Escape Room Leuven

Leuven | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (25 reviews)

Escape Room Leuven is de eerste escape game in de studentenstad. Laat je opsluiten in één van de drie fantastisch ingerichte escape rooms. Los de puzzels en raadsels op en baan je zo een web naar buiten binnen het uur!

Beschrijving

De studentenhoofdstad van Vlaanderen mag zich eindelijk opmaken voor het spelen van een escape game! Trommel je medestudenten, vrienden, familie of collega's op en laat je opsluiten in een escape room, gelegen in het centrum van Leuven. Je kan ontsnappen uit drie kamers, genaamd "New York Bank Heist", "Surgery" en "Missing Geisha". De makers hebben veel aandacht besteed aan het inkleden van de kamers om je zo een optimale ervaring aan te bieden. Verder gaat Escape Room Leuven snel verder uitbreiden, dus zo is er voor iedereen een leuke uitdaging beschikbaar! Succes!

Aantal rooms: 3

New York Bank Heist

Als lid van een criminele bende plan je een bankroof in New York. Je gaat binnen tot in het kantoor van de bankdirecteur. Haast je, want na 55 minuten gaat het stille alarm af en zo heb je nog vijf minuten om te ontsnappen met al het geld en goud!

Surgery

Je wordt plots wakker in de operatiekamer van een oud hospitaal. Je hebt geen idee hoe je daar terecht gekomen bent. Je hebt herinnert je nog vaag dat je gisteren tijden een conferentie van artsen werd uitgenodigd door een dokter om nog iets te drinken in zijn hotelkamer. Probeer binnen de 60 minuten te ontsnappen uit de operatiekamer van deze gestoorde dokter, anders blijf je er voor altijd!

Missing Geisha

Je bent in de Japanse stad Kyoto. De beroemde geisha Chou verdween plotseling na haar avondoptreden. Jij was de laatste gast. Is ze vermoord of ontvoerd? Het is jouw taak om in haar kamer op zoek te gaan naar de waarheid. Laat zien dat je ontschuldig bent en ontsnap binnen de 60 minuten!

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5 (25 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Fijne ervaring

Tweede maal in één van deze escape rooms, tweede maal een enorm plezier!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Glenn frans op 19/2/2018


Bank Heist

Fijne eerste ervaring met een escape room! ????

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Aurélie Barbara Nele op 4/2/2018


Super!

Tweede keer op bezoek bij jullie en ook nu was het super leuk! Wij kijken alvast uit naar meer en nieuwe kamers!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stephanie op 2/2/2018


Zeker een aanrader

Een erg leuke en spannende escape-room. De sfeer zat er onmiddelijk in met een best wel creepy filmpje en een perfect ingeklede kamer. Ook het aantal tips was goed afgestemd: niet te weinig, maar ook zeker niet te veel! Een ongelofelijke aanrader! Wij komen in ieder geval zeker terug om uit de andere twee kamers te ontsnappen!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Julie op 15/1/2018


Great experience

We had a lot of fun trying to get out from "surgery room". The setting is interesting, details are well chosen, clues are not obvious. I like that solving some puzzles requires twam work and coordination. Definitely would recommend this room.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maryna op 6/1/2018


Surgery

sympathique en famille

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Patrick op 29/12/2017


Super

Tweede kamer hier, heel leuk en doenbaar maar toch uitdagend. Toffe aankleding van de kamer, tof personeel. Binnenkort komen we de derde kamer ook doen

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Timo op 28/12/2017


Kamer met karakter

Mooie kamer met enkele effecten. Decoratie en setting maakt de sfeer compleet. We kwamen traag op gang, maar eens op dreef waren we niet meer te houden... ????

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arno Brouns op 25/11/2017


Great experience

Spannend uur beleefd! Leuke setting!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door hans.hoydonckx@transfurans.be op 12/11/2017


TOP!!! ECHTE AANRADER

Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door sofie luijten op 1/10/2017


Professionele aanpak

Met ons bedrijf de 3 kamers geboekt. Nadien was iedereen er tijdens het eten nog enthousiast over aan het praten dus zeker een geslaagde teambuilding. Professionele aanpak.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sophie S. op 21/5/2017


Niet alleen de geisha gevonden, maar ook ...

