Live Escape Games

4.8
Adres
Rue Saint-Jean 45,
1000 Brussel

Telefoon
+32 471 753 917

E-mail
quarantine@liveescapegames.be

Toegang is gegarandeerd, eruit geraken is twijfelachtig! Live Escape Game biedt je twee uitdagende kamers aan, gelegen in een verlaten pand in het hartje van Brussel. Je wordt uitgedaagd om te puzzelen en codes op te lossen. Haal het beste in je boven, anders kom je er nooit meer uit.

Het is aan jou om te bewijzen dat je sneller dan de CSI moordzaken kan oplossen. Jouw kennis is nodig om te ontsnappen uit de escape rooms van Live Escape Game te Brussel. In de kamers los je raadsels op, leg je de puzzelstukken op de juiste plaats om zo een weg naar buiten te vinden. Je zal zeer scherp moeten zijn om binnen de 60 minuten te ontsnappen.

Live Escape Game Brussel biedt je twee verschillende kamers. De Resident Evil room is toegankelijk voor iedereen, aangezien er geen enkele specifieke talenkennis nodig is. Zelf als je samen werkt, zal het moeilijk zijn om deze verlaten kelder te verlaten. De tweede kamer ‘Z’ room is beschikbaar in het Engels, Frans en Hongaars. Je gaat de kamer binnen, de deur slaat dicht achter jou. Haast je, de klok tikt sneller dan je denkt.

Room #1

Z' Room

Toegankelijkheid
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 4 spelers
60 min

Je komt de kamer van de gevreesde moordenaar Z binnen. Plots slaat de deur achter je dicht en ben je opgesloten. De tijd loopt, je hebt enkel één uur om het misterie op te lossen. Haast je, hou je ogen open en vindt de sleutel naar je vrijheid. Deze escape room is zeer geschikt voor beginners en kleine groepen.

Room #2

Resident Evil

Toegankelijkheid
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 16 jaar
2 - 6 spelers
60 min

Je kan je samen met je vrienden in een verlaten koude en donkere kelder begeven. Durf jij dit aan? Weet dat je niet zomaar naar buiten kan. Je houdt beter de klok in de gaten, want je hebt slechts 60 minuten de tijd om niet ten prooi te vallen van de zombies! Deze escape room is zeer geschikt voor ervaren spelers en net wat grotere groepen.

Beoordelingen

(1 reviews)

topkamer
Geschreven door Michel Dupont op 1/11/2016

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Resident Evil

Heel origineel ingerichte kamer met enkele leuke puzzels. Zeker te doen voor een ervaren duo. We hebben het dan ook net gehaald. Wel jammer dat de zaklamp niet was opgeladen maar dit werd snel verholpen en bleek een schoonheidsfoutje. Bedankt voor een leuk uurtje!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.8

Onthaal
4.0
Decor
5.0
Puzzels
5.0
Waw-factor
5.0
TELEFOON
+32 471 753 917
E-MAIL
quarantine@liveescapegames.be