Escape Room Brussel

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (0 reviews)

Laat je opsluiten met vrienden, familie of collega's bij Escape Room Brussel. Ontsnappen doe je door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt.

Beschrijving

Escape Room Brussel heeft naar eigen zeggen een uniek maffia concept uitgewerkt. Samenwerking is essentieel! Ga jij de uitdaging aan?

Aantal rooms: 1

#Black Roses

Als je in aanraking komt met het geld van ‘n georganiseerde misdaad, krijg je oorlog. Als je de handel van hun wapens of hun drugs belemmert, krijg je oorlog. Maar… Als je de vrouw van de Don op een verkeerde manier aanraakt, of zelfs bekijkt, dan krijg je eeuwige hel. Wanneer Mary, de liefdevolle vrouw van Don Capone, dood teruggevonden wordt in zijn martelkamer, breekt de hel los op de meest serene manier. Uit waanzin besluit Don Capone om z’n naasten en z’n collega’s op te sluiten in de plaats delict, totdat de moordenaar gevonden is. Het moet wel iemand van hen geweest zijn, aangezien niemand anders toegang heeft tot de martelkamer. Deze zoektocht lijkt bijna een schaakspel, waarbij je niemand kan vertrouwen. Verdien jij het respect van Don Capone door de moord op één van de mooiste vrouwen ter wereld op te lossen?

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Keerkringenlaan 28, 1000 Brussel
+32 489 81 53 01
info@escapebrussel.be

Vergaderruimte

Er is een wachtruimte aanwezig.

Ontspanningsruimte

Er is een kleine cafetaria met een wachtruimte

Parking

Parkeren kan voor en rondom het gebouw.