Escape room Genk

Genk | Provincie Limburg |

Met Escape Room Genk krijgt de stad er een fantastische activiteit bij! Laat je met een groep personen opsluiten en probeer door het zoeken van aanwijzingen, ontcijferen van codes en oplossen van raadsels de weg naar buiten te vinden. Let op, je hebt hiervoor slechts één uur de tijd.

Beschrijving

Escape Room Genk, gelegen vlakbij het treinstation, noemt zich zelf maar al te graag ‘De spannendste belevenis in Limburg’. Misschien is het dat echt wel. Ze bieden twee fantastische kamers aan met een eerder cryptische omschrijving. Misschien weet jij wel wat ze bedoelen met ‘Les Petites Cellules Grises’ en ‘Plato o Pomo’? Of je het nu begrijpt of niet, dat maakt helemaal niet uit. Zak af naar Genk en ontdek zelf wat deze escape game jou te bieden heeft. Veel succes!

Aantal rooms: 2

Les Petites Cellules Grises

In deze escape room kruip je in de huid van de bekende detective Hercules Poirot. Je gaat op zoek naar de waarheid achter een pas gepleegde moord. Tijdens je zoektocht word je soms op een dwaalspoor gezet, maar je geeft niet op en gaat stevig door met je onderzoek. Wanneer je dichtbij de oplossing bent, ontdek je plots een tijdbom. Haast je, want deze bom staat op ontploffen!

Plato o Pomo

Als loopjongen ben je in dienst van drugsbaron Pablo Escobar. Tijdens een deal word je opgepakt en al je cash geld wordt in beslag genomen door de overheid. Escobar kan hier niet mee lachen. Je zal het geld moeten terug bezorgen of je gaat regelrecht de dood in. Probeer dus zo snel mogelijk te ontsnappen uit de gevangenis en haal het verloren geld uit de kluis van de hoofdinspecteur!

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Best escape game ever !!

Wij speelden twee weken geleden de beide kamers met een groot groep. Het was een uniek ervaring, top!! We kregen een zeer warm ontvangst, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. De eigenaar beloofde ons een zeer spannend ervaring. Die belofte is ook meteen waargemaakt. De decor was tot in details afgestemd op verhaal waardoor je meteen in verhaal verdiept. De puzzels waren niet simpel, maar wel zeer leuk. Dikke pluim voor de jonge gasten van genk.

Gespeelde room: Plato o Pomo

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Steven op 8/11/2016


Topkamers

Wij hebben beide kamers gespeeld (Escobar en Poirot). Escobar was heel origineel opgezet en is een echte aanrader. Deze bleek net iets te moeilijk voor 2. De andere kamer hebben we wel kunnen uitspelen. Aankleding zeer verzorgd en tips zeer goed. Er zitten zeker enkele zaken bij die ik bij andere kamers nog niet gezien heb. Over het algemeen een aanrader voor ervaren duo's. Als je beginner bent ga dan minimum met 4.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michel Dupont op 1/11/2016


Het geld niet waard

Niet zo'n toffe kamer. Wij deden de 'plata o plomo' kamer. Het was er heel warm (maar echt héééél warm) terwijl het buiten eigenlijk amper 10graden was (dus daar kon het niet aan liggen). De persoon die ons ontving maakten er niet veel woorden aan vuil... we kregen geen leuk verhaal te horen waar de kamer zich in kaderde en wilde achteraf ook gewoon zo snel mogelijk afrekenen. De kamer zelf was niet diepgaand en opdrachten waren vaag, slecht uitgedacht en kenden geen samenhang. Achteraf hebben ze zelfs niet de moeite gedaan om onze groepsfoto op facebook te plaatsen.... Ik vond het persoonlijk verloren geld.

Gespeelde room: Plato o Pomo

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Romy Achten op 15/10/2016


Super ervaring

Onz eerste escape room en direct supe goed! Veel plezier gehad en goed in elkaar gestoken! Doe zo verder jongens!

Gespeelde room: Plato o Pomo

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Yves op 4/9/2016


Verwarrend

We speelden deze kamer met 2 ervaren spelers en 2 beginnelingen. De start van het spel was origineel, je moest echt samenwerken. Daarna werd het allemaal nogal vaag. Veel afleidingsattributen en een gebrek aan een duidelijk overzicht welke voorwerpen exact nodig waren zorgde voor veel verwarring. Op zich zaten er een paar originele puzzels bij, maar de verwarring errond haalde het tempo omlaag, wat jammer is. Na afloop waren de beginnelingen erg enthousiast, de gevorderden ietsje minder. Desondanks hebben we ons allemaal goed geamuseerd. We kwamen toe op een druk moment, misschien daarom dat de ontvangst nogal gehaast en onpersoonlijk over kwam, maar vermits de uitbater helemaal alleen de ontvangst deed, de kamers opruimde en de spellen begeleidde, was dat begrijpelijk. Voor ons een middenmoot kamer. Leuk voor een keertje, maar geen must-do.

Gespeelde room: Plato o Pomo

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Team G.B. op 15/8/2016


Prachtige ervaring

Ik kan enkel lovende woorden spreken over deze escape room. Er zit een goed verhaal achter, je leeft je in en de 'game master' doet er alles aan dat je het zo goed mogelijk naar je zin hebt. Zelf al haal je het einde niet binnen de tijd, toch zal hij je het einde laten meemaken. Dit was een fantastische ervaring, en ik kan niet wachten tot de nieuwe kamer klaar is ??

Gespeelde room: Les Petites Cellules Grises

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rob op 10/5/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Europalaan 68, 3600 Genk
+32 487 56 55 25
info@escaperoomgenk.be