The Missing Link

Geel | Provincie Antwerpen | (43 reviews)

The Missing Link in het Kempische Geel belooft je een vol uur absolute spanning. Laat je opsluiten met je groep en probeer binnen de 60 minuten te ontsnappen.

Beschrijving

In eerste instantie kan je ontsnappen uit één escape room. Later komen daar maar liefst twee escape rooms bij. Let op, volgende drie eigenschappen zijn essentieel voor een succesvolle ontsnapping: creativiteit, team spirit en out of the box denken! Trommel je vrienden, familie of collega's op en waag je aan The Missing Link. Succes!

Aantal rooms: 2

Breaking Enigma

Wereldoorlog 2, de Duitsters versleutelen hun communicatie met de zogenaamde "Unbreakable Enigma code”. De ontcijfermachine die de Engelsen in elkaar staken, werd door een spion gesaboteerd! Vind de machine, kraak de code en achterhaal de locatie van de volgende aanval om zo duizenden onschuldige levens te redden.

Jumanji

ullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen. Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning. Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5 (43 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Erg goed

Jumanji gespeeld met het gezin , heel mooi decor, je waant je in echt in een avonturenfilm opdrachten zijn leuk maar niet te moeilijk ideaal , zeker een aanrader !!

Gespeelde room: Jumanji

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hans willems op 5/1/2020 (Gemiddeld escaper)


schitterende vuurdoop

Op 15 augustus zijn we met onze 2 13-jarigen voor het eerst in een escape room gedoken. Het was schitterend - veel oog voor detail, zeer goed opgebouwd, zeer creatief en inventief. We werden persoonlijk begeleid, kregen tips op maat indien nodig, wat zeer nuttig was voor ons aangezien wij absolute beginners zijn - dit was voor ons 4-en een zeer geslaagde escape-room vuurdoop. We zijn absoluut niet rondgeraakt, maar dat kon de pret absoluut niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hilde Boeykens op 18/8/2019 (Beginnend escaper)


Oog voor detail, helemaal opgegaan in het verhaal

Samen met onze tieners van 14 en 16, naar Geel getrokken tijdens een dagje vakantie. De ontvangst was zeer hartelijk. De dames waren druk bezig met de opbouw van een nieuwe kamer waardoor het er rommelig bijlag, maar dat stoorde niet. Ze vertelden vol passie over de nieuwe ruimte en over het avontuur dat we tegemoet gingen. Zeer mooi ingerichte escape, met leuke en originele puzzels en opdrachten. Onze hersencelen goed kunnen gebruiken. De finale was machtig, de replica van de enigma machine was bijzonder knap. We zijn er niet tijdig uitgeraakt, maar omdat er niemand na ons was hebben we wel de kans gekregen om buiten de tijd de uitgang toch nog te vinden. Super tof. Een echte aanrader en wij gaan zeker naar de nieuwe kamer als deze beschikbaar is. We ontvingen nog een kortingsbon voor ons volgende bezoek om zich te excuseren voor de rommel die er nu lag. Goed bezig team Missing Link. Wij zijn fan

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Koen Vlemincx op 9/8/2019 (Gemiddeld escaper)


Leuke escape room met tof team

Superleuke escaperoom. We zijn er wel niet uitgeraakt binnen het uur :-) maar dat ook niet ons doel. We wouden in de escape room de meter voor ons kindje vragen en dat is meer dat super gelukt dank zij het super team dat deze escaperoom beheerd. Ze hebben van onze vraagstelling een supermogendheid gemaakt.

De kamer zelf was goed. Puzzels zaten echt goed in elkaar. Soms moest je objecten die je in het begin vond op het einde gebruiken wat de nodige verwarring veroorzaakte. De eindpuzzel was best lastig daar zijn we veel tijd aan verloren geraakt. Verder was ook de automatisering super. De manier dat deuren, luiken, vallen opengingen was super goed gedaan.

Kortom was het super, een aanrader voor iedereen.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Van ham dirk op 2/8/2019 (Gemiddeld escaper)


Leuke escape room voor de eerste keer!

Als je binnen komt bij het onthaal zit er een goedlachse dame die ons, als beginners, een heel goede uitleg gaf! Zeker voor de eerste keer heb je toch een iets uitgebreidere uitleg nodig.
In de escape room was er werk voor iedereen van de groep, wij waren met 7. Zeer leuke, soms uitdagende puzzels. Zonder de tips hadden we het moeilijk gehad, de tips kwamen echter op de juiste moment wat het zoeken ook leuk maakte! De verborgen deuren die in deze escape room zaten waren zo goed verstopt dat ik deze nooit vond. Was altijd wel een verrassing als deze open gingen!

