Lockdown Gent

Gent | Provincie Oost-Vlaanderen | (71 reviews)

Lockdown Gent slaagde erin om het laatste pand te strikken in het winkelcentrum van Dok Noord. Een prachtige locatie met verschillende vormen van ontspanning: shopping, fitness, karting en uiteraard een escape room! Bij deze ben je uitgenodigd om samen met je familie, collega's of vrienden de escape room van Lockdown uit te proberen!

Beschrijving

Lockdown is een organisatie die tot stand gekomen is door een gemeenschappelijke interesse van 5 vrienden: competitieve spelletjes! Naast het zelf toevoegen van uitbreidingen aan boardgames, of zelfs het samenvoegen van enkele boardgames tot een volledig nieuw spel, storten ze zich op een nieuw avontuur: de Escape Room. Een concept dat hen meteen als gegoten zat: veel teamwork, inventieve raadsels en een tikkende klok. Na vele Escape Rooms uit te proberen besloten ze dan ook om zelf eens de koppen bij elkaar te steken: kunnen we onze creatieve ideeën tot een volwaardige Escape Room omvormen? Na 8 intensieve maanden openden ze met veel trots Lockdown in Gent. We zijn benieuwd!

Aantal rooms: 5

Room 7

Room 7 is een warm ingerichte Escape Room waar men zich als rechercheur volledig kan storten op de vele doordachte puzzels. Het is niet velen nagegeven om én genoeg bewijslast te verzamelen tegen de moordenaar én het pand levend te ontsnappen.

Red Alert

Red Alert speelt zich af in de tweede helft van de 20e eeuw. Enkele weken terug lieten we onze beste spion infiltreren in een strategische luchtmachtbasis van de USSR om op deze manier een einde te maken aan de Koude Oorlog. We verloren sinds enkele dagen alle contact met hem. Jullie opdracht als Bravo Team bestaat er uit om deze versterkte basis te infiltreren, uit te pluizen wat er met Alpha Team gebeurd is en hem te helpen met zijn missie.

Sector Z 2.0

Bereid je voor om een wereld te betreden waar wetenschappers experimenten uitvoeren op patiënten besmet met het meedogenloze Z-virus. Talloze knappe koppen hebben tot dusver gefaald in het vinden van een tegengif. Kan jouw team een oplossing vinden? Maar wees op jullie hoede, het Z-virus wordt met de minuut agressiever. Voordat je het goed en wel beseft, word je opgejaagd door je eigen patiënten / medespelers. De medische wereld heeft jullie hulp nodig.

VR Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid is een Quest in virtual reality die plaatsvindt in de wereld van Assassin's Creed Origins.

VR Beyond Medusa's Gate

Beyond Medus's Gate speelt zich af in het oude Griekenland uit Assassin's Creed Odessey.

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 (71 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Super leuk !

Fantastisch in mekaar gestoken

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lars op 25/1/2020 (Gemiddeld escaper)


Fijne teambuilding

Mijn eerste escape room als teambuilding event voor onze start-up.
Sector Z 2.0 zit zeer goed in elkaar, verrassende puzzels en mooie decors maar zeker niet eenvoudig. Na afloop konden onze twee teams naar hartelust hun ervaringen delen met een drankje - fun gegarandeerd.

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door An op 21/1/2020 (Gemiddeld escaper)


Adrenaline van begin tot eind

Ongewone escape room die ons allemaal zeer aangenaam heeft verrast. Super ontvangst, uitdagende maar haalbare puzzels en echt een teamactiviteit door de opzet van de 2 groepen. Ik kom graag terug om het eens vanuit het andere standpunt te spelen!

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Celine op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)


Top ervaring!

Mijn eerste escape room was er direct boenk op. Compleet voorzien van labojassen en zaklampen werden we gedropt in het doolhof van Sector Z. Adrenaline verzekerd, zeker als de zombies je op de hielen zitten.

Merci Lars voor de sympathieke begeleiding, het geduld, de tips tussendoor en om ons af en toe goed op te jutten door de walkie talkie ;-)

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Evi D. op 13/1/2020 (Beginnend escaper)


Super aanrader!

