Escape Room Op Locatie

Mobiele escape game | Provincie - | (1 review)

Escape Room Op Locatie is nu ook actief in Vlaanderen. Voor deze escape room hoef je geen vervelende verplaatsing te maken. Ze komen naar jou toe! Stel je kantoor, kantine, restaurant of elke andere ruimte beschikbaar en ontsnap met je team uit een vertrouwde omgeving!

Beschrijving

De mogelijkheden bij Escape Room Op Locatie zijn immens. Je kan met grote groepen spelen of zelfs tegen elkaar strijden in teams! De ruimte wordt omgetoverd tot een maffiaruimte zodat je helemaal wordt meegesleurd in het thema. Kan jij samen met jouw team ontsnappen uit je eigen kamer?

Aantal rooms: 1

Maffia en Gijzeling

De deelnemers zitten nietsvermoedend in hun vertrouwde omgeving. Wanneer er ineens een man met bivamuts binnen stapt, begint het spel. De muziek start en jullie worden gegijzeld door de Italiaanse Maffia! Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen!

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Awesome!!

Ik heb meerdere escape rooms gespeeld, maar deze is toch echt even net iets anders haha! Vanwege het effect, met de gijzeling (niet te eng ofzo, gewoon leuk/grappig/spannend), en dat niemand weet dat ze ineens in een escape room zitten is de start nog net wat leuker dan een normale escape room. Daarnaast zit het zeer goed in elkaar en was dit de eerste keer dat heel ons bedrijf een activiteit geslaagd vond. We deden mee met 80 personen (jong tot oud/mannen en vrouwen), verdeeld over 4 escape rooms. Het was hilarisch, bedankt escaperoom-op-locatie.be!

Gespeelde room: Maffia en Gijzeling

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maaike op 7/3/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game
+31 413 30 27 73
info@escaperoom-op-locatie.nl
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Vergaderen kan, indien je hier zelf plaats voor hebt

Ontspanningsruimte

Een ruimte om even na te praten kan je zelf voorzien

Parking

Deze escape room komt naar je toe. Parking is afhankelijk van de locatie