Escaperoom Antwerp

Zoersel | Provincie Antwerpen | (2 reviews)

Na zelf heel wat kamers te spelen kriebelde het van de ideeën en besloot de uitbater van Escaperoom Antwerp zelf een escape room te openen. In maart 2018 lagen alle plannen klaar. Na een dik half jaar bouwen is 'Hunting Season' een feit.

Beschrijving

Deze escape room kenmerkt zich als volautomatische kamer zonder cijfersloten en een ijzersterk verhaal. Ook is de uitbater zelf artiest van beroep, dus beleving en verhaal staat absoluut centraal. Met trots deelt hij deze escape ervaring graag met jullie. We zijn benieuwd!

Aantal rooms: 1

Hunting Season

Het stortregent. Ondanks de ruitenwissers blijft je zicht troebel door het water op de voorruit. Dit was echt niet het moment om in panne te vallen. Een bliksemschicht werpt in de verte tussen de bomen het silhouet van een oud huisje af. Alhoewel je gehoord wilt worden probeer je geen geluid te maken wanneer je door het venster naar binnen gluurt. Een brandend haardvuur voert je aandacht naar een groep jachttrofeeën aan de muur die angstig terug staren. Je overtuigt jezelf dat dit evenwel 'gezellig' zou kunnen zijn en belt aan. Onder het gerinkel van een zware bronzen bel hoor je enkel nog je eigen naïeve gedachten. Zware voetstappen naderen aan de andere kant van de deur die opent met veel gekraak. Je huid voelt als schuurpapier en ook je laatste beetje hoop sterft uit wanneer je je gastheer aanschouwt in een laatste bliksemschicht. Dit blijkt al heel snel niet de juiste keuze te zijn geweest.

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Topkamer in België

Een aanwinst in het Belgische escapelandschap. Met ons ervaren escapeploegje ontsnapt met enkele minuten op de klok. Een totale beleving waar alle puzzels mooi op elkaar aansluiten. Top!

Gespeelde room: Hunting Season

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wannes op 13/4/2019 (Ervaren escaper)


toppertje

een goede ervaring, soms wat fysiek nodig maar op en top ideaal voor familiegroepen, en super ontvangst natuurlijk.

Gespeelde room: Hunting Season

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joery op 13/3/2019 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Herentalsebaan 47, 2980 Zoersel
/
info@escaperoomantwerp.be

Vergaderruimte

Ontspanning

Gezellig Coca-Cola lounge met gekoelde dranken en snacks

Parkng

Gratis privé-parking voor het gebouw