Voor de vrijgezellen van een vriendin boekten we deze escape room. Het was een topactiviteit waar we nog een hele avond over gesproken hebben. We werden heel warm ontvangen door Lars en hij begeleide ons heel goed tijdens het spel. Deze escape room is een hele grote aanrader voor grotere groepen (we waren met 8) en als je de spanning hoog wil opdrijven!

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Julie op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)


Super escape room!

Super ontvangst. Dankjewel Lars!
De escape room zit echt heel goed in elkaar. Super leuk om met twee teams tegen elkaar te spelen. Ideaal voor een grotere groep. Een goeie combinatie van denk-puzzels en fysieke opdrachten. Deze escape room is echt een mega aanrader!

Gespeelde room: Sector Z 2.0

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Griet Vervaet op 13/1/2020 (Gemiddeld escaper)


Zeer knappe VR room!

"Escape The Lost Pyramid" is een gloednieuwe VR escape game, gebaseerd op Assassin's Creed. Super knappe visuals, meer (virtueel) fysieke puzzels, leuke avatars, mooi verhaal, ... Mijn allereerste VR escape game was een topper! Niet zo moeilijk, ideaal voor beginners, maar entertainend genoeg voor ervaren spelers. Ze hebben ook een tweede VR game dat verder gaat op dit verhaal, en blijkbaar uitdagender en nog beter zou zijn.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door The Phoenix Has Risen op 13/12/2019 (Gemiddeld escaper)


Geweldig

Verschillende ruimtes in room 7. Clevere puzzels. Topper

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Steve op 24/8/2019 (Gemiddeld escaper)


Super!

Eerste escape room voor ons groepje en was echt super plezant! De communicatie op voorhand verliep vlot, de uitleg was duidelijk en het personeel was super vriendelijk! De puzzels zelf waren uitdagend, origineel en helemaal in thema. Wij keren zeker nog eens terug voor de andere rooms! Aanrader!

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Annelynn op 25/6/2019 (Beginnend escaper)


Eén van de beste!

De mailing vooraf verliep zeer vlot! Ik had extra vragen omtrent onze viering van een vrijgezellenfeest. De organisatie heeft hier zeer professioneel en open op gereageerd. Tijden de escape zelf hebben ze ook alles gedaan om te zorgen dat we de beste beleving hadden. Ik kreeg nergens het gevoel dat het geforceerd was of dat we ons moesten 'haasten'. De kamer zelf was zeer mooi ingericht. We kregen, indien nodig, voldoende en duidelijke tips zodat het spel gaande bleef en we nergens vastgeraakten.
Ook nadien was er een aangename babbel over de ervaring en kregen we nog een verfrissend en deugddoend drankje aangeboden.
Het is een echte team-escape die communicatie en goede samenwerking vereist. Perfect dus om met je vrienden te doen of als teambuildingsactiviteit! TOP!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nele V op 10/6/2019 (Gemiddeld escaper)


prima escape room

goeie puzzels en uitdagende kamer.
Aanrader voor met groep te doen

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door D.G. op 3/6/2019 (Gemiddeld escaper)


Beide rooms in gent zijn een echte aanrader!

beide escaperoomms gedaan op 2 dagen tijd, Red Alert, onze eerste escaperoom is zeker de moeite! met slechts een slaagkans van 35% word je in deze room zeker op de proef gesteld! de kamer zit boordevol raadsels, sommige vrij 'makkelijk' andere echte breinbrekers! qua aankleding is deze room ook zeker een TOPPER! precies of we maakten echt deel uit vande koude oorlog! gelukkig konden we op tijd de boel saboteren en vochten we ons zo in een maandrecord naar buiten ???????? Onze 2e escape room: Room 7 werden we in een lopende zaak van de politie van gent gegooid, samen moesten we proberen ontsnappen uit de klauwen van een seriemoordenaar! ???????? gelukkig wisten we in een recordtijd de puzzels op te lossen en te ontsnappen! weliswaar niet de beste tijd maar we kwamen toch op een mooie 3e plaats op de hall of fame terecht! ???????? kortom, beide kamers zijn zeker de moeite waard om uit te ontsnappen! over de ontvangst en after escape drink kunnen we zeker ook niks slecht zeggen! iedereen van het personeel is zeer vriendelijk en sociaal. Dus bovenop de TOP escaprooms krijg je er nog eens een perfecte service bij! doe zo verder! ons zie je zeker terug voor nieuwe rooms in de toekomst! ????????

