Escape House Leuven

Leuven | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (4 reviews)

Ben je student of gamer? Weet je niet wat te doen op je vrijgezellenfeest? Of ben je nog op zoek naar een geweldige teambuilding? Dan heb je bij Escape House de weg gevonden naar ultiem vermaak, de spannendste belevenis in Leuven.

Beschrijving

Wat Escape House verschillend maakt van de gekende escape rooms is het ‘house’ gedeelte op de tweede en derde verdieping van het gebouw. Het huis dat je betreedt is volledig met horrorelementen ingericht. Je beleeft angst en afschuw tot op het bot! Je komt in angstaanjagende situaties terecht, krijgt te maken met duistere krachten, en zal onverwachte gebeurtenissen moeten doorstaan. Je zintuigen worden tot het uiterste geprikkeld en moeten dus een grote uitdaging zien te overleven. Kan je deze ervaring mentaal en fysiek aan?

Aantal rooms: 3

Alice in wonderland - Mad Hatter

Alles lijkt zonder einde, terwijl je radeloos doorheen het bos dwaalt om een uitweg te vinden. Maar toch keert het lot, nadat je de Mad Hatter tegenkomt. Of dat denk je alleszins… Opgelucht treed je zijn theeterras in. Een naar gevoel overspoelt je en je stelt al direct vast, dat dit een ware misstap is. Helaas ontkom je niet zo gemakkelijk aan de Hatter. Kun je zijn uitdagingen aan en lukt het om daarbij ook nog de Rode Koningin te ontvluchten?

X-Files - The Secret Agency

Een dossier wordt zoals vele anderen door de FBI gecategoriseerd binnen de onopgeloste zaken en verdwijnt in de stoffige rekken. Er is echter terug aanleiding tot het herstarten van het onderzoek vanwege actuele kennisgeving. De situatie blijkt heel ernstig. Scully en Mulder heropenen de ‘x files’ en jij maakt deel uit van hun team. Helaas speelt de tijd in jullie nadeel.

S.W.A.T.

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte zeer doordacht en professioneel heeft gehandeld. Zelfs zijn zelfmoord heeft zijn doel getroffen, want hij oogde op die manier om de bevoegde diensten op het spoor te zetten van zijn grote misdaad. De overleden verdachte was een ex-topmilitair en expert in het ontwikkelen van ontploffingstuigen. Van hem werd bovendien bekend dat hij al jaren in de clinch zat met de regering. Door een nucleaire bom te plaatsen op een onbekende plek in België heeft hij getracht om het land de wreken. Jullie missie bestaat eruit om de bom zo snel mogelijk aan de hand van aanwijzingen te lokaliseren. Een ander team staat klaar om de bom onschadelijk te maken. Wees snel. Want de tijd dringt.

Gemiddelde beoordeling: 3.9 / 5 (4 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Matige escape room

Onthaal was vriendelijk maar veel uitleg of achtergrond kregen we niet, het was een beetje chaotisch, bij aankomst was er niemand te bespeuren, vorige sessies leken te zijn uitgelopen. Wij zijn pas een kwartier te laat kunnen starten. De kamer zelf was niet speciaal of mooi ingericht, enkel de nodige attributen, verder geen aankleding of thema gevoel. De puzzels zelf waren ver gezocht en rekenwerk kwam vaak aan te pas, niet echt origineel dus. Zonder tips kwamen we vaak niet verder. 1 van de puzzels hebben we met een andere gedachtengang kunnen oplossen dan ontworpen waardoor we een heel stuk hebben over geslagen. Kortom van de 10 gespeelde kamers die ik al heb meegemaakt was dit de 2de “slechtste”. Ik denk niet dat ik de andere kamers nog ga testen op deze locatie.

Gespeelde room: X-Files - The Secret Agency

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kenny op 8/11/2018 (Ervaren escaper)


Mijn 1ste keer

Voor het eerst een escape room gedaan.Enorm leuke ervaring,uitdagende opdrachten maar niet onmogelijk. Zeer vriendelijk personeel.Je kunt Leuven niet verlaten zonder een escape room te hebben gedaan bij Escape House .????

Gespeelde room: Alice in wonderland - Mad Hatter

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Monique op 23/9/2018 (Beginnend escaper)


zeer leuk

Bijzonder mooie kamer
Erg leuk was ook dat er amper nummerslotjes waren
als je iets ontdekt en opgelost had opende het slot/deur automatisch.
We hebben al meerdere Escape rooms gedaan en deze moet je absoluut doen

Gespeelde room: Alice in wonderland - Mad Hatter

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door ronny op 28/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Heel leuk

Het was een heel leuke en orginele escape room. De puzzels waren orgineel en er werden voldoende tips gegeven (je kon zelfs om tips vragen). De kamer die wij deden was heel tof en de andere kamers klinken net zo fijn en orgineel. Wij komen zeker nog eens terug voor de andere kamers!

Gespeelde room: Alice in wonderland - Mad Hatter

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Emma op 26/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Diestsevest 78, 3000 Leuven
0032492 124 408
info@escape-house.be
Bezoek website
Direct reserveren

Parking

Er is voldoende parking in de straat, gelegen aan het station

Ontspanningsruimte

Je kan gezellig iets drinken in de lounge van maar liefst 100m2

Vergaderruimte