Escape Room Leuven

Leuven | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (83 reviews)

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen? Denk dan zeker eens aan Escape Room Leuven. Je zal met jouw team opgesloten worden in een thema-kamer en jullie hebben maximaal 60 minuten tijd om uit die kamer te ontsnappen.

Beschrijving

Om succesvol te ontsnappen, zal je puzzels, binnen het thema, moeten oplossen en dien je samen te werken. Ideaal om in te plannen op een avond of middag om ervoor of erna iets in het centrum te gaan eten of drinken. Kijk op de website voor meer informatie en om online te boeken.

Aantal rooms: 4

New York Bank Heist

Als lid van een criminele bende plan je een bankroof in New York. Je gaat binnen tot in het kantoor van de bankdirecteur. Haast je, want na 55 minuten gaat het stille alarm af en zo heb je nog vijf minuten om te ontsnappen met al het geld en goud!

Surgery

Je wordt plots wakker in de operatiekamer van een oud hospitaal. Je hebt geen idee hoe je daar terecht gekomen bent. Je herinnert je nog vaag dat je gisteren tijdens een conferentie van artsen werd uitgenodigd door een dokter om nog iets te drinken in zijn hotelkamer. Probeer binnen de 60 minuten te ontsnappen uit de operatiekamer van deze gestoorde dokter, anders blijf je er voor altijd!

Missing Geisha

Je bent in de Japanse stad Kyoto. De beroemde geisha Chou verdween plotseling na haar avondoptreden. Jij was de laatste gast. Is ze vermoord of ontvoerd? Het is jouw taak om in haar kamer op zoek te gaan naar de waarheid. Laat zien dat je ontschuldig bent en ontsnap binnen de 60 minuten!

Prison Orcus

Het jaar is 2047. Als lid van de Europese Verzetsstrijders tegen de "New World Order" organisatie, word je opgesloten in de gevangenis op de kunstmatige planeet Orcus. Je bent gearriveerd in de nieuwe Transit-Zone en bewakers zullen jullie naar Zone-X brengen, de meest beveiligde afdeling van de gevangenis. Het is nu of nooit om te ontsnappen anders volgt een levenslange opsluiting!

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5 (83 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Prison Thema

Naar aanleiding van Code van Coppens de prison thema kamers gespeeld. Verwachtingen waren hoog! Fijne kamer zeker. Verwacht je wel aan een futuristische gevangenis :)!

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kelly Nedergedaelt op 10/12/2019 (Gemiddeld escaper)


2e kamer op 2 weken

Na 2 weken geleden 'Missing Geisha' tot een goed einde gebracht te hebben, kwamen we al snel terug voor een 2e kamer! De eerste was zo goed meegevallen. We zetten deze keer onze tanden in 'de surgery'. Ook deze keer een heel fijne ontvangst, en al snel konden we beginnen! Anders dan bij de Geisha kamer hadden we hier wat meer tijd nodig om op gang te raken, maar uiteindelijk konden we puzzel na puzzel oplossen! Af en toe kwam er om een gepaste tijd een hint (waarvoor dank!), waardoor we met nog 7 minuten op de teller buitenkwamen! Zelfs met z'n 2 is deze kamer haalbaar. Zeker een aanrader!!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kristel Caenberghs op 8/9/2019 (Gemiddeld escaper)


Makkelijke kamer

Op zich leuke kamer maar wel gemakkelijk. Eerder voor beginnende spelers!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Renate op 4/9/2019 (Ervaren escaper)


Super escape room!

Onze 4e escape room, en wat een kamer! We kregen een mooie uitleg en even later stond de klok op 60 minuten! We geraakten zelf met z'n 2 heel erg ver, net op het einde hadden we een hint nodig. Fijn dat er eerst gevraagd wordt of we een hint wilden (ja dus). Voor ons een topervaring, zo hebben we de escape rooms graag!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kristel Caenberghs op 25/8/2019 (Gemiddeld escaper)


Bedankt ESCAPEROOM LEUVEN

ESCAPE ROOM LEUVEN is gezellig, gemoedelijk en prima geschikt voor elk publiek.Niet het flitsende van een high - tech pretpark, maar de goed - doordachte charme van een avontuurlijk denkspel. Net moeilijk genoeg om je fantasie geprikkeld te houden en net doenbaar genoeg om er op een rustige manier uit te geraken. Wij deden met ons drietjes ( domme papa van 54, slimme mama van 50 en pientere actie - dochter van 21 ) de studio van de Missing Geisha en vonden het als eerste ervaring SUPERLEUK. Dus ook voor een ouder publiek of niet - sensatie beluste mensen is het een dikke aanrader. ZEEEEEEER goede en vriendelijke ontvangst en begeleiding bovendien. TOF en voor herhaling vatbaar.Peter Hendrickx

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Peter Hendrickx op 11/8/2019 (Beginnend escaper)


New experience.

