Enygma

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (6 reviews)

Enygma, wat letterlijk 'raadsel' betekent, is de naam van een top escape game gelegen in Brussel op wandelafstand van het centraal station. Ga op zoek naar de avonturier in jezelf, breng je vrienden of collega's mee en waag je aan probeer binnen het uur te ontsnappen uit één van de prachtige escape rooms.

Beschrijving

Bij Enygma beloven ze je entertainment van de bovenste plank, veel beter dan een avondje film kijken op een regenachtige dag. De verschillende escape rooms zijn zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Ook verlenen de rooms zich perfect voor zowel groepen in bedrijfscontext als voor privégroepen. Voor teambuilding leer je elkaar kennen op vlak van probleemoplossend denken, samenwerken en communiceren. Met je vrienden of familie zal je vooral genieten van de quality time en van de stevige portie verhoogde adrenaline! Kortom, waag je een keer aan één van de Enygma escape rooms en wie weet kom jij wel op de lijst van succesvolle ontsnappingen. Goed om te weten is dat alle spellen in het Vlaams gespeeld kunnen worden.

Aantal rooms: 3

Sherlocked

Je gaat deze escape room binnen als assistent van de beroemde detective Sherlock Holmes. Samen doorzoeken jullie het kantoor van de beruchte Professor Moriarty om zo zijn laffe daad te verijdelen.

Mr Fogg's Residence

De excentrieke Britse avonturier Phileas J. Fogg verwelkomt je in zijn Londense woning. Ontsnap jij uit deze kamervol geheime mysteries en mysterieuze geheimen?

Mayan Temple

Deze kamer is onderdeel van een Pyramide uit de Maya tijd. Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen uit deze escape room, diep verscholen in de Mexicaanse Jungle.

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5 (6 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Escape

Makkelijk te bereiken via trein. Hadden afspraak om 20u30 en waren ter plaatse om 20u05. Je mag dan NIET binnen wachten. Je mag dan 25 min op straat in de donker, putje Brussel wachten. Personeel is vriendelijk maar ja mag kiezen tussen de landstaal Frans of Engels om de uitleg te krijgen. Escape room zelf is goed maar echt te donker om kaarten en beeldjes / prenten te kunnen onderscheiden

Gespeelde room: Mayan Temple

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sarah Borra op 20/10/2019 (Gemiddeld escaper)


Moment familial fantastique

Accueil très chaleureux
Moment en famille original où chacun y a trouvé son compte
Décors, surprises et énigmes originales et magnifiques
Nous étions en famille avec 3 jeunes de 19 ans (x2)et 16 ans et ils veulent absolument y retourner en famille et entre amis!
Journée réussie, un grand merci à Enygma!

Gespeelde room: Mr Fogg's Residence

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Verhoeven christine op 25/7/2017


Fantastisch!

Dit was de eerste keer dat we alle vier een escape room deden en we waren nadien allemaal laaiend enthousiast! Heel veel tijd in de raadsels gestoken, heel mooi decor! Zalige manier om de deur open te krijgen! Echt prachtig! Doen we zeker nog eens! Enige minpuntje, de persoon die er was om ons te ontvangen kon geen Nederlands.

Gespeelde room: Mr Fogg's Residence

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eva Gisgand op 23/6/2017


een fantastische ervaring

Het is de eerste maal dat ik het meemaakte, dus ik kan niet vergelijken, maar ik vond het een fantastische ervaring. Je krijgt genoeg hints om niet ontmoedigd te geraken en het uur vliegt voorbij.

Gespeelde room: Sherlocked

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door ka op 16/10/2016


Amazing

We were welcomed by a great team speaking English as well as French. They explained the concept and put us on our way to one the Sherlocked room. Once in there, we were amazed by the details in the decor and the well-thought riddles and puzzles. We will definitely try one of there other rooms soon.

Gespeelde room: Sherlocked

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Aurore Feyt op 3/8/2016


Fantastic experience

We were really amazed about the attention to detail regarding the interior and furniture of the room, and the unique and surprising puzzles. Very professional. I really recommend this escape game!

Gespeelde room: Sherlocked

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eline op 11/4/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Place de L'Albertine 2, 1000 Brussel
+32 25 12 96 37
hello@enygma.be