House of Riddles

Middelkerke | Provincie West-Vlaanderen | (2 reviews)

House of Riddles is de allereerste escape game aan de Vlaamse kust. Er zijn drie escape room beschikbaar, waarvan twee identieke kamers. Zo kan je de uitdaging met je vrienden aangaan om te zien wie het snelst kan ontsnappen.

Beschrijving

House of Riddles ligt vlakbij de kust, dus combineer jouw uitstap naar zee met een spannende uitdaging die je er zeker kan vinden. Letterlijk vertaal je House of Riddles in Huis vol Raadsels. Dat is het ook, samen met je team zal je een reeks raadsels of puzzels moeten oplossen om zo stap voor stap dichter bij de uitgang van de escape room te geraken. Hopelijk heb je aan 60 minuten tijd genoeg om te kunnen ontsnappen.

Aantal rooms: 3

De verdwijning (2 identieke rooms beschikbaar)

Een koppel uit Middelkerke is spoorloos verdwenen. De buren zijn ongerust, aangezien vreemde types telkens vragen stellen over dit koppel. In deze escape room ga je als echte agenten in de kamer op zoek naar de waarheid achter deze verdwijning. Hopelijk slagen jullie hierin want anders keer je nooit meer terug, net zoals je voorganger. Deze escape room is in tweevoud opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld je vrienden uitdagen om het snelst te ontsnappen uit een identieke kamer.

Het huis van Onkel Kristof

De zeer geliefde Onkel Kristof is net overleden. Hij werd maar liefst 93 jaar. Er wordt verteld dat in Kristof zijn hobbykamer mysterieuze dingen gebeurden. Je gaat samen met je team in deze escape room binnen om als eerste het huis vrij te kunnen geven voor verkoop. Hopelijk kunnen jullie binnen het uur ontsnappen om zo gezond en wel weer buiten te komen.

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Super spannend

Heel leuke afsluiter van onze 'escape room trip' aan de kust. Toffe kamer, vriendelijk onthaal en leuke puzzels! Wij komen terug!

Gespeelde room: Het huis van Onkel Kristof

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Femke op 20/8/2017


Dagje weg met de vereniging

Het was super spannend...enkel de uitkomst van het geheim viel wat tegen. Maar alles zat goed in elkaar. Indien je vast zit helpen ze je een beetje op weg.

Gespeelde room: Het huis van Onkel Kristof

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elien op 17/5/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Westendelaan 98, 8430 Middelkerke
+32 59 44 79 81
bowlingdekegel@telenet.be