Zeer vlot onthaal, mooi gekaderd. Klaar voor actie met het gezin. Verliep heel vlot in een heus teamverband. Hoofd koel houden en hersenen laten kraken. Toffe escaperoom, hadden nog wat tijd over!

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rudi Wastiels op 22/7/2019 (Gemiddeld escaper)


Leuke uitdaging

Een echte uitdaging voor wie het wat moeilijker wilt! Met originele codes om te kraken!

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jef op 19/7/2019 (Gemiddeld escaper)


Superervaring

Eerste ervaring en er meteen boenk op!
TOPPERS

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jens op 19/7/2019 (Gemiddeld escaper)


spannende kamer

Fijn en spannend thema met interessante puzzels. Vergeleken met enkele andere kamers was deze ruimer. Coole introvideo ook. Over enkele maanden is het de beurt aan de Missing Geisha kamer.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lotte op 14/6/2019 (Gemiddeld escaper)


Geweldig

De 3 kamers hier reeds gespeeld. Nu de nieuwe 'next level' kamer geboekt. Altijd een goede sfeer en fijn onthaal.
Er is een intro video waarna het spel kan beginnen. De settting is speciaal en ook een goed gevonden variant op het thema. Ondanks onze ervaring hadden we toch verschillende hints nodig. Nadien bleek het dan wel allemaal logisch. Gewoon goed kijken wat er allemaal is.

Weinig sloten met passende puzzels tijdens de ganse escape. Leuke special effects. Net op tijd buiten maar naar het schijnt is dat logisch.

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dali-team op 23/5/2019 (Gemiddeld escaper)


Prison 2.0

Een typisch escape thema maar deze heeft ons toch wel positief verrast. Ook qua technologische uitwerking allemaal leuk gevonden. Meer puzzels met drukknoppen ipv sloten, dat was wel even wennen maar het paste allemaal binnen het thema. Chapeau!

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door E. Cooremans op 15/4/2019 (Ervaren escaper)


ladies for fun

Super toffe escape room met top vriendinnen. Een uur vol verrassingen, cijfercodes, lettercodes en heel veel denkwerk. Net op het nippertje buiten geraakt,voor herhaling vatbaar maar dan eens een andere kamer:-)

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Veerle Dooremont op 10/3/2019 (Beginnend escaper)


Super fun !!!

Dit was onze 7de kamer dus dachten we wel klaar te zijn voor deze zogenaamde next level escape room.
Er zijn geen traditionele sloten en qua interieur waan je je in een futuristisch verhaal. Wel zeer uitdagend, we hadden verschillende tips nodig maar zeker een aanrader.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nan op 10/3/2019 (Gemiddeld escaper)


Een nooit geziene ervaring!

Hier heb ik echt geen woorden voor. De Prison Orcus is zoo vernieuwend om te spelen! Zelf heb ik al heel veel ervaring, maar alle puzzels in de Prison Orcus waren uniek en nog nooit gezien. Dit komt vooral omdat ze amper gebruik maken van klassieke sloten, maar alles automatisch open gaat. Technologisch zeer hoogstaand!

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieterjan op 20/2/2019 (Ervaren escaper)


topkamer voor ervaren escapers

"Met zoveel mogelijk geld en goud weer buiten raken",... dat was de opdracht in deze kamer.
Je voelt je even een personage uit 1 van de 'Oceans' films.
De puzzels zijn net iets moeilijker dan de andere kamers, wat de uitdaging enkel groter maakt! zeer leuke ervaring!

Mooie inkleding van de kamers, een warm onthaal door een ervaren team en 1 voor 1 originele puzzels, maken dat deze escaperoom zeker tot de top-escaperooms mag horen!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jill op 20/2/2019 (Ervaren escaper)


originele kamer met een creepy kantje!

persoonlijk mijn lievelings-escaperoom!!
Deze kamer blijft letterlijk en figuurlijk boeiend tot het einde!!
De puzzels dagen je uit, verder te denken dan je ledematen lang zijn!
een kamer met een eng kantje, waar je tegelijkertijd zo snel mogelijk weg wil en wil blijven!

