Escape The Cabin

Ooike | Provincie Oost-Vlaanderen | (4 reviews)

Escape the Cabin, gelegen in Ooike bij Wortegem-Petegem is een Escape game bestaande uit maar liefst 4 kamers die met elkaar verbonden zijn. De uitbaters bieden je een persoonlijk onthaal aan en trachten er steeds voor iedereen een geslaagde ervaring van te maken. Ben je benieuwd?

Beschrijving

Elke kamer van deze escape room is gevuld met met originele puzzels en raadsels. Je zult moeten samenwerken, rondspeuren, out of the box denken en al je nieuwsgierigheid aanspreken om kamer per kamer de laatste deur naar de uitgang te vinden. Ook is deze escape game deels toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Veel plezier!

Aantal rooms: 1

Escape The Cabin

Achter enkele rekken en een dichtgetimmerde deur van een leegstaand huis vonden we er de oude woonplaats van iemand. Alles in het kleine huisje, alles stond nog onaangeroerd alsof er elk moment iemand kon binnenkomen. Maar natuurlijk kwam er niemand want het achterhuis zou immers al meer dan 25 jaar leeg staan, ja toch? De laatste bewoonster van dit huisje moet een oudere vrouw met haar dochter zijn geweest, althans dat werd ons verteld. Een vrouw uit een vorige eeuw met veel kennis van planten en kruiden en een liefde voor de natuurelementen (aarde, vuur, water, lucht). Hendrika Nuyts heette ze, maar Mirabelle was haar "heksen-naam". Mirabelle, die haar thuis en inboedel in Ooike plots achterliet om nooit meer terug te keren,... maar precies nooit lijkt vertrokken te zijn. Durf jij haar huis te betreden? en kun je het weer verlaten?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5 (4 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Gegroet team

Het was een spannende ervaring. Leuk , origineel, kortom de moeite waard om eens te beleven. Ook de gastvrijheid is vijf sterren waard. Een aanrader.

Gespeelde room: Escape The Cabin

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marleen op 12/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Meer dan de moeite waard!

Heel mooi en veelzijdig opgebouwd.. Warme ontvangst en leuke wendingen tijdens het spel! Zeker een bezoek meer dan waard, de beste die ik al bezocht :-)

Gespeelde room: Escape The Cabin

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door elke verheye op 7/1/2018


Een topper!

Waauw! Wat een leuke escape room! Super origeneel en zeer divers! Huiselijk en warm onthaal! Dikke proficiat aan het team!

Gespeelde room: Escape The Cabin

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Glenn Darras op 21/12/2017


Originele escape room! Aanrader!

We deden deze escape room enige tijd geleden met enkele vrienden. Heel leuke, sfeervolle omgeving. Hartelijke warme ontvangst. Alles klopt, goed opgebouwd met veel oog voor detail. Leuke originele puzzels, zeker niet de gewone puzzels die in iedere escape room aan bod komen. We beleefden er een razend spannend uur. Achteraf kan je nog lang napraten en discussiëren. Zeker een aanrader!!

Gespeelde room: Escape The Cabin

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Claire Maréchal op 21/12/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Karmstraat 15, 9790 Ooike
n/a
info@escapethecabin.org
Bezoek website
Direct reserveren

Parking

Parkeren kan in de straat.

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte