke room!

Gespeelde room: Toxic Train

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Astrid op 21/5/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Pelikaanstraat 3 - 1310, 2000 Antwerpen
n/a
rubendewitte@gmail.com
Bezoek website
Direct reserveren