En,... De gamemasters helpen je, je volledig in te leven in de kamer en begeleiden je mee naar een ontsnapping waar nodig!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jill op 20/2/2019 (Ervaren escaper)


Mooie originele kamer!

heel fijne kamer in een mooie Japanse inkleding!! originele out of the box puzzels.
Een aanrader voor onervaren als ervaren escaperoomspelers!!
Je waant je even in Japan! Een van de mooiste escaperoomkamers in België!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jill op 20/2/2019 (Ervaren escaper)


Top escape room

Ik heb ondertussen alle kamers in escape room Leuven gespeeld. Stuk voor stuk fijne kamers met aangepaste puzzels en altijd een originele insteek. De kamers zijn sfeervol ingekleed en vooral mooi afgewerkt. Originele puzzels in een fijn decor. De uitleg voor de start van het spel is duidelijk en steeds vergezeld van de nodige humor wat de sfeer alleen ten goede komt. Zeker en vast een aanrader! Plezier verzekerd!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lore Donvil op 19/2/2019 (Gemiddeld escaper)


Surgery room

Het was de eerste keer dat we een escape room hebben gedaan.
Heel fijne ervaring en een heel fijn concept! Het was top!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jordy Geens op 15/2/2019 (Gemiddeld escaper)


Team event met internationaal team

Met 20 personen hebben we 4 kamers geboekt voor een internationaal team event met HPE.
Iedereen laaiend enthousiast, groot success

Echt een aanrader om met collega's, alsook met familie of vrienden te doen.
Is echt doenbaar voor iedereen

Dikke proficiat aan het team

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door chantal.debeus@hpe.com op 13/2/2019 (Gemiddeld escaper)


Topkamer

Leuke kamer met verrassende opdrachten en zeker niet evident. Het uur vloog voorbij en we kwamen 2 minuten te kort om er uit te geraken. Gelukkig kregen we die er toch bij.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jurgen op 29/1/2019 (Gemiddeld escaper)


Super fijne teamacitviteit

Met de collaga's van Impuls was een super fijne teamactiviteit. Voor bijna iedereen was het een eerste kennismaking met een escaperoom en we zijn heel enthousiast. Het feit dat we via het TV-scherm tips op maat ontvingen zorgde telkens weer voor een extra boost als het even niet scheen te lukken. Fijn onthaal, goede uitleg en heel goede spelopzet!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Impuls VZW op 22/1/2019 (Beginnend escaper)


Adrenaline rush gegarandeerd!

Zeer leuke eerste kennismaking met ER. Afwisselende raadsels en tot de laatste minuut boeiend.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sanne van Poppel op 20/12/2018 (Beginnend escaper)


Heerlijk 'wakker' buiten komen...

Je wordt van minuut 1 in het spel gezogen en het laat je een uur lang niet meer los. Na het uur kom je totaal gedreven weer buiten en heb je meteen zin om opnieuw aan een andere kamer te beginnen! Top!!! Reactie van 1 van de zonen: "Dit was 1 van de leukste dingen die ik al ooit in mijn leven gedaan heb!"

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kurt op 15/12/2018 (Beginnend escaper)


Samen met de vrienden

We hebben al enkele geslaagde escapes gedaan, doch deze was niet vd poes....
Zonder DIE tip hadden we er nooit uitgeraakt (lol)
Leuk ingericht met het gevoel (WOW) in een gevang te zitten.

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Vandevelde Sylvia op 29/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Always with my best friends

Ontsnapt van planeet Orcus
Ondanks een reeks van geslaagde escapes, hadden we ons hier bijna verslikt. Er zat een item uit een puzzel bij dat we nog nooit eerder gezien hadden dus hier was de tip wel nodig.
Er waren zeker enkele leuke elementen verwerkt. Chique ingericht met effectief het gevoel in een futuristische gevangenis te zitten.
Het was heel nipt met als conclusie dat ie zeer uitdagend is. Misschien niet om als eerste escape te spelen

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door L.P.C. - MONTAGEBEDRIJF op 29/11/2018


Gevangen in Space!

Enkele dagen geleden de nieuwe Prison Orcus gespeeld. We hebben ons niet alleen heel goed geamuseerd maar waren ook echt onder de indruk van deze nieuwe kamer.

Met intussen een 50-tal escaperooms achter de rug zijn we de klassieke kamers met al die slotjes om aan te prullen een beetje beu. We waren dan ook heel aangenaam verrast dat er maar 1 slotje (een heel speciaal dan nog :) in deze kamer zat. Al de rest zijn dingen die je moet oplossen om vooruit te raken (met een hoog tech gehalte, maar zeker voor toegankelijk voor niet techies).

Het decor was prachtig, bij het binnenkomen waanden we ons echt in een futuristisch decor ergens ver weg op een andere planeet. De sfeer was echt top, het is duidelijk dat er werk van gemaakt is.

