Adres
Kapelstraat 7,
2910 Essen

Telefoon
+32 496 99 52 64

E-mail
info@exitus-essen.com

Website
Bezoek website

Als eerste escape game in de Noorderkempen heeft Exitus Essen je heel wat te bieden. Alle escape rooms hebben een specifiek thema, spannende puzzels en uitdagende raadsels. Denk out of the box en ontsnap zo binnen de 60 minuten!
Exitus Essen heeft verder nog wat extraatjes te bieden om je escape uitstapje compleet te maken. Na ne spanning kan nog wat napraten in het EE Café dat in hetzelfde pand gelegen is. Verder werkt Exitus samen met Bistro Tutti. Dit restaurant, gelegen op 1 kilometer van de escape rooms staat garant voor het ideale after escape etentje.
Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

Dokterskabinet

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Je stapt het dokterskabinet met een beetje tegenzin binnnen. De stilte in de wachtzaal. Die koude stethoscoop, het klopje op de knie. Hoe het gaat? Niet goed he, anders waren we hier niet! Ons kabinet is pure fun, maar ook hier wil je zo snel mogelijk weer weg. Maar lukt het jullie ook binnen de 60 minuten? Is dat flesje hoestsiroop wel echt? Misschien kan ‘Gilbert’ ons skelet jullie wel helpen om gezond en wel én springlevend te ontsnappen!

Room #2

Achter de tralies

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Tiktak, tiktak, je hebt 60 minuten de tijd om de bom ,die in deze escape room ligt, te neutraliseren! Waan je Witse, Derrick en Columbo tegelijk. Zitten jullie op het juiste spoor om ’s werelds grootste criminelen stuk voor stuk bij de kraag te vatten? Geen angst, een portie lef en spitsvondig denkwerk zet iedereen achter tralies en zet jullie op weg naar het onklaar maken van de tikkende bom én een veilige ontsnapping!

Room #3

Reis rond de wereld

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Reis ronde wereld in 60 minuten! Essen is natuurlijk een beetje het centrum van de wereld, maar wie is er ooit al in Rusland geweest? Niemand? In Londen misschien al wel? Je hoeft geen vreemde talen te kennen om deze kamer te spelen, gewoon wat zin in avontuur is genoeg! Op ontdekkingstocht van het ene continent naar het andere en dan hopelijk tijdig ontsnappen. Instappen graag, fasten your seatbelts, we vertrekken!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game

TELEFOON
+32 496 99 52 64
E-MAIL
info@exitus-essen.com