Ik ga hier niet vertellen hoe warm het welkom wel was, hoe goed de puzzels in elkaar staken, hoe groot de waw-factor wel was, hoe passend de kamer (missing geisha) wel was ingericht, hoe ... want al die elementen waren er wel degelijk en zijn op zich hun vijf sterren echt wel waard.
Ik wil wel iedereen laten weten dat ik geen traditionele spelletjesfanaat ben, dat ik geen competitiebeest ben en dat ik (hoe zeer ik dat ook betreur) niet meer de fysiek van een 20-jarige heb.
En toch ... Ik heb een uur genoten van creatief denken, van samenwerken en samendenken met de familie, van losgetrokken worden van dagelijkse beslommeringen en onderdompeling in een andere wereld, van kleine succesjes van anderen of mijzelf bij het vinden van een sleutel of oplossing, van anderen gelukkig te zien, van ....
Kortom: laat je fysiek, intelligentie, leeftijd of wat dan ook je niet tegenhouden. Slecht weer in de buurt van Leuven ? Laat je dan droog opsluiten in "Escape Room Leuven"
Goed weer in de buurt van Leuven ? Laat je dan ook opsluiten in "Escape Room Leuven". Dan weet je waarover je achteraf op een terras kan napraten en hoef je niet de hele tijd wezenloos op je smartphone te zitten staren.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marc Desiron op 15/5/2017


surgery

Zelfs met 5 is het ons niet gelukt, team spirit genoeg aanwezig

Al wat er ligt, ligt er niet zomaar

cool hoor, komen zeker terug voor de andere kamers

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Geert op 22/4/2017


Waw!

Met onze vrienden al heel wat kamers gespeeld in België.
Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Puzzelgehalte af, decor af, sfeer af! Vergelijken doet iedereen, maar voor ons was dit onze tweede beste kamer ooit!
Zo goed dat we direct geboekt hebben voor een dag later een tweede kamer te spelen! Nice.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kevin en co. op 13/4/2017


Missing Geisha & Bank Heist

Wij hebben met 4 man de Bank Heist en de Missing Geisha kamer gespeeld. De inkleding van de Missing Geisha was misschien iets leuker dan de Bank Heist. Nadeel aan die laatste is dat het een aangekocht concept is. De Geishakamer is heel gevarieerd en de puzzels zijn heel leuk. Deze kamer hebben we kunnen oplossen. Bij de Bank Heist ligt het niveau iets hoger en één puzzel had beter uitgewerkt kunnen worden, want het resultaat dat die moest opleveren, kwam niet (of heel moeilijk). De laatste puzzel van die kamer is ook niet zo leuk. Die kamer hebben we helaas niet opgelost. Alvast heel benieuwd naar de Surgery kamer! De ontvangst kon misschien net iets beter. Er wordt meteen gevraagd te betalen, al is dat voor een escaperoom in het midden van een studentenstad ook niet onlogisch. :-)

Reactie van de eigenaar:
Bedankt voor je review. Intussen hebben we de puzzel opnieuw bekeken en deze aangepast. Nu is het resultaat altijd duidelijk.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wibo op 6/1/2017


Ongelofelijk!

Nadat m'n team en ik zowel de Missing Geisha en the Surgery room op de valreep haalde (beide 10 sec over) dachten we klaar te zijn voor de grote uitdaging, de Bank Heist. En we hadden gelijk! Ontzettend leuke en uitdagende kamer. Puzzels passen mooi in het thema en de inkleding is erg netjes. Het onthaal was super, de uitleg was perfect op maat van onze groep. Hiervoor geef ik graag 6 sterren ;-)! Ik kijk zeker uit naar de nieuwe kamer, ons zie je terug!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieter op 21/12/2016


Super aanrader!

