Guesthouse Escape

Poperinge | Provincie West-Vlaanderen | (2 reviews)

Onvoorspelbaar, educatief, uitdagend en vooral super spannend! Zo omschrijft de escape room Guesthouse Escape zichzelf! Ontcijfer de codes, los de raadsels op en baan je een weg naar buiten. Deze escape game in Poperinge staat garant voor een geweldige portie ontspanning van 60 minuten met familie of vrienden.

Beschrijving

Guesthouse Escape staat garant voor een emotionele belevenis. met een team van drie tot maximum acht personen zal je uit een heel fijne themakamer moeten ontsnappen. Hierin zal je alleen slagen wanneer je als team tewerk gaat. Je zal trots, spanning, paniek, radeloosheid, opluchting en zoveel meer gevoelens ervaren tijdens jouw avontuur in deze prachtige escape room. Wanneer je ontsnapt, kan je zeker en vast het woord 'euforie' toevoegen aan dit lijstje! Ga de uitdaging aan en kom op het lijstje van geslaagde 'escapes' in Poperinge!

Aantal rooms: 1

Omer

Stap deze escape room binnen en waan je terug in de retro jaren zeventig. Jullie bezoeken een zekere Omer, die normaal gezien een teruggetrokken bestaan leidt. Omer houdt zijn gasten vreemd genoeg zo lang mogelijk bij zich. Zal jij binnen de 60 minuten kunnen ontsnappen uit de woonkamer van Omer?

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

super!!!!!

Een super leuke escape room wel wat moeilijker dan de rest. Heel goed over na gedacht!!! echt gewoon super.

Gespeelde room: Omer

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Milan Cornillie op 1/8/2017


groep sergant fikfak

voor de eerste maal met ons gezin van 5 personen de uitdaging aangegaan om ons te laten opsluiten , super ervaring voor iedereen, het was prachtig om te zien hoe ons gezin 1 was !!!!!!!!!

Gespeelde room: Omer

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door sergant fikfak op 16/8/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Gasthuisstraat 66, 8970 Poperinge
+32 477 37 14 97
info@guesthouse-escape.be
Bezoek website
Direct reserveren