Exit Room Events

Mobiele escape game | Provincie - | (0 reviews)

Ben je op zoek naar een originele, verrassende en super spannende nieuwe vorm van teambuildingactiviteit tot wel 100 personen? Dan zijn de mobiele escape boxen van Exit Room zeker iets voor jou!

Beschrijving

Dit spel kan eender waar gespeeld worden! Gaande van je eigen kantoor, in een grote living, in de tuin, in de cafetaria van de sportclub, op je trouwfeest, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je toch liever de verplaatsing maken? Dan kan dit zeker op de vaste Exit Room locaties in Leuven of Hasselt!

Aantal rooms: 1

Mobiele escape

Onze mobiele escape boxen zijn DE ideale activiteit voor grote groepen! Van 20 tot 100 personen. Maak teams van 3 tot 5 personen en daag je vrienden uit. De score wordt 'live' bijgehouden zodat je op elk moment in het spel weet waar jouw groep staat! Onze 13 boxen zijn ingericht volgens de principes van escape rooms. Raadsels, doe-opdrachten en puzzels. Wie slaagt erin om de meeste boxen open te krijgen? Wie behaalt de hoogste score? Maar speel het tactisch! Elke groep krijgt ook 5 tips! Gebruik deze echter slim en speel het tactisch, ongebruikte tips brengen op het einde van het spel bonuspunten op! Een spannende team activiteit vol plezier en spanning!

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

-, Mobiele escape game

Parking

Afhankelijk van de locatie waar je speelt

Ontspanningsruimte

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Vergaderruimte

Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt