Exit Games Brugge

Brugge | Provincie West-Vlaanderen | (11 reviews)

Exit Games Brugge biedt maar liefst 5 totaal nieuwe escape rooms aan in het centrum van de stad. Treedt in de voetsporen van een archeoloog, ontsnap uit een zinkende passagiersboot of verijdel een nucleaire holocaust. Kortom, genoeg spelplezier voor vele uren adrenaline!

Beschrijving

Exit Games Brugge, deel uitmakend van Exit Games Belgium, heeft heel wat ervaring met escape rooms. Het bouwde een sterke reputatie op met Exit Games Gent. Daar delen de reeds meer dan 20.000 bezoekers een gemiddelde tevredenheidscore van 98%. De stuk voor stuk unieke escape rooms in Brugge, ontwikkeld door een professioneel en ervaren escape game team, zijn nog uitdagender en spannender geworden! Deze spectaculaire unieke rooms zijn geschikt voor zowel de ervaren 'die-hard' escape game fanaten als voor de beginners! Stel dus zelf een team samen van 2 tot maximaal 36 personen om gelijktijdig een ontsnappings-avontuur te beleven op internationaal niveau. Een professioneel team staat alvast voor je klaar!

Aantal rooms: 5

The Stones of Indiana

Dokter Indiana Stones wordt op de hielen gezeten door een duivelse organisatie, die hem achtervolgt tot in de verste uithoeken van de wereld. Enkel voor jullie heeft hij sporen nagelaten die jullie in staat moeten stellen om zijn laatste archeologische vondst veilig te stellen. Een race tegen de tijd in alle uithoeken van de wereld. Het avontuur wacht op u!

SOS Pacific I

Het luxe-passagiersschip HMS Pacific is reddeloos verloren! Het ijskoude water stijgt met de minuut. Alle gangen en deuren zijn automatisch afgesloten. Werk snel een ontsnappingsroute uit en red zo je medepassagiers van een vreselijke verdrinkingsdood!

SOS Pacific II

Deze escape game is bijna identiek aan SOS Pacific I. Je kan eerst samenwerken met het andere team om je kans te verhogen om uit de slaap-compartimenten te ontsnappen maar daarna is het sowieso ‘ieder voor zich’. Der strijd barst dan echt los want er is slechts plaats voor 1 team in de reddingsboot! SOS Pacific I en II kunnen echter ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Counter Terrorist Unit 1

De elite van de CIA werd geraakt in het hart van haar organisatie. Hun anti-terreur eenheid werd geïnfiltreerd door een lid van een geschifte terroristen-groepering. Zij schuwen geen enkel middel om de wereld aan hun gruwelijke daden bloot te stellen. Nucleaire bommen staan op scherp in 10 wereldsteden en het fatale startschot zal vanuit de CTU gegeven worden. De CIA zal als schuldige aangewezen worden, waardoor de terroristen vrij spel zullen krijgen om tijdens de totale verwarring de rest van de vrije wereld aan te vallen. Handel snel en efficiënt maar wees gewaarschuwd: één enkele fout kan catastrofale gevolgen hebben!

Counter Terrorist Unit 2

Deze escape game is volledig identiek aan CTU1: dezelfde indeling en intriges, hetzelfde plot! De tijd loopt ook volledig synchroon. Samen met CTU1 is CTU2 dus de ideale gelegenheid om er een ultra-spannende competitie van te maken. Beide games kunnen echter ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5 (11 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

SOS Pacific

Vriendelijk personeel, leuk spel !

Gespeelde room: SOS Pacific II

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ann D op 29/10/2018 (Gemiddeld escaper)


Fantastisch!

Eerste ervaring was fantastisch!!