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door gilles hendrijckx op 3/3/2019 (Gemiddeld escaper)


leuke ervaring

de 'mensen' onder ons team vonden de ervaring super en heerlijk uitdagend, ook waren er fysieke opdrachten wat anders is dan andere escape rooms. De zombies onder ons team waren een beetje ontgoocheld...bij aanvang handboei kapot waar iemand moest aan vasthangen waardoor je net iets minder in het verhaal zit dan wanneer je echt vastzit, blijkbaar hadden we ongewild een kamer en opdracht overgeslagen (een andere shortcut gevonden wat niet de bedoeling was)waardoor er heel weinig moest gedaan worden door ons team (de 'mensen' lopen hetzelfde parcours en openen dus dingen die door de 'zombies' dus niet meer moeten opgelost worden) en we een beetje ontgoocheld waren dat het al gedaan was. Algemeen wel een fijne ervaring gezien er nog maar twee van de negen teamleden waren die escape rooms kennen.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door valérie degroote op 4/2/2019 (Beginnend escaper)


Zeer leuke kamer, zeer vriendelijke mensen

Zeer goed uitgedachte kamer, leuk om met een grotere groep te kunnen spelen. Ook leuk dat het anders is dan een standaard escape room, en er een aantal (voor mij) volledig nieuwe elementen inzaten.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eva op 21/1/2019 (Gemiddeld escaper)


Opnieuw een top escape room!

Mooi ingericht met innovatieve puzzels. Enkel het einde vonden wij wat plots, je ontsnapt niet echt. Net ietsje minder dan Room 7 maar Room 7 is naar onze mening een van de beste kamer die er is!

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jonas op 19/1/2019 (Gemiddeld escaper)


het team met de verborgen hoofdinspecteur

Hele leuke ervaring, soms confronterend hoe je je partner bezig ziet in groep
een sfeerbeeldfoto van de camera's genomen, had leuk geweest. Eens overwegen als herinnering?

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kristine De Martelaer op 28/12/2018 (Beginnend escaper)


Eerste keer en onmiddellijk een topper!


We speelden voor het eerst een Escape Room en het was onmiddellijk een topervaring! Het thema "Zombies" en de opdrachten waren zeer goed gevonden en passen perfect bij deze locatie.

Voor herhaling vatbaar :)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Vincent Derveaux op 17/12/2018 (Beginnend escaper)


Team Building Warnier

Was ons eerste escape spel ,waren aangenaam verrast.
Leuke ontvangst en zat prima in elkaar .
Veel plezier gehad !!!! Aanrader.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Broeckaert Ronny op 7/12/2018 (Beginnend escaper)


Lokerse bende

Heel leuk. Top ontvangst

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tijl Smissaert op 24/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Chapeau!

Vree de moeite,
merciekes.

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jan van de bridgers op 29/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Goeie uitdaging

Heel wat leuke en best wel uitdagende verrassingen in deze escaperoom.
Je wordt verplicht om met iedereen samen te werken om alles te kunnen oplossen.

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Bert Depouillon op 28/8/2018 (Gemiddeld escaper)


Leuke ontgroening

Leuke eerste ervaring met een escape room.
Een aanrader ????

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Glenn V op 27/8/2018 (Beginnend escaper)


Top kamer!

Een tijdje geleden Red Alert gespeeld, ondertussen hebben we al meerdere rooms gespeeld en in Red Alert zaten toch weer nieuwe positieve elementen die we nog niet tegen gekomen zijn.

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dieter Goetelen op 15/8/2018 (Ervaren escaper)


Detectieve

Zeer leuk, veel variatie en verassing in de kamer. Je ben altijd met iets bezig, ook de communicatie voor tips was zeer goed.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jonas Tant op 8/7/2018 (Beginnend escaper)


Top

Heel leuke kamer! Heel veel dingen om te doen en ze zit heel ingenieus in elkaar. In het begin lijkt het alsof je 500 dingen hebt om open te doen en geen enkele sleutel. Maar elke keer ontdek je, precies toevallig en door iets klein te doen, weer iets nieuw. Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Red Alert

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Bert Bastiaenssen op 18/6/2018 (Gemiddeld escaper)


Megademax

Super tof spel,zit heel goed in elkaar,een echte aanrader,al benieuwd om de volgende kamer te bezoeken

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sandra op 3/6/2018 (Beginnend escaper)


zalige doop

Voor ons gezin was het voor iedereen de eerste escape room. en we hebben alleszins zin in meer van dat.
Spannend, grappig, uitdagend en verrassend!
hopelijk zijn er nog zo goeie te vinden :-)

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door lieve op 21/5/2018 (Beginnend escaper)


Hoofdzonde als je deze escape room niet komt proberen

Om deze escape room te vinden, moet je al een eerste keer goed zoeken. Maar eens gevonden, is dit een verborgen pareltje. Zeer goed uitgewerkte escape room met heel wat diverse puzzels, complexe verbanden en uitdagend samenspel. Dit allemaal gekaderd in een leuke setting met een sterk verhaal. Ook enkele 'personal touches' toegevoegd, wat aantoont dat deze vriendengroep er echt wel mee bezig is. Het pintje achteraf smaakte des te beter omdat we binnen de tijd wisten te ontsnappen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de volgende room!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Nathan De Coninck op 28/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Originele en leuke room!

Vriendelijk onthaal + Room 7 bevat veel originele puzzels. Het was een leuke activiteit om met een groep te doen!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Liselot op 15/4/2018 (Gemiddeld escaper)


Room 7: 7de escape

7de escaperoom dus kozen we voor Room 7... en net op de valreep eruit geraakt.
Goede ontvangst en uitleg, leuk decor, toffe en verrassende puzzels/opdrachten, toffe babbel nadien. Dank we hebben er terug van genoten!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ingmar RICQUIER op 25/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Super

Fantastisch. Goede ontvangst en begeleiding. Schitterende verhaallijn.
Leuk de babbel erna . Thanks

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marilyn op 24/3/2018 (Beginnend escaper)


Top

Mijn 5de en tvrouwkes 7de escaperoom.
Tot nu toe de beste van allemaal. Mooi evenwicht van puzzels, hints, attributen,... allemaal in een logisch verhaallijntje gestopt.
Warm onthaal en gezellig momentje erna. Duidelijk over nagedacht en goed uitgewerkt.
We kijken al uit naar de volgende kamer.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arnhem christophe op 25/2/2018 (Gemiddeld escaper)


Zeer leuke ervaring

Wij zijn doof maar we hadden vooraf al gemeld dat we niet kunnen horen.
Maar ze hebben het zo goed mogelijk aangepast naar de mogelijkheden!
Je moet echt goed samenwerken en het was een super ervaring. De service van hen is uitstekend!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Björn Bal op 18/2/2018


Geweldige kamer met happy ending!

Een leuke en verrassende escape room met veel leuke nieuwe puzzels, net iets anders. Na vele escape rooms hoort deze bij de top 3! Zeker een aanrader

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ellen scheyltjens op 18/2/2018


een uur plezier

heel gevarieerde escape room, een echte aanrader

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Brigitte Wollaert op 11/2/2018


Aanrader!

Dit is het betere escape-werk! Een concept waar goed is over nagedacht en knap in mekaar zit. Technische snufjes, speelse puzzels en uitgekiende sfeerschepping slepen je mee in het spel en verhaal. De medewerkers ontvingen ons hartelijk en delen het spelplezier. Ik kijk uit naar de volgende kamer!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Maarten op 21/1/2018


Lockdown

Lockdown was niet mijn eerste escape room, maar wel veruit de beste. Fijne mensen en leuk concept.

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ellen Van Looy op 21/12/2017


Topper!

Alles zat goed! Het onthaal, de enthousiaste medewerkers, de inkleding vooraf en tijdens, de verschillende verrassingen, de variatie in puzzels (waardoor iedereen wel iets kan),... En zo kan ik nog wel even doorgaan! Kortom, een bezoekje waard!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mieke Dehaemers op 21/12/2017


Waan je een echte inspecteur

Vanuit Nederland gekomen om deze moord op te lossen. Waan je een inspecteur in Room 7. Dat gevoel heb je gedurende de hele escape. Met zeer originele spellen en elementen. Ondanks dat wij net niet zijn ontsnapt is dit zeker 1 van mijn favoriete escape rooms welke ik iedereen zou aanbevelen. Zeker als je houdt van het oplossen van moordzaken.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Arthur op 17/12/2017


Verrassend en uitdagend!

Ondanks dat we er niet in slaagden te ontsnappen, hebben we toch genoten van deze escape room. De puzzels zijn slim bedacht en het decor en de verrassingselementen zijn tot in de puntjes verzorgd. Echt een totaalbeleving!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ayla De Boever op 17/12/2017


Aanrader!

Reeds verscheidene escape games gespeeld, dit was één van de betere.
Leuke variatie in puzzels, sfeervol ingericht, duidelijke uitleg voorafgaand.
Ik kijk vol ongeduld uit op hun 2e kamer!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wim M. op 10/12/2017


super escape room

Voor ons was het onze eerste escape room en als ik de commentaren hier lees denk ik dat de volgende misschien kunnen tegen vallen.
Het spel zit geniaal in elkaar, er gebeuren verrassende dingen, het decor is super, de begeleiding ook!
Echt een aanrader.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door annemie derde op 22/11/2017


Het betere werk

De vijfde escape room in Vlaanderen die ik speel en ook mijn mede inspecteurs hadden al enige ervaring. We mogen stellen dat deze kamer tot de beste behoort. Bij sommige kamers is de aankleding heel mooi, bij andere de raadsels heel goed, deze kamer combineert beide. Vooral leuk dat er afwisseling zit in de raadsels, niet dat het telkens een code is die je moet zoeken voor een volgend slotje, zoals bij veel andere escape rooms.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Robbie op 8/11/2017


Aanrader!

Heel goede en creatief uitgewerkte escape room! De persoonlijke aanpak en gezellige nabespreking zijn zeker een meerwaarde.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hannes op 28/10/2017


Top escape game

Ik deed al enkele escapegames, maar deze spant de kroon. De raadsels zijn heel gevarieerd en innovatief gevonden. Je valt van de ene verrassing in de andere. Ik zou het iedereen aanraden!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Janne op 22/10/2017


SUPER!

Het was de perfecte teambuilding!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Genieten, chill in de zetel op 18/10/2017


Spannend en uitdagend!

Dit was onze eerst escape room en het was meteen een hele goeie. Het vraagt teamwork maar ook individueel denken. Een uitdagende variatie van alles. De persoonlijke ontvangst is zeker een pluspunt bij deze!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jozefien op 15/10/2017


Aanrader!

Gezellige ontvangst! Super toffe escaperoom met veel verrassende elementen. Is heel wat meer dan wat puzzels en raadsels. Plezier en spanning verzekerd!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ellen op 30/9/2017


WAUW

Wat een ervaring :) en wat een verjaardagscadeau. Nog nooit gedaan maar er volgen er zeker nog. Zeer goed ontvangen en goed naar huis. Heel mooi opgezet decor, vernuftige mechanische en electronische oplossingen, leuk en zeer goed gevonden puzzelwerk. Een echt teamspel, iedereen heeft wel een oplossing voor een onderdeel en allen samen hebben we het spel afgerond in 45 minuten rond, wat ons bovendien een plaatsje garandeerde in de "hall of fame" count us in als de room vernieuwd wordt. Chapeau en reuze benieuwd naar wat nog volgt

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Alderweireldt op 23/8/2017


absolute aanrader

Room 7 bij Lockdown was de 4e escape room die ik bezocht en scoorde op alle vlakken zeer goed. Leuke setting, fijne puzzels en ook het onthaal en de briefing achteraf waren uitstekend. Absolute aanrader!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kevin op 10/8/2017


More than enough reason to visit Ghent!

