Adres
Mobiele escape game

Telefoon
n/a

E-mail
info@tbevents.nl

Get out, and escape! Het superspannende ontsnappingsuitje! De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. TB Events heeft van dit concept een mobiele escape room gemaakt. Een thrill seeking teambuildingactiviteit!

TB Events, een ervaren speler op vlak van teambuildingactiviteiten komt met hun escape room naar jouw bedrijf toe. Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen.

Een escape room uitstap bij TB Events gaat als volgt tewerk. Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide speluitleg. Daarna worden de teams samengesteld, zodat je weet wie je lotgenoten zijn. Wanneer je er klaar voor bent, ga je de escape room binnen en waan je je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie!

In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie.

Welke groep weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?

Room #1

TB Events Escape Room

Toegankelijkheid
Talen
+ 0 jaar
15 - 100 spelers
180 min

Wanneer je deze escape room binnen stapt, begeef je jezelf maatschappij van criminaliteit, drugs en agressie! Samen met je team los je allerlei puzzels en raadsels op om zo het laatste slot te openen. Kan jij binnen het uur ontsnappen aan al dat geweld?

Room #2

Escape in the city

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
8 - 1500 spelers
180 min

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad! Wat staat je te wachten tijdens het Escape in the City: Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Vraag vrijblijvend informatie

Ja, graag schrijf ik me in voor de Escape Games Belgium nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van alle escape nieuwtjes.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game

TELEFOON
n/a
E-MAIL
info@tbevents.nl