Adres
Sint-Gillislaan 6,
9200 Dendermonde

Telefoon
+32 494 29 29 97

E-mail
info@hintlabyrinth.be

Website
Bezoek website

Met Hintlabyrinth heeft Dendermonde een fantastische attractie te bieen. Deze escape game is misschien wel de meest uitdagende belevenis van de stad. Teamwork en communicatie zullen nodig zijn om te ontsnappen uit één van de vijf aangeboden escape rooms.

De tijd tikt. Je krijgt 60 minuten tijd om te ontsnappen uit één van de escape rooms van Hintlabyrinth. Hiervoor moet je echter wel over de juiste vaardigheden zoals communicatie en teamwerk.

Uniek is dat deze escape games ook een junior versie aanbiedt voor verjaardagsfeestjes. Ook biedt Hintlabyrinth interessante pakketten aan voor bedrijven. Combineer je activiteit met een vergaderzaal, een etentje of lichte catering. Verras iemand met onze cadeaubon, met de hand getekend in al de thema's. Het perfecte cadeau!

Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

Secret Agent

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

In deze escape room bevinden jullie zich in het kantoor van een geheim agent, waar alles normaal lijkt. Sinds zijn vertrek is er niets veranderd in deze kamer. Je zal je volledig moeten geven om dit raadsel te ontrafelen en zo binnen de 60 minuten te ontsnappen. Deze kamer is ook beschikbaar in junior versie! (13-16j) en super junior versie (10-12j).

Room #2

Mad Scientist

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Onwetend stap je deze kamer binnen. Plots besef je dat je opgesloten bent in het laboratorium van de Mad Scientist. Binnen het uur zal de stoutmoedige wetenschapper terugkeren om experimenten op jullie uit te voeren. Slaag jij erin om dit laboratorium tijdig te verlaten of val je in de handen van de Mad Scientist? Deze kamer is ook beschikbaar in junior versie! (13-16j) en super junior versie (10-12j)

Room #3

Willy Wonka & The chocolate factory

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Ben jij ook fan van de fantastische momenten van Willy Wonka en zijn entourage? Laat je dan onderdompelen in zijn wereld en geniet van alles wat ze te bieden heeft. Vergeet niet, ook hier moet er gepuzzeld worden. 60 minuten zijn jouw deel, zorg ervoor dat je de kamer op tijd verlaat!

Room #4

Mind Horror (VR)

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
3 - 6 spelers
60 min

Hintlabyrinth opent een Virtual Reality room en zorgt voor een echte primeur in België! Neem plaats in je game stoel en zet je VR bril op. Ervaar zaken die je tot voorheen onmogelijk achtte en werk samen met je teamgenoten om de missie tot een goed einde te brengen. Het spel Mind Horror voert je naar het onderbewuste van een psychopaat die een kind ontvoerd heeft. Door alle missies tot een goed einde te brengen kan je samen met je medespelers het kind uit zijn klauwen houden.

Room #5

De legende van het Ros Beiaard

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 13 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Maak kennis met de grootste legende die Dendermonde ooit gekend heeft. Deze legende leeft nog voort in de harten van al onze stadsgenoten. Met de 10 jaarlijkse rondgang die alweer dichterbij komt brengen we hem weer tot leven! Het Ros Beiaard heeft vroeger niet het geluk gekend, echter krijg je met je team een nieuwe kans om hem van de verdrinking te redden. Lukt het in minder dan 60 minuten?

Room #6

Game of Stones

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 6 spelers
60 min

De 4 koninkrijken zijn in gevaar, want de ‘Machtige Ridder’ is namelijk in aantocht. Een oude legende stelt dat de ‘Machtige Ridder’ enkel kan overwonnen worden door alle krachten van de mensheid te bundelen. Maar de harmonie tussen de koninkrijken is ver zoek door onderlinge conflicten en oorlogen.
Enkel de ‘Ware Koning’, die beschikt over de symbolen van kracht van elk van deze koninkrijken, zal deze terug kunnen verenigen. Deze symbolen zijn echter al lange tijd geleden verloren en niemand weet waar ze zijn. Jullie zijn nu echter uitverkoren om toegang te krijgen tot deze symbolen. Maar je hebt slechts 1 uur de tijd om deze terug te bemachtigen en en de 4 koninkrijken opnieuw te verenigen en zo de mensheid te redden.

