Escape Truck

Mobiele escape game | Provincie - | (4 reviews)

Escape Truck is een mobiele escape room die naar jou toekomt! Reserveer deze indrukwekkende truck voor jouw communiefeest, vrijgezellendag, bruiloft of team-building activiteit en geniet van een geweldig spel samen met je vrienden.

Beschrijving

Teambuilding bij Escape Truck is meer dan een uurtje escapen. "Wij faciliteren jouw constructief escapisme." Dat is waarvoor deze escape game staat. Naast het spelen kan je een mooi coaching traject aangaan. Zo wordt het duidelijk hoe je als team functioneert. Natuurlijk kan je Escape Truck ook boeken als gewone escape room, zonder het extra coaching traject. Aan jou de keuze!

Aantal rooms: 1

Room 1

Momenteel hebben we nog geen info over deze escape room. Wanneer we meer weten, dan vind je het hier!

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5 (4 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader om met je team of vriendengroep op locatie (wat bij ons het geval was) te spelen! Knap concept dat tot in de puntjes is uitgewerkt met heel wat doordenkertjes. Wie neemt de uitdaging op om zonder tips te 'ontsnappen'? Tip: een ruime parkeerplaats voor de truck is een noodzaak.

Gespeelde room: Room 1

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marjolein op 9/5/2017


Een van de betere

Ik hou van raadseld en mysterie! Beiden waren meer dan aanwezig in de escape truck. Heb al enkele escape games gespeeld, maar dit was zeker een van de betere! Proficiat!!

Gespeelde room: Room 1

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Judith VH op 8/5/2017


Escape teuck

Dit weekend de escape truck op locatie gedaan! De truck is knap ingericht naar het thema dat de organisatie gekozen heeft. Bovendien zijn er verschillende routes en genoeg zaken die los van elkaar gezocht kunnen worden. De clues die gevonden dienen te worden zijn ook origineel gevonden! Mooi ingekleed dus en je hoeft met de groep geen verplaatsing te maken! Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Room 1

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jonas op 8/5/2017


Escape Truck

Ik heb Escape Truck gespeeld in de testfase en het was indrukwekkend om te zien hoe veel verschillende puzzels er in één laadruimte geperst kon worden. De puzzels waren niet enkel cognitief maar vergden ook wat handigheid en veel samenwerking. De inkleding was nog wat ongepolijst (testfase), maar het realistisch thema zat al helemaal goed!

Gespeelde room: Room 1

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Rutger Lievens op 20/3/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game
+32 497 62 29 07
info@escapetruck.be