Ondanks onze ervaring met escape rooms zijn we er niet in geslaagd binnen de 60 minuten te ontsnappen. Geen nood echter, we mochten gewoon verderspelen en met 6 extra minuten op de klok zijn we toch nog van de planeet weggeraakt (en hoe! de laatste stappen waren echt wel de moeite!). Heel tof dat dit mocht. Zou de kamer dus wel niet aanraden aan beginners (iets wat Escaperoom Leuven ook op hun website zegt).

Onze goesting om terug (goede) escaperooms te doen is zeker teruggekomen met deze schitterende kamer. Meer van dat aub! :)

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Peter op 28/11/2018 (Ervaren escaper)


Teambuilding Supply Chain groep 2

Net als voor onze 1e groep zaten hier enkele mensen met een 1e ervaring. Het is duidelijk gebleken dat je best wel wat meer ervaring nodig hebt om hier uit te geraken. De set-up vonden ze geweldig en origineel. Ondanks dat ze er niet uit geraakt zijn heeft iedereen zich geweldig geamuseerd.

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Caroline op 28/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Teambuilding Supply Chain groep 1

Voor de meesten van ons was het een 1e ervaring. Gezien je in het begin verplicht in kleine groepjes moet werken wordt je gedwongen om snel te overleggen en heb je minder de neiging om als een kip zonder kop rond te dwalen.

Het spel zit vernuftig in elkaar met een leuke invalshoek. Wij zijn er toch uit geraakt ... met nog 50 seconden te gaan. Zonder de kleine tips was het wel niet gelukt.

Iedereen heeft zich geweldig geamuseerd en sommigen hebben er nu de smaak van te pakken gekregen.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Caroline op 28/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Leuk teambuilding event

Heel fijne kamer met gevarieerde puzzels. De tips kwamen soms onnodig snel, want zonder lukt het zeker ook.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Heleen op 22/11/2018 (Gemiddeld escaper)


New York bank Heist, teambuilding

Leuke mensen, goede ontvangst, aangename setting

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door JP thys op 19/11/2018 (Beginnend escaper)


Coole kamer

Een coole kamer als je van het space-thema houdt en niet te gehecht bent aan de gekende hangslotjes want die zijn er niet. Zelfs voor ons als ervaren groep was het toch wel behoorlijk wennen. Met extra tijd buiten geraakt waarvoor dank want het einde is toch ook wel leuk om te doen.

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Alexander op 16/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Vernieuwend, technologisch en teamwork!

Prison Orcus gespeeld. Het is wat wennen aan de lay-out en de modernere snufjes. Eens je deze onder de knie hebt is deze zeer compacte ruimte toch enorm efficiënt gebruikt. Veel raadsels en communicatie is noodzakelijk. De verhaallijn is meeslepend en werkt. Ik zou deze wel niet aanraden als eerste escape-room. Heb je er reeds enkele gedaan? Speel dan Prison Orcus en ontsnap uit de transitzone van deze hoogtechnologische gevangenis.

Gespeelde room: Prison Orcus

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ronald De Neve op 29/10/2018 (Ervaren escaper)


Schitterende ervaring

Ik had geen idee waaraan me te verwachten aangezien ik het spel nog nooit gespeeld had.
Vanaf de eerste minuut begonnen de opdrachten die zeer vernuftig in mekaar gestoken waren. De geleverde tips waren zeker zeer nuttig. De tijd is omgevlogen en dit is altijd een goed teken.

Jammer genoeg zijn we niet op tijd buiten geraakt en gearresteerd :-)

Zeker voor herhaling vatbaar.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Willy Coolen op 21/10/2018 (Beginnend escaper)


Toffe escaperoom! 60 minuten amusement!

Ik kreeg voor mijn verjaardag in april een bon voor de Surgery-room (ikzelf werk in de medische sector). Ik was superenthousiast, maar we besloten hem nog even te bewaren voor het najaar. In oktober was het dan zover; datum geprikt en vol spanning naar de Escape Room! Heel toffe ontvangst door een jongedame, water, wafels en snoepjes ter beschikking alvorens voor 60 minuten te worden opgesloten. Fijne setting. De room zelf was tof aangekleed in het thema, en was goed doordacht. Wij zijn er uiteindelijk - tot onze grote verbazing - met 12 minuten resterend op de klok uitgeraakt. De "speel"tijd was over voor je het wist. We hebben slechts 1 tip nodig gehad. Je gaat helemaal op in het spel, waardoor je de tijd soms vergeet. Een echte aanrader voor jong en oud!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joke op 20/10/2018 (Gemiddeld escaper)


Leuven escape


Als vrijgezellenuitstap de Surgery en Geisha geboekt. Eerste keer escaped en iedereen was er nadien enthousiast over. Bedankt.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Natalie op 9/10/2018 (Beginnend escaper)


Geslaagde bankoverval in New York Bank Heist

Een van de moeilijkste kamers tot nu toe, maar mede door mijn wiskundig aangelegde teamgenoot toch de bank kunnen leegroven met nog 7 minuten op de klok. We hebben met 4 personen deze escaperoom gespeeld, een beter team bestaat er niet ;)
De kamer is heel goed ingericht, leuke sfeer, soms wat moeilijk vindbare tip, maar dat mag ook eens :p
Een echte aanrader!!!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eveline Wynendaele op 5/10/2018 (Gemiddeld escaper)


Geisha kamer

Ivm inkleding, sfeer en afwisseling qua puzzels is deze kamer bij ons zeker in de smaak gevallen. Door onze ervaring hadden we wel meer dan 10 minuten over maar dus toch uitdagend genoeg. Mooi gedaan! Als we nog een keer in de buurt zijn, zal het Prison Orcus worden. We kijken er al naar uit.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sven op 30/9/2018 (Ervaren escaper)


Net op tijd

Vriendelijk ontvangst en met de nodige faciliteiten. Geisha gedaan via teambuilding en een week later al de 'surgery room'. Collega's waren daar enthousiast over. Die is wat schimmiger en ook hier passen de puzzels eigenlijk wel goed bij het thema. Er is niks bij de haren gesleurd. Tips net op tijd. De eindpuzzel was mijn fav :-)

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marco Smets op 26/8/2018 (Gemiddeld escaper)


we found her

Deze gedaan tijdens teambuilding en was leuk. Enkele andere puzzels dan doorsnee. Allemaal passend binnen het Japanse en Geisha thema. Mooi ingekleed. Leuk gedaan!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marco Smets op 26/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Super ervaring!

Vriendelijke ontvangst! Mooie faciliteiten. Je wordt opgesloten en boem pats ontsnap maar! Moeilijke maar oh zo fijne opdrachten. Die extase als je een kast/kist/deur etc open krijgt! Helaas net niet binnen de tijd kunnen ontsnappen...

Hoe dan ook een absolute aanrader!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Thibaud op 16/8/2018 (Beginnend escaper)


zeker de moeite waard !!!

leuke kamer , met veel verrassingen en leuke puzzels .met nog 1 min op de teller er net op tijd uit geraakt .

zeker de moeite om eens te boeken .

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Renzo wouters op 6/8/2018 (Ervaren escaper)


Super leuk !

We vonden het alle 4 super leuk en waren aangenaam verrast! We gaan dit zeker nog doen ! Ook super goede begeleiding!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Romy op 30/7/2018 (Beginnend escaper)


Toffe escaperoom!

Ik vond dit een hele leuk escaperoom. Het was een spannend thema, de kamer zag er goed uit. Er waren ook veel leuke en verrassende elementen en puzzels.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marlon op 8/5/2018 (Ervaren escaper)


Uitdagende escape room!

Reeds tweemaal terug gekomen naar deze escaperoom. Fijne verwelkoming, toffe mensen!
Bank Heist als teambuilding gedaan, heel erg fijne en uitdagende kamer om te doen. Als tweede Surgery met de familie, dik in orde, en nu klaar voor de missing geisha!
Merci voor de leuke ervaringen!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ann op 7/5/2018 (Gemiddeld escaper)


leuke eerste ervaring

Voor de eerste keer een escaperoom gedaan en het was een leuke ervaring. Gaan we zeker nog eens doen.
Uitdaging voor een volgende keer is om er uit te geraken ;-)

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Yte op 6/5/2018 (Gemiddeld escaper)


Super escape room

Reeds twee kamers gespeeld hier, altijd super tevreden! Wij komen zeker terug voor de laatste kamer!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Veerle op 28/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Nu eens zoeken ter ontspanning !

Meestal zoek je met de nodige ergernis naar allerlei dingen !
Hier hebben we met veel plezier gezocht naar goed verborgen uitdagingen, naar intelligent gevonden raadsels en naar originele puzzels.
Voor ons was dit de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat we ons vrijwillig hebben laten opsluiten.
Net omdat dit voor ons de eerste keer was, was een goede intro wel belangrijk. En die hebben we wel gekregen. Gerustgesteld kwamen we dan ook een kamer in die ons door zijn aankleding danig verrastte. Met enige tips wisten we net binnen de tijd tot de oplossing te komen.
Kortom: voor ons was dit niet waw maar gewoon waaaaaaaw. Een echte aanrader !

