Escape Room Hasselt

2.6
Adres
Thonissenlaan 23,
3500 Hasselt

Telefoon
0032487565525

E-mail
info@escapehasselt.be

Website
Bezoek website

Je stapt met een groepje vrienden of collega's een kamer binnen en de deur valt achter je dicht... Je bevindt je in een mysterieuze ruimte vol uitdagingen die je van de ene onverwachte situatie in de andere doen tuimelen. Escape Room Hasselt garandeert een geweldige uitdaging voor groepen vrienden, collega's en familie. Een fantastische activiteit tijdens een middagje in de stad of als starter van een avondje uit! De ervaring is niet angstaanjagend en vergt geen fysieke inspanning. Je teamgeest en vindingrijkheid worden daarentegen wél op de proef gesteld. Samenwerking, inventiviteit, creativiteit en een goed inlevingsvermogen zijn essentieel om binnen één uur buiten te geraken.
Escape room Hasselt streeft naar een goede balans tussen gezelligheid en professionaliteit. Speel een uniek escape spel in een mooi historisch pand, gelegen in het centrum van Hasselt. Zowel het verhaal als de puzzels van de escape game zijn tot in de puntjes uitgewerkt door de eigenaars. Om dit te realiseren werken ze samen met creatieve vakmannen in een professioneel atelier.
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanningsruimte Op onze locatie hebben we een aangename gezellige ontspaningsruimte ter beschikking voor diverse doeleinden. De ruimte biedt plaats voor maximaal 10 personen. Daarnaast beschikt ze over verschillende technologische voorzieningen (laptop of projector ...) Parking Indien je gratis wil parkeren. Parkeer je best aan de parking Kanaalkom, vandaar is het te voet 6 min wandelen naar de escape room Hasselt (thonissenlaan 23). Je kan ook voor de escape room parkeren, dan is het wel betalend (3 euro voor 2 uur).
Room #1

Dokter Angel

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 8 spelers
60 min

Dokter Angel wordt ervan verdacht mensen te hebben gebruikt om op hun te experimenteren. Het is onbekend wat er gebeurd is en of ze kunnen genezen, misschien een anti-gif? Jullie hebben 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd en hoe je iedereen kan genezen. Maar zorg ervoor dat jullie ook op tijd ontsnappen voordat jullie zijn volgende slachtoffer worden.

Beoordelingen

(3 reviews)

SAW kamer
Geschreven door JVA op 11/2/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Het onthaal was goed en vriendelijk (jobstudenten deden zeker hun best). We werden goed begeleid naar onze kamer. Het decor was goed (na)gemaakt. Zeer moeilijke en doordachte puzzels of raadsel maar dat is iets wat je net zoekt in een escape room. Wie wil er nu snel ontsnappen na 5 minuten? De tips zijn zeer handig en worden goed getimed zodat men toch tijd heeft om zelf nog oplossingen te vinden. Achteraf toen we buiten kwamen, hadden we zeker een WOW-factor. Het is ook enorm goed voor de samenwerking binnen een groep. Goed georganiseerd en goede concepten.


Nooit gezien
Geschreven door David op 1/9/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
1.0
Decor
1.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
1.0

Gespeelde room: Dokter Angel

10 minuten voor aanvang van het spel aangekomen op locatie. Niemand te horen of te zien, kan gebeuren, mss waren we te vroeg. We hebben gewacht op het pleintje in de buurt. Op het uur teruggegaan, weer niemand die opendeed. Verschillende keren gebeld, geen antwoord!!! Na 20 minuten het opgegeven en de stad in getrokken met een zoontje dat boos en teleurgesteld was => fijn voor ons! Uiteindelijk iemand aan de lijn gehad 2uur na ons start uur(!!!!) met de simpele melding dat ze het vergeten waren! Dit is toch ongezien!


Wat een zonde!
Geschreven door Deniz Firat op 31/7/2019 (Ervaren escaper)

Onthaal
3.0
Decor
3.0
Puzzels
1.0
Waw-factor
2.0

Gespeelde room: Dokter Angel

We speelden de SAW kamer (maar die kan je hier niet kiezen). Super thema, dus wij hadden er heel veel zin in!! Uiteindelijk een grote flop. Kamer hangt totaal niet samen, zonder tips kom je er nooit uit. Als ervaren spelers kom je hier niet blij buiten! Wat een zonde!!!
Bovendien ook nog is veel te lang moeten wachten! Geen aanrader!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
2.6

Onthaal
2.7
Decor
3.0
Puzzels
2.0
Waw-factor
2.7

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte
Op onze locatie hebben we een aangename gezellige ontspaningsruimte ter beschikking voor diverse doeleinden. De ruimte biedt plaats voor maximaal 10 personen. Daarnaast beschikt ze over verschillende technologische voorzieningen (laptop of projector ...)

Parking
Indien je gratis wil parkeren. Parkeer je best aan de parking Kanaalkom, vandaar is het te voet 6 min wandelen naar de escape room Hasselt (thonissenlaan 23). Je kan ook voor de escape room parkeren, dan is het wel betalend (3 euro voor 2 uur).

TELEFOON
0032487565525
E-MAIL
info@escapehasselt.be