Exit Games Gent

Gent | Provincie Oost-Vlaanderen | (8 reviews)

Exit Games Gent is een unieke escape game in het hartje van Gent voor avontuurlijke en vindingrijke teams van 2 tot 30 personen. Vier Escape Rooms van internationaal niveau, zoals u ze nog nooit beleefde: uiterst uitdagend, creatief en spannend! Reeds 10.000 bezoekers waagden hun kans!

Beschrijving

Bij Exit Games Gent, deel uitmakend van Exit Games Belgium, kan je ontsnappen uit vier verschillende kamers, waarvan twee escape rooms exact dezelfde zijn. Deze rooms, genaamd Alcatraz 1 en 2, geven je de mogelijkheid om je vrienden uit te dagen. Laat je tegelijk opsluiten in de cellen en probeer als eerste binnen de 60 minuten te ontsnappen!

Verder hebben alle games een verschillende moeilijkheidsgraad. Het ontsnappingspercentage varieert van 48% tot 65%. Zo wordt er voldoende uitdaging voorzien voor iedereen. Dus trommel snel je vrienden op en waag je aan 60 minuten extreem spelplezier! Nog niet uitgespeeld? Probeer dan ook een keer Exit Games Brugge!

Aantal rooms: 4

Alcatraz (2 identieke rooms beschikbaar)

In Alcatraz, één van de best beveiligde gevangenissen ter wereld, zit een hel speciale gevangene opgesloten. Jullie weten dat hij onschuldig is en hebben een plannetje gemaakt om hem te bevrijden. Via een corrupte bewaker, slagen jullie erin om een doorgang te vinden tot vlakbij zijn cel. Wees snel, want binnen 60 minuten sluiten de deuren terug. Deze escape room is in tweevoud opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld je vrienden uitdagen om het snelst te ontsnappen uit een identieke kamer.

The Great Detectives

Je kent ze wel, de meest bekende detectives op deze planeet. Sherlock Holmes, Hercule Poirot, Miss Marple en andere zijn samengekomen om één van de grootste raadsels ooit op te lossen. Echter, die oplossing vinden ze niet. Als assistenten gaan jullie op onderzoek uit. Wees snel, want de detectives hebben slechts één uur pauze genomen.

The Lab

De beroemde professor Frank Zinning is plots spoorloos. Hij wordt ervan verdacht om zijn kennis te misbruiken ter verbetering van het menselijke ras. Ga op zoek naar sporen in zijn labo om zo te achterhalen waar de professor zich bevindt. Let op, het labo zit vol gevaren. Hou de tijd dus in de gaten en zie dat je binnen de 60 minuten weer buiten bent.

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5 (8 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Beste Escape game van Gent en omstreken

Wij speelden met 5 The Great Detectives. Het is een heel mooi ingerichte game met heel originele puzzels. Je zier dat er veel tijd en zorg in de ontwikkeling van de game is gestoken. Wij hebben al veel escape games gespeeld in binnen en buitenland maar deze kon ons echt verrassen door zijn originaliteit en enkele totaal onverwachte zaken. Wij zijn op tijd buiten geraakt maar konden het mysterie net niet ontcijferen, maar het is dan ook hun moeilijkste game. Wij komen zeker terug!

Gespeelde room: The Great Detectives

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nathan op 9/11/2017


Eerste ervaring

Het was voor ons alle 5 de eerste ervaring met een Escape Room. We werden zeer hartelijk ontvangen bij 'Exit Games' en verkregen een goede uitleg over wat er van ons verwacht werd. De Escape Room Alcatraz was erg mooi ingericht en zat boordevol 'aha'-momenten. We waren enorm verrast door de vindingrijkheid waarmee dit spel in elkaar is gestoken! Het uur is echt voorbijgevlogen, maar als apotheose voor ons als groep konden we nipt op tijd ontsnappen. Weliswaar met een beetje hulp van buitenaf. Heel erg bedankt aan Exit Games Gent voor deze fijne ervaring, wij hebben door jullie alvast de smaak voor nog meer Escape Rooms te pakken!

Gespeelde room: Alcatraz

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Karis op 19/3/2017


familieteambuilding

Het was een heel plezante familieteambuilding :-) Iedereen heeft ervan genoten. Jammer dat we de moeilijkste game gekozen hebben en dat we de sleutel niet gevonden hebben. Maar toch was het super. We komen zeker terug.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Monique op 19/3/2017


Wat een leuke ervaring !

Wat een leuke ervaring ! Kids op ideale leeftijd (14 en 16) zeker voor herhaling vatbaar, en volgende keer geraken we er op tijd uit :-)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Frederik De Graeve op 19/3/2017


Leuk!

We speelde de game The Lab met 5 vriendinnen. Ondanks het feit dat we er niet in slaagden te escapen hebben we wel een leuke tijd gehad! Het uur is voorbijgevlogen! Indien we volledig verkeerd zaten, kregen we tips. We werden goed opgevolgd. Een aanrader!

Gespeelde room: The Lab

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Fien op 3/10/2016


Vree wijs!

Na een warm en enthousiast welkomswoord gingen we met zijn vieren de kamer van de grote detectives binnen. Onze groep bestond uit een mix van jong en oud (83). Meteen begonnen we onze zoektocht, maar onze start verliep wat moeizaam. De kamer bestaat uit gevarieerde puzzels, met een goede samenhang. Tips van de spelleider kwamen ten gepaste tijden. Uiteindelijk slaagden we erin om op tijd het slot van de uitgang te openen. We kregen echter vooraf nog een extra opdracht mee. Die konden we niet binnen de tijd vervullen, deels geslaagd dus! Deze kamer is een echte aanrader, enige ervaring met escapen is wel handig.

Gespeelde room: The Great Detectives

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ben op 27/9/2016


Alcatraz, Super!

Super! Eerste keer dat we een escape game gedaan hebben maar zeker voor herhaling vatbaar! Leuk dat er 2 kamers hetzelfde zijn zodat je toch hetzelfde spel kan spelen als je met meer dan 6 gaat.

Gespeelde room: Alcatraz

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door N&M op 20/5/2016


Escape from Alcatraz!

Eerste ervaring met escape rooms maar het was een super ervaring, ik zou het aan al mijn vrienden aanraden. Ideaal voor een avondje of namiddagje uit met vrienden of teambuilding!

Gespeelde room: Alcatraz

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lien De Cokere op 2/4/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Bagattenstraat 132, 9000 Gent
+32 489 30 31 49
info@xitgames.be
Bezoek website
Direct reserveren