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lieve Alders op 27/4/2018 (Beginnend escaper)


Superleuke escape room!

Een super eerste ervaring! Prima mix tussen technologie en het betere speurwerk! Wij bezochten de prachtige kamer met oog voor details met een baby in maxicosi en ook dat ging prima!
Goede opvolging en professionele bijsturing!
We komen zeker nog eens terug om de andere kamers uit te testen!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Bie op 27/4/2018 (Beginnend escaper)


Aanrader!!!

Knappe escaperoom met een leuk verhaal. Niet zo groot maar genoeg uitdagingen en toffe raadsels. Enthousiaste en behulpzame medewerkers. Een aanrader!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Magda op 27/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Broederliefde

Gedetailleerd uitgewerkte kamers in leuke thema’s. Geduldig en aangenaam personeel. Een aanrader!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tom op 27/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Surgery

De fijnste tot nu toe van alle escape rooms!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door sofie luijten op 27/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Fijne ervaring

Spannende ervaring

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Emanuel op 26/4/2018 (Beginnend escaper)


Fun fun fun!!

Zeer geslaagde familie uitstap. De jongste (8 jaar) heeft volgens mij nog het meest gevonden en het meeste plezier beleefd. Die minimum leeftijd mag gerust opgetrokken worden! Heel tof, super leuke tijd gehad!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Deborah op 13/4/2018 (Gemiddeld escaper)


geweldig om de geisha te zoeken!

Wauw is eerste reactie als je de kamer binnenkomt en dan kan de fun beginnen!
super leuk om zoveel prulletjes te vinden, je komt binnen en ziet meteen wat je allemaal gaat moeten doen, maar dan het leukste: alle clues zoeken :D het was heel leuk om deze kamer uit te kammen, super leuke raadseltjes, en heel veeel raadseltjes! en ik heb ondertussen wat Japans geleerd ook!
een echte aanrader voor wie graag bezig is met zijn zintuigen, want die heb je hier zeker bij nodig ;)

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eveline Wynendaele op 4/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Zusjesdag

Met 4 zussen van 55+ en 60+ dit is gaan uitproberen. Super leuk. We zijn al wat trager :) en hadden dit ook nog nooit gedaan, amper van gehoord. Warme ontvangst met goede uitleg. We zijn er zoals verwacht niet uitgeraakt, maar elke oplossing die je vindt geeft je plezier en spanning. De Olympische gedachte indachtig, we hebben het erg leuk gevonden. Leve de zusjesdag .

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Gerd Van Schaeren op 31/3/2018 (Beginnend escaper)


Geweldig tof

We kwamen met een groep van 10 personen voor 2 rooms. Ikzelf zocht de Missing Geisha. De kamer is volledig in het thema van de puzzel ingericht wat je meteen in de juiste sfeer brengt. De room zat geweldig goed in elkaar mzt verschillende soorten raadsels. We hebben veel plezier beleefd!
Ook de andere groep was enthousiast over hun escape room.
Leuke ontvangst met waterton en versnaperingen.
Alles heel vlot verlopen.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nikita op 13/3/2018 (Gemiddeld escaper)


escape room

Superleuk

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door ariane paps op 3/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Fijne ervaring

Tweede maal in één van deze escape rooms, tweede maal een enorm plezier!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Glenn frans op 19/2/2018


Bank Heist

Fijne eerste ervaring met een escape room! ????

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Aurélie Barbara Nele op 4/2/2018


Super!

Tweede keer op bezoek bij jullie en ook nu was het super leuk! Wij kijken alvast uit naar meer en nieuwe kamers!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stephanie op 2/2/2018


Zeker een aanrader

Een erg leuke en spannende escape-room. De sfeer zat er onmiddelijk in met een best wel creepy filmpje en een perfect ingeklede kamer. Ook het aantal tips was goed afgestemd: niet te weinig, maar ook zeker niet te veel! Een ongelofelijke aanrader! Wij komen in ieder geval zeker terug om uit de andere twee kamers te ontsnappen!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Julie op 15/1/2018


Great experience

We had a lot of fun trying to get out from "surgery room". The setting is interesting, details are well chosen, clues are not obvious. I like that solving some puzzles requires twam work and coordination. Definitely would recommend this room.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maryna op 6/1/2018


Surgery

sympathique en famille

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Patrick op 29/12/2017


Super

Tweede kamer hier, heel leuk en doenbaar maar toch uitdagend. Toffe aankleding van de kamer, tof personeel. Binnenkort komen we de derde kamer ook doen

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Timo op 28/12/2017


Kamer met karakter

Mooie kamer met enkele effecten. Decoratie en setting maakt de sfeer compleet. We kwamen traag op gang, maar eens op dreef waren we niet meer te houden... ????

