Exit Games Brugge

Brugge | Provincie West-Vlaanderen | (0 reviews)

Exit Games Brugge biedt maar liefst 5 totaal nieuwe escape rooms aan in het centrum van de stad. Treedt in de voetsporen van een archeoloog, ontsnap uit een zinkende passagiersboot of verijdel een nucleaire holocaust. Kortom, genoeg spelplezier voor vele uren adrenaline!

Beschrijving

Exit Games Brugge, deel uitmakend van Exit Games Belgium, heeft heel wat ervaring met escape rooms. Het bouwde een sterke reputatie op met Exit Games Gent. Daar delen de reeds meer dan 20.000 bezoekers een gemiddelde tevredenheidscore van 98%. De stuk voor stuk unieke escape rooms in Brugge, ontwikkeld door een professioneel en ervaren escape game team, zijn nog uitdagender en spannender geworden! Deze spectaculaire unieke rooms zijn geschikt voor zowel de ervaren 'die-hard' escape game fanaten als voor de beginners! Stel dus zelf een team samen van 2 tot maximaal 36 personen om gelijktijdig een ontsnappings-avontuur te beleven op internationaal niveau. Een professioneel team staat alvast voor je klaar!

Aantal rooms: 5

The Stones of Indiana

Dokter Indiana Stones wordt op de hielen gezeten door een duivelse organisatie, die hem achtervolgt tot in de verste uithoeken van de wereld. Enkel voor jullie heeft hij sporen nagelaten die jullie in staat moeten stellen om zijn laatste archeologische vondst veilig te stellen. Een race tegen de tijd in alle uithoeken van de wereld. Het avontuur wacht op u!

SOS Pacific I

Het luxe-passagiersschip HMS Pacific is reddeloos verloren! Het ijskoude water stijgt met de minuut. Alle gangen en deuren zijn automatisch afgesloten. Werk snel een ontsnappingsroute uit en red zo je medepassagiers van een vreselijke verdrinkingsdood!

SOS Pacific II

Deze escape game is bijna identiek aan SOS Pacific I. Je kan eerst samenwerken met het andere team om je kans te verhogen om uit de slaap-compartimenten te ontsnappen maar daarna is het sowieso ‘ieder voor zich’. Der strijd barst dan echt los want er is slechts plaats voor 1 team in de reddingsboot! SOS Pacific I en II kunnen echter ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Counter Terrorist Unit 1

De elite van de CIA werd geraakt in het hart van haar organisatie. Hun anti-terreur eenheid werd geïnfiltreerd door een lid van een geschifte terroristen-groepering. Zij schuwen geen enkel middel om de wereld aan hun gruwelijke daden bloot te stellen. Nucleaire bommen staan op scherp in 10 wereldsteden en het fatale startschot zal vanuit de CTU gegeven worden. De CIA zal als schuldige aangewezen worden, waardoor de terroristen vrij spel zullen krijgen om tijdens de totale verwarring de rest van de vrije wereld aan te vallen. Handel snel en efficiënt maar wees gewaarschuwd: één enkele fout kan catastrofale gevolgen hebben!

Counter Terrorist Unit 2

Deze escape game is volledig identiek aan CTU1: dezelfde indeling en intriges, hetzelfde plot! De tijd loopt ook volledig synchroon. Samen met CTU1 is CTU2 dus de ideale gelegenheid om er een ultra-spannende competitie van te maken. Beide games kunnen echter ook afzonderlijk geboekt en onafhankelijk van elkaar gespeeld worden.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Hoefijzerlaan 17E , 8000 Brugge
+32 489 30 31 49
info@xitgames.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Parking

Parking 't Zand op 50m (grootste parking Van Brugge)

Ontspanningsruimte