Adres
Mobiele escape game

Telefoon
+32 496 51 37 58

E-mail
tim@theroomantwerp.be

Homescaping, uitgebaat door de ervaren escape room eigenaars van The Room Antwerp, brengt hun fantastische escape room belevenis nu tot bij u thuis of op uw evenement of feest! Deze mobiele escape room staat garant voor geweldig spelplezier!
Thuis ontsnappen? Jij regelt de kamer, Homescaping doet de rest. De medewerkers richten jouw kamer helemaal in naar het thema en voorzien een spannende reeks aan puzzels. Kies uit verschillende kamers of kom zelf met jouw thema naar ons en Homescaping maakt er samen een gepersonaliseerde ervaring van om nooit te vergeten!
Room #1

Mayday, mayday

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 8 jaar
2 - 5 spelers
60 min

Je zit recht in oorlogsgebied en de radio is verwoest. De vijand nadert met veel meer middelen dan jullie dus probeer zo snel mogelijk uit deze bunker te geraken. Binnen een uur zal de vijandelijke tank jullie allemaal opblazen. Deze kamer is beschikbaar in een versie voor volwassenen (15+) als voor kinderen (8-14).

Room #2

Busted!

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 5 spelers
45 min

Jij en je vrienden hebben net een juwelierszaak overvallen. Helaas stonden er camera's en heeft de politie jullie kunnen vinden op jullie schuilplaats. Over 45 minuten trappen ze de deur in. Probeer de kamer te verlaten zodat ze jullie niet zien en probeer vooral om zoveel mogelijk van de sieraden terug te vinden die jullie vriend onderweg is kwijtgespeeld. Deze kamer is beschikbaar in een versie voor volwassenen (16+) als voor kinderen (10-15).

Room #3

Jouw eigen thema

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
+ jaar
- spelers
min

Geen thema gezocht dat je kon bekoren? Geen probleem, Homescaping maakt samen met jou een escape game op maat in het thema dat jij kiest. Op die manier zorg je voor een gepersonaliseerde ervaring en past deze activiteit helemaal bij wat jij in gedachten had.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game

TELEFOON
+32 496 51 37 58
E-MAIL
tim@theroomantwerp.be