iChallenge GPS Escape Game

Mobiele escape game | Provincie - | (0 reviews)

I want to play a game… Dr. Crypto heeft verschillende gijzelaars opgesloten in de stad, het is aan jouw team om er zo veel mogelijk te bevrijden. De gestoorde dokter heeft verschillende puzzels en aanwijzingen achtergelaten in de stad. Ga op pad met de tablets, voorzien van een GPS, om deze puzzels te vinden. Zij vormen de sleutel om de gijzelaars te bevrijden!

Beschrijving

iChallenge kan je spelen op elke locatie en is zeer geschikt voor teambuildings. Geniet van het mysterie van een escape room, zonder opgesloten te zitten in een donkere kamer. Gaat jouw team de uitdaging van Dr. Crypto aan?

Aantal rooms: 1

De gijzelaars van dr. Crypte

De gestoorde dokter Crypto heeft 9 gijzelaars gevangen genomen in de stad. Aan jullie om de locatie van de gijzelaars te vinden en de raadsels op te lossen om hen te bevrijden! Zodra je de locatie van een gijzelaar hebt gevonden, kan je proberen om de puzzels op te lossen en de code te kraken. Lukt dat binnen de 15 minuten, dan krijg je nog eens extra geld. Maar pas op: elke foute code zal je geld kosten. Denk dus goed na voor je de gijzelaar probeert te bevrijden. Gelukkig kan je ook hints kopen, om te voorkomen dat de gijzeling dramatisch afloopt! Race tegen de tijd in dit spannende stadsspel!

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game

Vergaderruimte

Natuurlijk kan je een vergaderruimte reserveren op jouw locatie

Ontspanningsruimte

Afhankelijk van je locatie in de stad

Parking

De plaats van afspraak is telkens in het centrum van de stad. We bekijken altijd de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en kiezen voor publike plaatsen met parkeergelegenheid in de buurt.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Ja, graag schrijf ik me in voor de Escape Games Belgium nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van alle escape nieuwtjes.