Beoordelingen

(15 reviews)

Origineel, maar matig
Geschreven door Bert op 12/5/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

We werden goed onthaald en begonnen met vertrouwen aan dit avontuur. We hebben ondertussen al verschillende kamers gedaan met onze kinderen, maar bij het eerste raadsel zaten we al vast. We wisten wat er ongeveer verwacht werd, hoe je waarschijnlijk aan de oplossing kon komen, maar ik vond het uiteindelijk toch bij de haren getrokken. Na het eerste raadsel waar we lang op vast zaten vlogen we eigenlijk door de hele kamer. Tot we aan de laatste puzzel kwamen. We hadden nog een kwartier en hadden het gevoel dat het de laatste was (wat achteraf ook bleek) maar toch kwam er zonder vragen al heel snel een tip. We zijn express niet gaan kijken en zelfs na 5 extra pings die aanduiden dat er tips kwamen (onze kinderen kwamen melden dat er foto's op het scherm verschenen) gingen we nog niet kijken. Enkele minuten later hadden we het en hadden we iets in handen waarmee we afvroegen wat ermee te doen. Bleek dat hun belangrijkste relikwie defect was en dat hiermee dus het spel afgelopen was. De kinderen waren wel enthousiast, maar voor ons was dit eerder teleurstellend. Dit was de 3e kamer ooit die we hier gedaan hebben en in elke kamer was er iets defect of niet in orde.


Leuk met de kids als ze beetje tegen horror kunnen
Geschreven door Bert op 12/5/2020 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Mad Scientist

Met de kinderen van 6 en 8 begonnen aan de kamer. Alles was in orde, maar niet het mega-wauw gevoel dat we elders wel al gehad hebben. We vonden dat de kamer er al een beetje oud begon uit te zien, maar dan niet op de bedoelde manier. Ook niet bevorderlijk als je een code ergens moet aflezen en achteraf blijkt deze zo hard afgeschenen te zijn dat het niet meer leesbaar was. Via een tip kwamen we er wel, maar dat was dus niet de bedoeling. Ons wel geamuseerd, maar een kleine opfrisbeurt zo zeker mogen.


Secret agent
Geschreven door Luna op 2/1/2020 (Beginnend escaper)

Onthaal
4.0
Decor
3.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Secret Agent

We zijn met een vriendengroep geweest. Dit is de eerste escape room die we deden en we hebben ons goed geamuseerd. We werden vriendelijk onthaalt. Het decor was leuk, maar ik vind toch dat het thema nog meer uitgediept mag worden en er nog wat decoratie bij mag. Er was veel variatie in soorten puzzels en ze waren uitdagend (We hadden geregeld een tip nodig) het enige minpuntje was dat de allerlaatste puzzel heel gevoelig was om alles op exact de juiste plaats te leggen, waardoor we eigenlijk niet 'officieel' ontsnapt waren. Ik vond het een heel fijne ervaring en we willen zeker nog eens terugkomen om een van de andere rooms te proberen.


Combi-deal Ros beiaard - Willy Wonka
Geschreven door Vincent op 4/7/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

Als je bij Hintlabyrinth 2 kamers na elkaar speelt krijg je een combi prijs van 35€ pp, wat zeer mooi meegenomen is.
Beide kamers zeer verschillend. Beide ook veel elektronische puzzels. In de Ros beiaard zelfs geen cijfersloten als ik me niet vergis.
Wonka niet ontsnapt - Ros Beiaard wel.
Zeer leuke ervaring. Binnenkort nog eens profiteren van deze promo :-)


Spannende klassieker
Geschreven door Alexander R. op 17/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: Secret Agent

Een' secret agent' kamer kan je op vele plaatsen vinden maar het leuke is dat ze telkens zo verschillend zijn. Ook hier in Dendermonde weer enkele leuke en verrassende puzzels tegengekomen. Verhaallijn zit goed in elkaar. Mix van klassieke en mechanische puzzels.
Leuk!


Game of Stones , WoW ????
Geschreven door Jonas op 15/6/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Game of Stones

Net wat je van een uitstekende escape room verwacht! Mooi ingericht, professionele puzzels, alles elektronisch!
Met deze room hebben ze een pareltje in de escape wereld ontwikkeld. Niet de makkelijkste, wel onze beste ervaring (tiental gespeeld) helaas net niet ontsnapt.. Eentje voor gevorderden.


Top avondje met de vriendinnen!
Geschreven door Sigi op 1/3/2019 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
4.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

Zeer leuke room met enkele verrassende elementen. Geen cijfersloten, altijd een leuk gegeven. Hier moet een artistiek schilder aan het werk geweest zijn. Zeer aangename ontvangst. Prijs kwaliteit zeer ok!


