Adres
Mobiele escape game

Telefoon
+32 497 62 29 07

E-mail
info@escapetruck.be

Escape Truck - Mobiele escape games met een verhaal - heeft als drijfveer creativiteit en innovatie te stimuleren. Dit doen ze door een context en omstandigheden aan te bieden die je even op het verkeerde been zet, verwonderd maakt over je talenten en vaardigheden. Je wordt dus uitgedaagd om met een nieuwe blik te kijken. Ontsnappen aan het vertrouwde om daarna aan iets nieuws te kunnen bouwen. Constructief escapisme dus.
Teambuilding bij Escape Truck is meer dan een uurtje escapen. "Wij faciliteren jouw constructief escapisme." Dat is waarvoor deze escape game staat. Naast het spelen kan je een mooi coaching traject aangaan. Zo wordt het duidelijk hoe je als team functioneert. Natuurlijk kan je Escape Truck ook boeken als gewone escape room, zonder het extra coaching traject. Aan jou de keuze!
Vergaderruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt Parking voor de Truck is een parkeerplaats nodig van minimaal 8*2.5 meter, voor de Mini een ruimte van 4*3, voor The Poison minimaal 8m² Ontspanningsruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt
Room #1

Mini Escape

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 4 spelers
20 min

Op de luchthaven werd Eugene Wildheart gespot, een internationaal gezochte smokkelaar van exotische dieren en planten. Organisaties zoals de FBI, Mossad, KGB, MI6 zoeken hem al jaren. Iedereen vreest dat Eugene het land wil ontvluchten. Als geheim agent word je in allerijl naar de luchthaven gestuurd. Met wat hulp van omgekochte douaniers krijg je 20 minuten om te achterhalen naar welke bestemming Eugene wil ontsnappen.

Room #2

The Poison

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 8 spelers
60 min

Jij en je compagnons zijn op safari in een ver exotisch land. Plotseling wordt een van je kameraden gebeten door een dier. Je kijkt nog snel, maar het beest was supersnel in het hoge gras verdwenen. Je voelt het gif langzaam door je lichaam circuleren… en je weet: binnen een uur ga je eraan! Gelukkig zien jullie een hulppost in de verte. Haast je dus: zoek uit door welk beest je gebeten bent en maak het antigif. Elke minuut is kostbaar…

Room #3

Escape Truck

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

In een afgelegen dorpje in de polders duikt op een dag een geheimzinnige verhuiswagen op. De inwoners vinden het maar verdacht. Wat doet die truck daar in dat eenzaam straatje? Wie zijn die mensen die midden in de nacht rond de camion rondhangen? Plotseling vertrekken die verdachte gasten halsoverkop. De inwoners roepen de hulp in van de burgerwacht. Het is aan jouw team om de Truck te onderzoeken en zijn geheimen te ontrafelen.

Beoordelingen

(4 reviews)

Een absolute aanrader
Geschreven door Marjolein op 9/5/2017

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mini Escape

Een absolute aanrader om met je team of vriendengroep op locatie (wat bij ons het geval was) te spelen! Knap concept dat tot in de puntjes is uitgewerkt met heel wat doordenkertjes. Wie neemt de uitdaging op om zonder tips te 'ontsnappen'? Tip: een ruime parkeerplaats voor de truck is een noodzaak.


Een van de betere
Geschreven door Judith VH op 8/5/2017

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mini Escape

Ik hou van raadseld en mysterie! Beiden waren meer dan aanwezig in de escape truck. Heb al enkele escape games gespeeld, maar dit was zeker een van de betere! Proficiat!!


Escape teuck
Geschreven door Jonas op 8/5/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mini Escape

Dit weekend de escape truck op locatie gedaan! De truck is knap ingericht naar het thema dat de organisatie gekozen heeft. Bovendien zijn er verschillende routes en genoeg zaken die los van elkaar gezocht kunnen worden. De clues die gevonden dienen te worden zijn ook origineel gevonden! Mooi ingekleed dus en je hoeft met de groep geen verplaatsing te maken! Zeker een aanrader!


Escape Truck
Geschreven door Rutger Lievens op 20/3/2017

Onthaal
5.0
Decor
3.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Mini Escape

Ik heb Escape Truck gespeeld in de testfase en het was indrukwekkend om te zien hoe veel verschillende puzzels er in één laadruimte geperst kon worden. De puzzels waren niet enkel cognitief maar vergden ook wat handigheid en veel samenwerking. De inkleding was nog wat ongepolijst (testfase), maar het realistisch thema zat al helemaal goed!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.6

Onthaal
4.5
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.8

Vergaderruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Parking
voor de Truck is een parkeerplaats nodig van minimaal 8*2.5 meter, voor de Mini een ruimte van 4*3, voor The Poison minimaal 8m²

Ontspanningsruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

TELEFOON
+32 497 62 29 07
E-MAIL
info@escapetruck.be