Ecco La Luna

3.9
Adres
Mobiele escape game

Telefoon
+32 468 11 93 84

E-mail
team@eccolaluna.be

He evenementenbureau Ecco La Luna heeft er met "The Crazy Scientist" een top escape spel bij! Teams zullen op z'n best moeten samenwerken om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit escape spel kan je handig combineren met andere activiteiten van Ecco La Luna of met een gezellig etentje achteraf! Plezier gegarandeerd!
"The Crazy Scientist" is een mobiele escape game die op elke locatie gespeeld kan worden (zelfs buiten). Het doel van het spel is om een ""escape box"" op te lossen met maximaal 15 personen. Ecco La Luna heeft wel 4 identieke boxen ontworpen. In totaal kan je dus met 60 personen tegelijk spelen! Teams zullen goed moeten samenwerken om alle bollen uit de box te krijgen. De box is gevuld met praktische challenges en veel verschillende uitdagende raadsels zoals laserstralen en sterrenkaarten. Je zal je geen moment vervelen!
Parking Parkeermogelijkheden zijn verschillend naargelang de locatie Ontspannen Dit is afhankelijk van de locatie Vergaderruimte Dit is een mobiele escape room, afhankelijk van de locatie is er een vergaderruimte.
Room #1

The Crazy Scientist

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 15 jaar
8 - 60 spelers
100 min

"The Crazy Scientist" heeft een plutoniumbom gemaakt die ooit de wereld zal vernietigen. De vraag is alleen... wanneer? Om de bom onschadelijk te maken, moeten de avonturiers de bom eerst activeren. Eens de bom geactiveerd is, gaat de box open en kan het ontmantelen beginnen. Ga als team op zoek naar de 5 plutoniumbollen en neutraliseer ze in de nog te activeren ontmantelingsmodule om de wereld te redden.

Vraag vrijblijvend informatie

Ja, graag schrijf ik me in voor de Escape Games Belgium nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van alle escape nieuwtjes.

Beoordelingen

(5 reviews)

Ideale teambuilding activiteit
Geschreven door isabelle vercaigne op 6/1/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Crazy Scientist

De box zit echt vernuftig ineen, er zijn veel puzzels op te lossen die je hersenen doen kraken en ook de communicatie hier (welke code hoort bij welk slot of geeft toegang tot een andere puzzel) is een belangrijke factor. Was voor mij een top eerste ervaring met escapes. Ondertussen deed ik er al meerdere en deze vind ik nog steeds een van de betere.


Big student escape
Geschreven door Moeder Malheur - Brent op 5/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Crazy Scientist

het verhaal achter de bom, de mogelijkheid om het tegelijkertijd op te nemen tegen andere teams en de uitdagende puzzels maken deze 'escape box' tot een fantastische ervaring. echte aanrader!


Big Student Escape
Geschreven door Moeder Malheur - Dominique op 5/12/2018 (Beginnend escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Het concept om de box (eigenlijk een "nucleaire bom") te ontmantelen is simpel en werd duidelijk uitgelegd. Verzamel 5 loden balletjes, steek die elk in een buis en geef daarna de kleurencombinatie in. Indien dit stap voor stap is gedaan, wordt de tijd stopgezet. Diegene met de meeste tijd over wint het spel.

De box zelf had een interessante combinatie van denkpuzzels in verband met woorden, cijfers, codetaal, kleurencombinaties ... Deze puzzels waren relatief moeilijk (en heel tof), maar nooit onoplosbaar. Indien nodig konden er tips uitgedeeld worden die je bij de puzzels zouden helpen.

Over het algemeen heeft Moeder Malheur het erg naar hun zin gehad tijdens de uitdaging en zouden we in de toekomst zeker en vast nog een box van "Ecco La Luna" willen oplossen!


Zeer tof concept
Geschreven door James op 5/12/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
3.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: The Crazy Scientist

De 'escape room' zit zeer goed in elkaar, en geeft echt het gevoel van een normale room. Ik heb me enorm geamuseerd.


Big student escape
Geschreven door Pieter-Jan Kellens op 5/12/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
3.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: The Crazy Scientist

Tof ontwerp maar beetje lastig uitgelegd.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
3.9

Onthaal
4.0
Decor
3.4
Puzzels
4.6
Waw-factor
3.4

Parking
Parkeermogelijkheden zijn verschillend naargelang de locatie

Ontspannen
Dit is afhankelijk van de locatie

Vergaderruimte
Dit is een mobiele escape room, afhankelijk van de locatie is er een vergaderruimte.

TELEFOON
+32 468 11 93 84
E-MAIL
team@eccolaluna.be