Escape Boxes

Mobiele escape game | Provincie - | (1 review)

Met Escape Boxes werden uitdagende teambuilding activiteiten ontwikkeld waarin verschillende escape room elementen verwerkt zijn. Als team moet je samenwerken om originele raadsels op te lossen waarbij teamwork en individuele vaardigheden een belangrijke rol spelen. Al deze escape games zijn mobiel en worden gespeeld op een locatie naar keuze.

Beschrijving

De voorbije jaren ontwikkelden het team van Escape Boxes verschillende mobiele escape spellen waarbij diverse vaardigheden centraal staan. Met de opgebouwde ervaring bieden ze je uitdagende escape teambuildings die voorzien zijn van professionele begeleiding. Dit zeer brede aanbod van mobiele escape games is geschikt voor zowel nieuwe spelers als meer gevorderde spelers.

Aantal rooms: 3

Escape Box: A Pirate’s Old Whiskey Crate

Het mobiele escape spel “A Pirate’s Old Whiskey Crate” is geschikt is voor kleine of grote groepen. Ontdek het verhaal achter de geheimzinnige piratenkist door originele raadsels en verborgen voorwerpen te ontdekken.

Mobiele Escape Room: The Lost Trophy

De perfecte escape teambuilding waarbij alle zintuigen op scherp staan. Ontwikkeld voor groepen tot 6 personen. Help de geheime politie met de zoektocht naar de verloren trofee.

Escape Race: Who Did It?

“WHO DID IT?” Is een intense escape ervaring waarbij grote groepen in korte tijd een moordzaak proberen op te lossen. Goed samenwerken en het overzicht bewaren is van groot belang. Een spannende escape teambuilding die perfect past bij groepsactiviteiten met doorschuifsysteem.

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Leuke teambuilding

Aangenaam verrast door deze leuke teambuilding. Het is echt een goed concept om samen met de collega's de puzzels en raadsels op te lossen om zo tot de schat in de kist te komen. Het zijn ook echt leuke puzzels en heel knap gemaakt. Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Escape Box: A Pirate’s Old Whiskey Crate

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Paulien op 14/6/2019 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game
0032494334405
info@escape-boxes.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Ontspanning

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Parking

Afhankelijk van de locatie waar je speelt