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arno Brouns op 25/11/2017


Great experience

Spannend uur beleefd! Leuke setting!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door hans.hoydonckx@transfurans.be op 12/11/2017


TOP!!! ECHTE AANRADER

Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door sofie luijten op 1/10/2017


Professionele aanpak

Met ons bedrijf de 3 kamers geboekt. Nadien was iedereen er tijdens het eten nog enthousiast over aan het praten dus zeker een geslaagde teambuilding. Professionele aanpak.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sophie S. op 21/5/2017


Niet alleen de geisha gevonden, maar ook ...

Ik ga hier niet vertellen hoe warm het welkom wel was, hoe goed de puzzels in elkaar staken, hoe groot de waw-factor wel was, hoe passend de kamer (missing geisha) wel was ingericht, hoe ... want al die elementen waren er wel degelijk en zijn op zich hun vijf sterren echt wel waard.
Ik wil wel iedereen laten weten dat ik geen traditionele spelletjesfanaat ben, dat ik geen competitiebeest ben en dat ik (hoe zeer ik dat ook betreur) niet meer de fysiek van een 20-jarige heb.
En toch ... Ik heb een uur genoten van creatief denken, van samenwerken en samendenken met de familie, van losgetrokken worden van dagelijkse beslommeringen en onderdompeling in een andere wereld, van kleine succesjes van anderen of mijzelf bij het vinden van een sleutel of oplossing, van anderen gelukkig te zien, van ....
Kortom: laat je fysiek, intelligentie, leeftijd of wat dan ook je niet tegenhouden. Slecht weer in de buurt van Leuven ? Laat je dan droog opsluiten in "Escape Room Leuven"
Goed weer in de buurt van Leuven ? Laat je dan ook opsluiten in "Escape Room Leuven". Dan weet je waarover je achteraf op een terras kan napraten en hoef je niet de hele tijd wezenloos op je smartphone te zitten staren.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marc Desiron op 15/5/2017


surgery

Zelfs met 5 is het ons niet gelukt, team spirit genoeg aanwezig

Al wat er ligt, ligt er niet zomaar

cool hoor, komen zeker terug voor de andere kamers

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Geert op 22/4/2017


Waw!

Met onze vrienden al heel wat kamers gespeeld in België.
Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Puzzelgehalte af, decor af, sfeer af! Vergelijken doet iedereen, maar voor ons was dit onze tweede beste kamer ooit!
Zo goed dat we direct geboekt hebben voor een dag later een tweede kamer te spelen! Nice.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kevin en co. op 13/4/2017


Missing Geisha & Bank Heist

Wij hebben met 4 man de Bank Heist en de Missing Geisha kamer gespeeld. De inkleding van de Missing Geisha was misschien iets leuker dan de Bank Heist. Nadeel aan die laatste is dat het een aangekocht concept is. De Geishakamer is heel gevarieerd en de puzzels zijn heel leuk. Deze kamer hebben we kunnen oplossen. Bij de Bank Heist ligt het niveau iets hoger en één puzzel had beter uitgewerkt kunnen worden, want het resultaat dat die moest opleveren, kwam niet (of heel moeilijk). De laatste puzzel van die kamer is ook niet zo leuk. Die kamer hebben we helaas niet opgelost. Alvast heel benieuwd naar de Surgery kamer! De ontvangst kon misschien net iets beter. Er wordt meteen gevraagd te betalen, al is dat voor een escaperoom in het midden van een studentenstad ook niet onlogisch. :-)

Reactie van de eigenaar:
Bedankt voor je review. Intussen hebben we de puzzel opnieuw bekeken en deze aangepast. Nu is het resultaat altijd duidelijk.

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wibo op 6/1/2017


Ongelofelijk!

Nadat m'n team en ik zowel de Missing Geisha en the Surgery room op de valreep haalde (beide 10 sec over) dachten we klaar te zijn voor de grote uitdaging, de Bank Heist. En we hadden gelijk! Ontzettend leuke en uitdagende kamer. Puzzels passen mooi in het thema en de inkleding is erg netjes. Het onthaal was super, de uitleg was perfect op maat van onze groep. Hiervoor geef ik graag 6 sterren ;-)! Ik kijk zeker uit naar de nieuwe kamer, ons zie je terug!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieter op 21/12/2016


Super aanrader!

