Ecco La Luna

Mobiele escape game | Provincie - | (5 reviews)

He evenementenbureau Ecco La Luna heeft er met "The Crazy Scientist" een top escape spel bij! Teams zullen op z'n best moeten samenwerken om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit escape spel kan je handig combineren met andere activiteiten van Ecco La Luna of met een gezellig etentje achteraf! Plezier gegarandeerd!

Beschrijving

"The Crazy Scientist" is een mobiele escape game die op elke locatie gespeeld kan worden (zelfs buiten). Het doel van het spel is om een ""escape box"" op te lossen met maximaal 15 personen. Ecco La Luna heeft wel 4 identieke boxen ontworpen. In totaal kan je dus met 60 personen tegelijk spelen! Teams zullen goed moeten samenwerken om alle bollen uit de box te krijgen. De box is gevuld met praktische challenges en veel verschillende uitdagende raadsels zoals laserstralen en sterrenkaarten. Je zal je geen moment vervelen!

Aantal rooms: 1

The Crazy Scientist

"The Crazy Scientist" heeft een plutoniumbom gemaakt die ooit de wereld zal vernietigen. De vraag is alleen... wanneer? Om de bom onschadelijk te maken, moeten de avonturiers de bom eerst activeren. Eens de bom geactiveerd is, gaat de box open en kan het ontmantelen beginnen. Ga als team op zoek naar de 5 plutoniumbollen en neutraliseer ze in de nog te activeren ontmantelingsmodule om de wereld te redden.

Gemiddelde beoordeling: 3.9 / 5 (5 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Ideale teambuilding activiteit

De box zit echt vernuftig ineen, er zijn veel puzzels op te lossen die je hersenen doen kraken en ook de communicatie hier (welke code hoort bij welk slot of geeft toegang tot een andere puzzel) is een belangrijke factor. Was voor mij een top eerste ervaring met escapes. Ondertussen deed ik er al meerdere en deze vind ik nog steeds een van de betere.

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door isabelle vercaigne op 6/1/2019 (Gemiddeld escaper)


Big student escape

het verhaal achter de bom, de mogelijkheid om het tegelijkertijd op te nemen tegen andere teams en de uitdagende puzzels maken deze 'escape box' tot een fantastische ervaring. echte aanrader!

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Moeder Malheur - Brent op 5/12/2018 (Beginnend escaper)


Big Student Escape

Het concept om de box (eigenlijk een "nucleaire bom") te ontmantelen is simpel en werd duidelijk uitgelegd. Verzamel 5 loden balletjes, steek die elk in een buis en geef daarna de kleurencombinatie in. Indien dit stap voor stap is gedaan, wordt de tijd stopgezet. Diegene met de meeste tijd over wint het spel.

De box zelf had een interessante combinatie van denkpuzzels in verband met woorden, cijfers, codetaal, kleurencombinaties ... Deze puzzels waren relatief moeilijk (en heel tof), maar nooit onoplosbaar. Indien nodig konden er tips uitgedeeld worden die je bij de puzzels zouden helpen.

Over het algemeen heeft Moeder Malheur het erg naar hun zin gehad tijdens de uitdaging en zouden we in de toekomst zeker en vast nog een box van "Ecco La Luna" willen oplossen!

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Moeder Malheur - Dominique op 5/12/2018 (Beginnend escaper)


Zeer tof concept

De 'escape room' zit zeer goed in elkaar, en geeft echt het gevoel van een normale room. Ik heb me enorm geamuseerd.

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door James op 5/12/2018 (Gemiddeld escaper)


Big student escape

Tof ontwerp maar beetje lastig uitgelegd.

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieter-Jan Kellens op 5/12/2018 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game

Parking

Parkeermogelijkheden zijn verschillend naargelang de locatie

Ontspannen

Dit is afhankelijk van de locatie

Vergaderruimte

Dit is een mobiele escape room, afhankelijk van de locatie is er een vergaderruimte.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Ja, graag schrijf ik me in voor de Escape Games Belgium nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van alle escape nieuwtjes.