Super leuke dag gehad, iedereen van onze groep was héél enthousiast! Wij komen zeker terug en dan wisselen we van kamer (nu hadden we bank en surgery)

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jessie op 23/10/2016


Een geweldige ervaring rijker

Na de twee eerste kamers (Bank Heist en Surgery) al eens te zijn komen uitchecken, nu dan ook de derde kamer gedaan. 'Missing Geisha' is een unieke ervaring. je wordt volledige ondergedompeld in een raadselachtige Japanse sfeer om op zoek te gaan naar de vermiste Geisha. De kamer is zeer mooi uitgewerkt. Al je zintuigen worden geprikkeld door de soms atypische puzzels. En dat ook nog eens in een decor dat tot de puntjes is afgewerkt. De ontvangst was zeer hartelijk en de nabespreking des te meer. Hier kom ik graag terug als de vierde kamer af is (in opbouw, heb ik me laten vertellen)!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door liese op 20/10/2016


Goed uitgewerkte kamer!

Na eerder al de Surgery gespeeld te hebben, waren we nu afgezakt voor de Bank Heist. We werden goed onthaald door een dame die de sfeer goed schetste. Eens opgesloten ging het vrij vlot. Decor is sober, maar past wel volledig in het thema en er staan nauwelijks overbodige decorstukken of andere zaken in de kamer, waardoor je alles ook effectief moet gebruiken en niet met een hoop ballast zit in de kamer. Raadsels waren wat uitdagender dan bij de Surgery, wat zeker ok was! Er bleef ook een goede flow zitten in de voortgang, waarbij er een echte vaart in het spel zit. Ik zou deze kamer zeker aanraden aan anderen om te komen proberen!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rob op 29/7/2016


Een spannende aanrader.

Al twee escapes gedaan in Antwerpen en één in Gent. Nu waren we afgezakt met 4 vrienden naar Leuven voor de Surgery Room. Het spel zat zeer leuk in elkaar en naarmate het einde, werd het eigenlijk steeds leuker. Er zat schwung in. De puzzels en het decor passen volledig binnen het verhaal. Niet te moeilijk, net uitdagend genoeg. We zijn pas buitengeraakt na 52 minuten (met enkele tips). Niet alleen de sfeer in de kamer paste, het interieur van de onthaalplaats zelf is ook mooi gedaan. We gaan zeker een keer terug voor één van de andere kamers.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieter op 26/7/2016


Mooie, originele kamer

We speelden de nieuwe "Missing Geisha"-kamer. Deze was iets gemakkelijker dan andere kamers die ik al gespeeld heb, maar bleef toch uitdagend en spannend. Ze was ook eerder aan de kleine kant, maar bevatte toch veel verschillende elementen. Het decor was zeer mooi en goed afgewerkt. De puzzels pasten goed bij het thema, zaten goed in elkaar en een aantal ervan was zeer origineel! Er waren een paar kleine "haperingen", maar deze werden snel en correct opgelost door de uitbaters, die zeer klantvriendelijk zijn en achteraf tijd maken voor een babbel en een foto.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Helena op 20/7/2016


Zeer toffe kamer

De spannendste escape room die ik al gedaan heb. Zat zeer goed in elkaar.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Helena op 25/6/2016


Topper

Mooie uitdagende kamer met leuke puzzels. Mocht de ontvangst een beetje in de sfeer geweest zijn was het nog beter geweest.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jan De Beukeleer op 11/5/2016


Prachtige ervaring!

Eerste keer dat ik een Escape-game doe. We kozen voor de Bank Heist, echt fantastisch. De afwerking is erg mooi en doordacht gedaan, je hebt het gevoel helemaal in het spel te zitten. Een paar keer echt en Wauw-ervaring gehad bij bepaalde raadsels. Dikke aanrader! Wel wat aan de prijzige kant.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jef Vleugt op 5/5/2016


Mooie originele escaperoom!

Onze eerste escaperoom, en direct een topper! Onthaal en setting zijn mooi en afgewerkt. We deden de New York bank heist: de room zelf was top! Originele uitdagende puzzels in een erg mooi decor. Er is duidelijk gedacht aan de details! Het verhaal valt mooi in zijn plooi, wat de hele ervaring af maakt. Kortom een knappe maar uitdagende escaperoom handig gelegen in Leuven!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hans op 24/3/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Blijde inkomstraat 103, 3000 Leuven
+32 468 31 77 11 (10u-18u)
info@escaperoom-leuven.be
Bezoek website
Direct reserveren