Evasion Room

Luik | Provincie Luik | (0 reviews)

Evasion room is de eerste Escape Game in Luik (Liège). Laat je samen met je team opsluiten in een kamer vol mysterieuze objecten. Ontcijfer de verschillende aanwijzigingen en weet te ontsnappen binnen een tijd van 60 minuten.

Beschrijving

Bij Evasion Room zal je een sterke dosis creativiteit, verbeelding en vindingrijkheid nodig hebben om te slagen in je opdracht. Reken op je team om de verschillende puzzels op te lossen om zo je grootste vijand te verslaan: de tijd.

De escape room met als thema 'Chicago 1930' is toegankelijk voor vrienden, familie, koppels, studenten en collega's. Kortom, iedereen kan op zijn manier ontsnappen uit de kamers! Twijfel je nog? Bezoek dan snel even de website van Evasion Room. Hier vind je al een eerste puzzel, zodat je de smaak meteen te pakken krijgt!

Aantal rooms: 2

Chicago 1930

Chicago 1930, je werkt als Belgische handelaar in bieren en lekkernijen. Een zekere Al Capone heeft hier geen goed oog in en beslist om je te dwarsbomen. De baas van "Little Italy" plaatste een bom in je kantoor! Je hebt 60 minuten de tijd om je vel te redden. Ben jij succesvol?

Het mysterie van Hikikomori

Wie deze escape room binnenstapt, waant zich meteen in Japan. Eén van de Hikikomori mensen is plots verdwenen na het veroveren van het eeuwige leven. Je hebt 60 minuten om het mysterie op te lossen en te achterhalen of het elixer van de eeuwige jeugdigheid bestaat.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Rue du Mouton Blanc 24, 4000 Luik
+32 499 486 433
info@evasionroom.com