The Cube

Brussel | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (0 reviews)

The Cube in Brussel is een bijzondere escape game die specifiek focust op team-building. Je kan deze escape room spelen met groepen van 10 tot maar liefst 120 personen (de ideale groepsgrootte is 40 tot 60 personen). Kortom, het is de ideale activiteit voor grotere groepen die samen willen ontsnappen.

Beschrijving

De cube is uniek in België en daarom is deze escape room dan ook zeer populair bij bedrijven. Reken op je fysieke paraatheid, je logisch denken en je wijsheid. Iedereen zal moeten meewerken aan het oplossen van de puzzels en verschillende raadsels. Team-spirit zal beslissend zijn om de vijf verschillende uitdagingen succesvol tot een einde te brengen. Daag nu je collega's uit en probeer binnen de 120 minuten de tijd om te ontsnappen uit het geheime labo dat prachtig is ingericht. Succes!

Aantal rooms: 1

The secret lab

Tientallen jaren geleden was The Cube een geheim laboratorium voor medisch onderzoek. Vier beroemde wetenschappers gingen in totale afzondering voor hun bacteriologisch onderzoek. Na hun doelstellingen bijna verwezenlijkt te hebben, verdwenen de professoren op mysterieuze wijze. Kunnen jullie ontcijferen wat er toen gebeurde?

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Chaussée de Bruxelles 135, 1000 Brussel
+32 475 70 71 94
info@annapurna.be