Gespeelde room: SOS Pacific I

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door B. H. op 29/10/2018 (Beginnend escaper)


Fantastische teambuilding-activiteit

Zeer leuke, uitdagende activiteit, voor herhaling vatbaar

Gespeelde room: SOS Pacific I

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door J Freyne op 29/10/2018 (Gemiddeld escaper)


Team event

Goed gestart aan de game maar er waren 2 sloten die defect waren. We hadden de juiste combinatie gevonden maar sloten waren defect.Daardoor een beetje de spanning van het moment eruit. 2maal. Zou eigenlijk niet mogen.Systeem van tips kan beter.Wij hadden meerdere kamers geboekt en er was maar 1 persoon om te monitoren, wat eigenlijk te weinig is.

Gespeelde room: The Stones of Indiana

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door P op 12/10/2018 (Gemiddeld escaper)


Welkom!

De Baron speelde met veel plezier in de voetsporen van Indiana Jones. Bij deze heet hij Exit Games van harte welkom in de stad Brugge. Veel succes gewenst, lotgenoten!

Gespeelde room: The Stones of Indiana

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door De Baron op 25/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Een echte aanrader

Gezellige en goede ontvangst! Heel leuk uitgewerkt spel met een inkleding die volledig klopte. Afwisselende uitdagingen gedurende het spel. Verschillende vaardigheden worden getest. Ideaal voor groepen die van een uitdaging houden. Het was de beste escape game dat ik ooit gespeeld heb, een uur rijden van bij mij thuis maar het was het helemaal waard!

Gespeelde room: The Stones of Indiana

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Cedric op 23/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Verbluffend

Dit spel stak torenhoog uit boven de vorige escape games die ik speelde. De puzzels zijn origineel en vernuftig in elkaar gestoken. Mischien iets wat aan de moeilijkere kant maar dat kan voor de ervaren escaperoom-speler geen probleem zijn. Ook een beginnende groep knappe koppen zou dit spel kunnen uitspelen, zij het met nijpende tijdsdruk, wat het spel uiteraard alleen leuker maakt.

Een aanrader!

Gespeelde room: The Stones of Indiana

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jan op 22/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Beste escape game van België

Vanaf je deze kamer binnenkomt krijg je direct een wauw gevoel door de prachtige inrichting, aan elk detail veel aandacht besteed! Zit zeer goed in elkaar met leuke electronische snufjes die ik nog nergens anders tegengekomen ben! Personeel is ook zeer vriendelijk en geeft tips wanneer nodig, een echte aanrader!

Gespeelde room: SOS Pacific I

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arno op 22/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Plezier, avontuur & veel spanning

We deden met een aantal vrienden de SOS Pacific in 2 groepen tegen elkaar. De drang om te winnen was groot, en daardoor was er natuurlijk een gezonde concurrentie. Hierdoor werd er heel veel afgelachen. Deze escape game bestaat uit meerdere ruimtes, en ze zijn allemaal prachtig ingericht. Vooral de 2e kamer is een echt pareltje, met spannende puzzels. Onze groep werkte zeer goed samen, waardoor we er in slaagden om als eerste buiten te geraken. Een geweldige ervaring, van binnenkomst tot ontsnapping, ik kom zeker de andere rooms nog uittesten!

Gespeelde room: SOS Pacific I

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Laurens op 22/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Unieke ervaring!

Deze escape room koppelt ingenieuze snufjes aan het betere zoekwerk, geweldige uitdaging

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jacob L op 22/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Een dagje met vrienden in Brugge

Met de vriendengroep is het zo, dat als we een stad bezoeken we ook een escape game proberen te doen... Valencia, Budapest, Gent, etc... passeerden de revue al, nu was het de beurt aan Brugge. Via een tip van vrienden belandden we in Exit Games Brugge. En wat een ervaring was dat! Met 7+ escape games op mijn checklist, stak deze er toch wel met kop en schouders boven uit. Super vriendelijk onthaal, leuk speur- en zoekwerk en een fantastische overvloedigheid aan technische snufjes! Zeker een aanrader!!

Gespeelde room: The Stones of Indiana

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Karel op 22/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Hoefijzerlaan 17E , 8000 Brugge
+32 489 30 31 49
info@xitgames.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Parking

Parking 't Zand op 50m (grootste parking Van Brugge)

Ontspanningsruimte