Dit was de elfde room die ik gedaan heb, en deze stond zeker in de top 3! Één van de beste wow-factors ooit, en zeer leuke puzzels. Het team achter de kamer is heel ervaren en denkt goed mee. Inclusief een watertje voor de focus. Samen te vatten in één woord: gewéldig!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Guus op 3/8/2017


Room 7

Wij hebben deze activiteit gedaan met een groepje dames als vrijgezellenactiviteit. Van begin tot einde was dit een topervaring. We werden zeer vriendelijk en warm ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en we hadden een fantastische tijd in de escape room. In het begin is het een beetje zoeken en weet je niet goed waar precies te beginnen, maar naarmate het spel vordert val je van de ene verbazing in de andere, van de één uitdaging in de andere. Ik zou deze activiteit zeker aanraden!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mieken Van Boxstael op 20/6/2017


Zeer leuke room!

Lockdown is een echte aanrader: zeer leuke begeleiding, een tof concept met enkele vernieuwende snufjes en raadsels en zeer weinig "slotjes". Dat er na afloop een drankje was inbegrepen, esamen met de leuke attentie, maakten het volledig af.
Als ervaren spelers waren wij zeer onder de indruk, al hadden de tips misschien iets langer op zich mogen laten wachten.

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tom op 12/6/2017


Belgische Topper !

We hebben er al een hoop gedaan en we kunnen met zekerheid stellen dat dit de beste was die we tot nog toe deden in Gent! Ik plaats deze zelfs op gelijke hoogte met Retie en dat is toch de Belgische top! Sfeervol decor, leuke en voldoende puzzels en een drankje achteraf ! Zo hoort het mannen !

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door De Klinkers op 6/6/2017


Team Dries

Zonder enige escape room ervaring mag deze tellen als de eerste! Leuk ontvangst, super ineengestoken... smaakt naar meer!!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Catherine op 6/6/2017


Toppertje!

Het was niet meer onze eerste escape game, maar toch waren we zwaar onder de indruk! De algemene sfeer, de ingenieuze verrassingen en originele raadsels, de af en toe valse tip en de creepy persoonlijke touch... Helemaal af!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mieke op 5/6/2017


Uitdaging

Fantastische avond gehad. Van het begin tot het einde op en top spannend. Onverwachte wendingen en raadsels stapelen zich op. Aanrader voor een fijne avond met vrienden, teambuilding,... Heel leuk met 4 personen of meer. Top escape room!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elien op 21/5/2017


Best one yet!

Goeie, aangename ontvangst met een duidelijke uitleg over wat ons te wachten stond. De escape room zelf zit bomvol leuke technische snufjes en raadsels die samen met het verhaal er rond en de aankleding van de ruimte een fantastisch geheel vormen.

We wisten eerst niet goed wat te verwachten, maar zijn meer dan tevreden met het avontuur die we beleefden en hunkeren naar meer van de mensen die deze escape room hebben ontworpen. Goed bezig!

Lockdown is dus zeker een aanrader voor iedereen!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jitse Casier op 23/4/2017


Ga ervoor!

Leuke activiteit als teambuilding, met vrienden,...

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Astrid op 21/4/2017


Uitdagender dan

Uitdagende escaperoom met een fantastische gameplay! De omgeving en het spel zijn perfect op elkaar afgestemd. De game blijft van begin tot einde uitdagen, soms tot frustraties toe ;) Aan te raden om met 4 of meer spelers te spelen (persoonlijke mening). Zeker de moeite waard!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Viktor op 21/4/2017


Lockdown

Al meteen bij het begin werden we zeer goed ontvangen en werden we meegetrokken in het spannende verhaal van de rechercheur! Je merkt dat samenwerking en geduld hier twee heel belangrijke vaardigheden zijn waar je bestendig moet tegen zijn. Het is aangenaam om de originele en creatieve raadsels op te lossen en de nieuwe technische snufjes te ontdekken.

