Escape Rush

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (2 reviews)

Escape Rush, gelegen vlakbij de VUB en ULB in Elsene biedt gegarandeerd escape spektakel in Brussel! Gaat het om een teambuilding, een toeristische uitstap of een avondje weg met vrienden of familie? Plezier zal je hebben tijdens deze razendspannende 60 minuten!

Beschrijving

De escape game Escape Rush profileert zich graag als de escape rooms van de nieuwe generatie. Ten eerste omdat creativiteit belangrijk is. Elke room heeft haar eigen unieke scenario en er worden geen hangsloten gebruikt. Ten tweede omdat de rooms met 100m2 tot 3 keer groter zijn dan vele traditionele rooms. En ten derde omdat de ondersteunende technolgie ervoor zorgt dat je helemaal opgaat in de scenario's! Veel escape succes!

Aantal rooms: 1

Submarine Bunker

Nucleaire raketten werden richting de grootste hoofdsteden van de wereld afgevuurd. New York, Londen en Beijing werden verwoest. Ga dankzij Ravenswood Intelligence Service terug in de tijd, dring een Russische marinebasis binnen en ontwapen de raketten voor het te laat is! Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? Submarine Bunker, jouw eerste opdracht, brengt je naar Siberië, binnen een verlaten Soviëtische bunker. In 60 minuten, zal je een onderzeeër doorzoeken, een bunker binnendringen, het spoor van de vermiste CIA agent terugvinden en raketten ontwapenen om hun opstijging te vermijden. Ben jij klaar om die uitdaging aan te gaan?

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Zowel White House en bunker

We hebben beide kamers gespeeld en beide zijn fantastisch. Zeer sfeervolle inrichting en puzzels die verder gaan dan sleuteltjes zoeken. Zeer geslaagd en aan te raden!

Gespeelde room: Submarine Bunker

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Steven Engels op 10/5/2019 (Ervaren escaper)


Alsof je ontsnapt uit een actiefilm!

Het decor van deze room was fantastisch! Zowel de ontvangstruimte als de kamer zelf was tot in de kleinste details af én zeer indrukwekkend. Ook het verhaal rond de hele escaproom zit heel goed in elkaar en over de puzzels is duidelijk goed nagedacht. Voor zo een nieuwe escaperoom te zijn was het echt indrukwekkend en we kijken al uit naar meer!

Gespeelde room: Submarine Bunker

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Yoeri & Renée op 15/2/2018


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Herfststraat 30, 1000 Brussel
+32 219 34 20
info@escaperush.com

Vergaderen

Ontspanning

Parking

Parkeren kan in de openbare parkeergelegenheid