Super leuke dag gehad, iedereen van onze groep was héél enthousiast! Wij komen zeker terug en dan wisselen we van kamer (nu hadden we bank en surgery)

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jessie op 23/10/2016


Een geweldige ervaring rijker

Na de twee eerste kamers (Bank Heist en Surgery) al eens te zijn komen uitchecken, nu dan ook de derde kamer gedaan. 'Missing Geisha' is een unieke ervaring. je wordt volledige ondergedompeld in een raadselachtige Japanse sfeer om op zoek te gaan naar de vermiste Geisha. De kamer is zeer mooi uitgewerkt. Al je zintuigen worden geprikkeld door de soms atypische puzzels. En dat ook nog eens in een decor dat tot de puntjes is afgewerkt. De ontvangst was zeer hartelijk en de nabespreking des te meer. Hier kom ik graag terug als de vierde kamer af is (in opbouw, heb ik me laten vertellen)!

Gespeelde room: Missing Geisha

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door liese op 20/10/2016


Goed uitgewerkte kamer!

Na eerder al de Surgery gespeeld te hebben, waren we nu afgezakt voor de Bank Heist. We werden goed onthaald door een dame die de sfeer goed schetste. Eens opgesloten ging het vrij vlot. Decor is sober, maar past wel volledig in het thema en er staan nauwelijks overbodige decorstukken of andere zaken in de kamer, waardoor je alles ook effectief moet gebruiken en niet met een hoop ballast zit in de kamer. Raadsels waren wat uitdagender dan bij de Surgery, wat zeker ok was! Er bleef ook een goede flow zitten in de voortgang, waarbij er een echte vaart in het spel zit. Ik zou deze kamer zeker aanraden aan anderen om te komen proberen!

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rob op 29/7/2016


Een spannende aanrader.

Al twee escapes gedaan in Antwerpen en één in Gent. Nu waren we afgezakt met 4 vrienden naar Leuven voor de Surgery Room. Het spel zat zeer leuk in elkaar en naarmate het einde, werd het eigenlijk steeds leuker. Er zat schwung in. De puzzels en het decor passen volledig binnen het verhaal. Niet te moeilijk, net uitdagend genoeg. We zijn pas buitengeraakt na 52 minuten (met enkele tips). Niet alleen de sfeer in de kamer paste, het interieur van de onthaalplaats zelf is ook mooi gedaan. We gaan zeker een keer terug voor één van de andere kamers.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Pieter op 26/7/2016


Mooie, originele kamer

We speelden de nieuwe "Missing Geisha"-kamer. Deze was iets gemakkelijker dan andere kamers die ik al gespeeld heb, maar bleef toch uitdagend en spannend. Ze was ook eerder aan de kleine kant, maar bevatte toch veel verschillende elementen. Het decor was zeer mooi en goed afgewerkt. De puzzels pasten goed bij het thema, zaten goed in elkaar en een aantal ervan was zeer origineel! Er waren een paar kleine "haperingen", maar deze werden snel en correct opgelost door de uitbaters, die zeer klantvriendelijk zijn en achteraf tijd maken voor een babbel en een foto.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Helena op 20/7/2016


Zeer toffe kamer

De spannendste escape room die ik al gedaan heb. Zat zeer goed in elkaar.

Gespeelde room: Surgery

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Helena op 25/6/2016


Topper

Mooie uitdagende kamer met leuke puzzels. Mocht de ontvangst een beetje in de sfeer geweest zijn was het nog beter geweest.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jan De Beukeleer op 11/5/2016


Prachtige ervaring!

Eerste keer dat ik een Escape-game doe. We kozen voor de Bank Heist, echt fantastisch. De afwerking is erg mooi en doordacht gedaan, je hebt het gevoel helemaal in het spel te zitten. Een paar keer echt en Wauw-ervaring gehad bij bepaalde raadsels. Dikke aanrader! Wel wat aan de prijzige kant.

Gespeelde room: New York Bank Heist

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jef Vleugt op 5/5/2016


Mooie originele escaperoom!

Onze eerste escaperoom, en direct een topper! Onthaal en setting zijn mooi en afgewerkt. We deden de New York bank heist: de room zelf was top! Originele uitdagende puzzels in een erg mooi decor. Er is duidelijk gedacht aan de details! Het verhaal valt mooi in zijn plooi, wat de hele ervaring af maakt. Kortom een knappe maar uitdagende escaperoom handig gelegen in Leuven!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hans op 24/3/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Blijde inkomstraat 103, 3000 Leuven
+32 468 31 77 11 (10u-18u)
info@escaperoom-leuven.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Parking

betalend in de straat (tot 21u, niet op zon-feestdagen) of parking Ladeuze of De Bond.