Exitroom Hasselt

Hasselt | Provincie Limburg | (1 review)

ExitRoom™ in Hasselt is een bijzonder leuk en uitdagend real-life escape spel voor 2-7 personen. Slaag jij erin om samen met je groep binnen de 60 minuten uit de kamer te ontsnappen? Kunnen jullie door de misleidende informatie heen kijken en het mysterie oplossen?

Beschrijving

Om buiten te raken uit deze escape rooms zullen jullie verschillende raadsels moeten oplossen, sloten openen en leuke opdrachten uitvoeren. Een grote dosis logisch verstand, intelligentie maar vooral een goede SAMENWERKING zijn de sleutel tot succes. ExitRoom™ is een leuke ontspanning en creatieve teambuilding oefening voor vrienden, families en bedrijven!

Aantal rooms: 3

Monaco Heist

Een avond in de Casino Monte Carlo lijdt tot enorme verliezen. Maar wanneer jullie in de villa van de rijkste man van Monaco raken lijkt jullie geluk te keren... Of toch niet?

Spring 1945

Je squadron werd gevangen genomen door SS troepen en opgesloten in een schuur. De missie is duidelijk: ontsnappen én het voorraadmagazijn vernietigen! Haast je, de tijd loopt...

Pharaoh's Tomb

Wanneer jullie de Tombe van de Farao betreden lijken de schatten binnen handbereik. Maar wat als de uitgang plots achter jullie dichtvalt...

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5 (1 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Ontdekking!

Met een groep vrienden spelen we regelmatig Escaperooms! Deze mannen hebben ook een locatie in Leuven waar we veel plezier hebben gehad. Op hun aanraden kwamen we de nieuwe kamers in Hasselt ontdekken. En wat een ontdekking was het! We speelden eerste de Spring 1945 kamer en die was zo goed dat we meteen ook de Monaco kamer wouden spelen. De Monaco is volledig zonder sloten! Iets wat wij als ervaren spelers zeker kunnen appreciëren. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de inkleding (die Spring kamer is écht ongelooflijk!!) en er zijn veel originele puzzels. Wat ons betreft zijn deze twee zeker bij de beste escaperooms in België. Ik hoorde van de eigenaar dat de Egypte kamer bijna klaar is en enorm moeilijk is. Hasselt is voor ons niet bij de deur maar de kwaliteit van hun kamers is zo hoog dat we nog wel is zullen terugkomen! Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Spring 1945

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Koen Jansens op 5/9/2018 (Ervaren escaper)


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Thonissenlaan 46, 3500 Hasselt
+32 484 07 46 47
info@escaperoom.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Parking

Parkeren kan op Parking Astrid of Molenpoort