Get Out

Luik | Provincie Luik | (0 reviews)

Get Out Liège is de tweede escape game in Luik, gelegen vlakbij het treinstation Luik-Guillemins. Je zal een goede samenwerking moeten opzetten om met je vrienden of collega's binnen het uur uit één van de vier escape rooms te ontsnappen.

Beschrijving

Drie Brusselse studievrienden (Giuseppina, Jonathan en François) ontdekten het escape game spel een tijdje geleden tijdens een avondje uit. Ze hadden de smaak direct te pakken en kwamen al snel op het idee om zelf een escape room te openen. In 2015 werden de voorbereidingen getroffen om zo op 1 maart 2016 de deuren te openen. Voor het concept schakelden ze de hulp in van het Franse Get Out Lille. Met behulp van deze expertise beloven de uitbaters je een top-escape ervaring!

Aantal rooms: 4

Les Secrets de la Panic Room (2 identieke rooms beschikbaar)

Je gaat terug naar het jaar 1963, een paar uur na de moord op John F. Kennedy, voormalig president van de Verenigde Staten. Als vice-president probeer je samen met je team te ontsnappen uit de Panik Room, gelegen in Het Witte Huis. Deze escape room is in tweevoud opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld je collega's uitdagen om het snelst te ontsnappen uit een identieke kamer.

l’Affaire Cunningham (2 identieke rooms beschikbaar)

Londen 1999, in enkele maanden tijd vinden een reeks gruwelijke moorden plaats. er loopt een onderzoek naar commissaris Cunningham die op mysterieuze wijze is verdwenen. Samen met je team probeer je erachter te komen wat er hem is toevertrouwd. Deze escape room is in tweevoud opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld je collega's uitdagen om het snelst te ontsnappen uit een identieke kamer.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Avenue Blonden 72, 4000 Luik
+32 42 22 20 32
contact@getoutliege.be