Escape Room Brussel

Adres
Keerkringenlaan 28,
1000 Brussel

Telefoon
+32 489 81 53 01

E-mail
info@escapebrussel.be

Laat je opsluiten met vrienden, familie of collega's bij Escape Room Brussel. Ontsnappen doe je door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt.
Escape Room Brussel heeft naar eigen zeggen een uniek maffia concept uitgewerkt. Samenwerking is essentieel! Ga jij de uitdaging aan?
Vergaderruimte Er is een wachtruimte aanwezig. Ontspanningsruimte Er is een kleine cafetaria met een wachtruimte Parking Parkeren kan voor en rondom het gebouw.
Room #1

#Black Roses

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 7 spelers
60 min

Als je in aanraking komt met het geld van ‘n georganiseerde misdaad, krijg je oorlog. Als je de handel van hun wapens of hun drugs belemmert, krijg je oorlog. Maar… Als je de vrouw van de Don op een verkeerde manier aanraakt, of zelfs bekijkt, dan krijg je eeuwige hel. Wanneer Mary, de liefdevolle vrouw van Don Capone, dood teruggevonden wordt in zijn martelkamer, breekt de hel los op de meest serene manier. Uit waanzin besluit Don Capone om z’n naasten en z’n collega’s op te sluiten in de plaats delict, totdat de moordenaar gevonden is. Het moet wel iemand van hen geweest zijn, aangezien niemand anders toegang heeft tot de martelkamer. Deze zoektocht lijkt bijna een schaakspel, waarbij je niemand kan vertrouwen. Verdien jij het respect van Don Capone door de moord op één van de mooiste vrouwen ter wereld op te lossen?

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game

Vergaderruimte
Er is een wachtruimte aanwezig.

Ontspanningsruimte
Er is een kleine cafetaria met een wachtruimte

Parking
Parkeren kan voor en rondom het gebouw.

TELEFOON
+32 489 81 53 01
E-MAIL
info@escapebrussel.be