Matige afwerking, wel leuk
Geschreven door Tom op 16/4/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
4.0
Decor
2.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: De legende van het Ros Beiaard

De eerste puzzel leek ons een beetje vergezocht. Ook geen duidelijke aanwijzingen wat je er moest doen. Zonder tips kan je dit volgens mij niet. De puzzels erna waren beter.
Jammer dat er enkele technische mankementen waren en we ergens een stekker moesten uittrekken omdat er iets niet werkte. Overal waren stekkers van de installatie te zien. Qua afwerking en sfeer was het een tegenvaller. Je ziet duidelijk dat het enkele omgebouwde kantoortjes zijn.
Niet al te moeilijk na de eerste opdracht.


Escapen in Dendermonde
Geschreven door Els op 15/12/2017

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Willy Wonka & The chocolate factory

Na 2 escaperooms in Mechelen te hebben gedaan kreeg ik voor mijn verjaardag een escape cadeau in de srad waar ik geboren ben. Dus wij weg.
Onthaal was vriendelijk. Kamer was niet wauw, doordat je buiten kon zien had ik ook niet het gevoel dat ik echt oogesloten zat.
Puzzels waren zeer leuk om te doen. Er werden tios gegeven wanneer we vastzaten.
We zijn op tijd knn ontsnappen. Maar er waren ook twee foutjes in het spel geslopen waardoor er wat verwarring ontstond. En wat jammer en minder priffessioneel overkwam.
Maar al bij al wel een leuke ervaring. We komen ws wel nog eens terug!


Maffe "tist"
Geschreven door Gee Bee op 25/2/2017

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mad Scientist

Eerste keer escaperoom gespeeld samen met collega's. Ideaal als "mini-teambuilding". Samenwerken is één van de sleutels tot de oplossing. The Mad Scientist heeft gelukkig geen experimenten op ons kunnen uitvoeren. Super vriendelijke dames die ons warm onthaald hebben en ons voorzien hebben van de nodige begeleiding. Absolute aanrader! De andere kamers staan nog op mijn to-do lijstje.


Super toffe eerste ervaring!
Geschreven door Soetkin op 27/4/2016

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Secret Agent

Het was onze eerste keer in een escape room. Fijne ontvangst en spannende opbouw om te starten. Kei toffe indeling en keuze van kamer, de puzzels zijn super inventief in elkaar gestoken, de tijd vloog vooruit! Zeker een aanrader!


Unieke ervaring
Geschreven door Ken op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Secret Agent

Schitterend concept dat je 1 uur in volle spanning houdt. Het uur vliegt dan ook voorbij alsof het niets is. De inkleding, omkadering en inhoud maken er een unieke ervaring van die je absoluut niet mag missen. Binnenkort bezoeken we de 2de room!


fantastisch ervaring!
Geschreven door Ellen Van Den Bossche op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Secret Agent

Bij elke kamer word je perfect ingeleid met enkele tips om de puzzels zo snel mogelijk te beëindigen. Tijdens beide spellen krijg je op tijd feedback indien je ergens vast of op het verkeerde spoor zit. Persoonlijk was ik bij de eerste kamer er niet uitgeraakt maar in de tweede kamer dan weer wel. Ze hebben beiden een goede balans van breinbrekers en logische puzzels.


Mad Scientist was mad ;) en maf!
Geschreven door Marie op 27/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Mad Scientist

Absolute topper voor een game room! Supervriendelyke en aangename mensen die dit organiseren. De Mad Scientist was een leuke ervaring, spanning ten top en continu nieuwe dingen te ontdekken. Het daagt je, mentaal, fysiek en emotioneel uit! Ik ben absoluut fan! ;)


60 minuten adrenaline
Geschreven door Serge Wielandts op 3/4/2016

Onthaal
5.0
Decor
4.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
3.0

Gespeelde room: Secret Agent

Dit was onze eerste ervaring, we kunnen dus niet vergelijken. We hadden onze 2 kinderen mee, 10 en 14 jaar. Dit was heel goed meegevallen en heel leuk voor hen. De kamer was niet waw maar de opbouw van het spel zat zeer goed in mekaar en de hints die je kreeg waren goed getimed en zorgden mee voor 60 razendspannende minuten. Dankzij de hints valt het spel nooit stil maar het blijft een race tegen de klok.


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.4

Onthaal
4.7
Decor
4.3
Puzzels
4.5
Waw-factor
4.1
TELEFOON
+32 494 29 29 97
E-MAIL
info@hintlabyrinth.be