Een grote AANRADER voor teambuilding, vriendengroepen en sympathisanten! :)
Proficiat en veel succes met jullie nieuwe onderneming!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elias & Jana op 19/4/2017


Superleuke ervaring

Het was een schitterende ervaring om voor de eerste maal deel te nemen aan een escape room. De kamers waren zeer goed en geloofwaardig ingericht, de puzzels waren moeilijk maar leuk, de zoektocht was spannend. Ik zou Lockdown zeker aanraden aan familie en vrienden en zeker promoten voor een teambuilding. De uitleg was duidelijk en de ontvangst was vriendelijk. Zeker een aanrader en proficiat aan de uitbaters!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dominique De Spiegeleir op 12/4/2017


Top!

Ik had voordien nog nooit een escaperoom gedaan, maar dankzij deze ervaring smaakt het naar meer! De puzzels zelf vragen wat denkwerk, maar zijn niet te moeilijk (mooi evenwicht hierin). Er is echt teamwork nodig om de puzzels op te lossen en uit de room te geraken. In de aankleding is er ook op de details gelet, wat het spel alleen maar leuker maakt.
Verrassend, uitdagend en ik wacht al vol ongeduld op meer!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tine Van Houtte op 11/4/2017


Ongelofelijk knap

Tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht. Decor was werkelijk levensecht en de puzzels waren moeilijk, maar zeker niet ondoenbaar. Vooral de domotica was top!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hannah op 10/4/2017


Ideaal als teambuilding of met vrienden.

Mijn 2e keer een Escape Room en veruit de beste van de 2. Enthousiaste presentatie, goed doordachte puzzels, mogelijkheid tot drankje achteraf...

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Niel_DH op 10/4/2017


Een echte aanrader

Lockdown was mijn tweede escape room en veruit de beste van de twee. Leuke puzzels en raadsels en een technisch hoogstandje. Het is allemaal zeer goed uitgewerkt wat heeft gezorgd voor een heel leuke escape room-ervaring. Het is een echte aanrader!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Evelien op 9/4/2017


Een aanrader!

Lockdown was mijn derde escape room ervaring. Ik vond het de beste die ik tot nu toe gedaan heb aangezien het totaalplaatje helemaal klopt! Er was een enthousiast onthaal, een correcte uitleg over het spel, een sfeervolle en realistisch ingerichte kamer en originele uitdagingen. Je voelt dat deze escape room met kennis van zaken gemaakt is en met passie uitgebaat wordt. Indien je een vernieuwende escape room zoekt in Gent, niet twijfelen: kies Lockdown!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elise op 8/4/2017


Lockdown Love

Lockdown was mijn eerste escape game, maar wat een verrassing! De hints en puzzels bouwen stapsgewijs op waardoor je vol spanning en enthousiasme blijft zoeken met de hele groep. Ideaal als teambuilding of met vrienden. Heel origineel gedaan!

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Eva op 7/4/2017


Sowieso de beste van Gent

Heb al enkele escape rooms gedaan (o.a. CubeZero in Gent en CubeOne in Kortrijk) en Lockdown vond ik toch zeker de beste. Ze maken gebruik van technische snufjes en het zijn niet enkel wiskundige raadsels. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Veruit de beste die ik tot nu toe gedaan heb!

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Margo S op 5/4/2017


voor de eerste keer een escape experience

voor de eerste keer in een escape room ...een echte belevenis ...veel indrukken , toffe zoektocht naar de oplossing ....We waren aangenaam verrast van de opzet ....We zouden het direct opnieuw doen ...maar dan ergens anders natuurlijk ;-)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door hans vanspranghe op 4/4/2017


Echt leuk

Lockdown in gent was de 8ste escape room die ik speelde. Het was een van de betere die ik al gedaan heb. Het begon een beetje traag en moeilijk maar na een kwartiertje kwam het toch goed op gang. De puzzels waren erg uitdagend en leuk. Ook heel leuk dat je echt als team moet samenwerken om eruit te geraken, zeker een aanrader

Gespeelde room: Room 7

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ward Debaene op 24/3/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Dok-Noord 3 C / 001, 9000 Gent
+32 468 05 92 45
info@lockdown.gent
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Gezellige ontvangstruimte aanwezig

Parking

Er is parkeergelegenheid in het gebouw