Escape Room Hasselt

Hasselt | Provincie Limburg | (2 reviews)

Je stapt met een groepje vrienden of collega's een kamer binnen en de deur valt achter je dicht... Je bevindt je in een mysterieuze ruimte vol uitdagingen die je van de ene onverwachte situatie in de andere doen tuimelen. Escape Room Hasselt garandeert een geweldige uitdaging voor groepen vrienden, collega's en familie. Een fantastische activiteit tijdens een middagje in de stad of als starter van een avondje uit! De ervaring is niet angstaanjagend en vergt geen fysieke inspanning. Je teamgeest en vindingrijkheid worden daarentegen wél op de proef gesteld. Samenwerking, inventiviteit, creativiteit en een goed inlevingsvermogen zijn essentieel om binnen één uur buiten te geraken.

Beschrijving

Escape room Hasselt streeft naar een goede balans tussen gezelligheid en professionaliteit. Speel een uniek escape spel in een mooi historisch pand, gelegen in het centrum van Hasselt. Zowel het verhaal als de puzzels van de escape game zijn tot in de puntjes uitgewerkt door de eigenaars. Om dit te realiseren werken ze samen met creatieve vakmannen in een professioneel atelier.

Aantal rooms: 1

Dokter Angel

Dokter Angel wordt ervan verdacht mensen te hebben gebruikt om op hun te experimenteren. Het is onbekend wat er gebeurd is en of ze kunnen genezen, misschien een anti-gif? Jullie hebben 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd en hoe je iedereen kan genezen. Maar zorg ervoor dat jullie ook op tijd ontsnappen voordat jullie zijn volgende slachtoffer worden.

Gemiddelde beoordeling: 1.6 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Nooit gezien

10 minuten voor aanvang van het spel aangekomen op locatie. Niemand te horen of te zien, kan gebeuren, mss waren we te vroeg. We hebben gewacht op het pleintje in de buurt. Op het uur teruggegaan, weer niemand die opendeed. Verschillende keren gebeld, geen antwoord!!! Na 20 minuten het opgegeven en de stad in getrokken met een zoontje dat boos en teleurgesteld was => fijn voor ons! Uiteindelijk iemand aan de lijn gehad 2uur na ons start uur(!!!!) met de simpele melding dat ze het vergeten waren! Dit is toch ongezien!

Gespeelde room: Dokter Angel

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door David op 1/9/2019 (Gemiddeld escaper)


Wat een zonde!

We speelden de SAW kamer (maar die kan je hier niet kiezen). Super thema, dus wij hadden er heel veel zin in!! Uiteindelijk een grote flop. Kamer hangt totaal niet samen, zonder tips kom je er nooit uit. Als ervaren spelers kom je hier niet blij buiten! Wat een zonde!!!
Bovendien ook nog is veel te lang moeten wachten! Geen aanrader!

Gespeelde room: Dokter Angel

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Deniz Firat op 31/7/2019 (Ervaren escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Thonissenlaan 23, 3500 Hasselt
0032487565525
info@escapehasselt.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Op onze locatie hebben we een aangename gezellige ontspaningsruimte ter beschikking voor diverse doeleinden. De ruimte biedt plaats voor maximaal 10 personen. Daarnaast beschikt ze over verschillende technologische voorzieningen (laptop of projector ...)

Parking

Indien je gratis wil parkeren. Parkeer je best aan de parking Kanaalkom, vandaar is het te voet 6 min wandelen naar de escape room Hasselt (thonissenlaan 23). Je kan ook voor de escape room parkeren, dan is het wel betalend (3 euro voor 2 uur).