Voor de eerste keer is dit zeker een leuke escape room voor heet het gezin!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Seppe Mertens op 12/4/2019 (Gemiddeld escaper)


Allereerste escaperoom.

Kei tof!
Het was onze eerste escaperoom (2 volwassenen en 2 kinderen 14 - 11 jaar).
Heel leuk, iedereen vond wel een oplossing! Zeker een aanrader!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marleen Ruts op 3/1/2019 (Beginnend escaper)


Mooi uitgewerkt en uitdagend!

Heel leuk ingeklede kamer, met leuke/gevarieerde opdrachten. Heel origineel, en één van mijn favoriete rooms tot hier toe (naast Erszebet in Retie).

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tine op 8/12/2018 (Gemiddeld escaper)


Leuke ervaring

Goede ontvangst, nette omgeving, ruimte zat. Parkeren vraagt soms wat creativiteit... Eerste kamer vrij gewoon volgens het gekend concept. Doorgang en vooral tweede kamer brengen je helemaal in de sfeer van het verhaal. Vele technische toepassingen, hier is echt aan gewerkt! Samenwerking is hier een must! Niet echt poepsimpel. Net op tijd ontsnapt.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ludo van der Auwera op 30/11/2018 (Gemiddeld escaper)


Leuke kamer, maar moeilijk

Mooie grote kamer, maar wel een moeilijke. Toffe ontvangst.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Peter V op 11/4/2018 (Ervaren escaper)


Found de missing link!!!

Onthaal zeer aangenaam. De kamer zit goed in elkaar. Veel ruimte om zelf te ontdekken, enkel 2 tips gekregen. Fijn spelen met grotere groep (6). Iedereen kan iets uitzoeken , maar samenwerken was ook noodzakelijk!! De puzzels zijn goed opgebouwd, inventief en goede mix van inzichtelijk en technisch(praktisch) spelen. Aantal verrassende effecten. Met wat ervaring, is dit een haalbare kamer. Hoort voor ons zeker bij de betere escapes rooms. Super leuke ervaring!!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door valerie berghmans op 4/2/2018


Extra time!

Een super leuke room! Niets is wat het lijkt! We hebben ons een uur lang heel erg goed geamuseerd!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Evelien Jordens op 4/2/2018


Enigma

De puzzels zaten goed in elkaar en het verhaal was mooi uitgewerkt.
We kijken ernaar uit om ook uit die tweede kamer te geraken ;-)!

Weinig parking, wij hebben onze auto bij de buren geparkeerd.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marte op 31/1/2018


Enigma

Het was zeer spannend, goede tips, superleuk thema (historisch correct). Algemeen goed ingericht en leuke details.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marian op 27/1/2018


Topper! (Naomi toch ;-))

Zeer goed ontvangst. Volledige uitleg waardoor je weet wat je exact moet doen. Kamer was helemaal in het thema, ook leuke licht en geluid effecten. Een leuke doordenker waar je goed en logisch moet bij nadenken. Als je er bijna bent mag je na jou 60min het spel toch uitspelen. Wat een echt pluspunt is!! Zeker een aanrader! Was de beste/leukste kamer die we al hadden gedaan! Met z’n allen daarheen...

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jeff peelaers op 27/1/2018


Allemaal kleine raadseltjes

Het was een su-perleuke ervaring. Dit was nog maar onze derde escaperoom, maar nu al één van de leukste. Als je van cijfertjes houdt is dit dé ultieme escaperoom. doordat er zoveel verschillende kleine raadseltjes zijn, is iedereen continue bezig. We hadden nog maar één seconde over op de klok. Om maar aan te tonen hoe spannend het was.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Annelies Vandecruys op 22/1/2018


Een aanrader

Heel leuke escape room.
We waren met 8 personen (2 gezinnen), constante activiteit met altijd wel iets te vinden of te doen met allemaal.
Uiteraard leuk dat we de oplossing gevonden hadden voor de tijd om was met een minimum aan tips nodig.
Een echte aanrader dus!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Gunther Janssens op 15/1/2018


Eerste ervaring en direkt verkocht!!

Het was de eerste maal dat we een escaperoom speelden en wat een voltreffer was het!! We waren met 8 (twee gezinnen van 4) en iedereen had wel ergens iets te vinden, oplossen, bedenken! Heel leuke ervaring, super leuke setting, aangename ruimte, vol verrassingen, echt een aanrader!! We zijn erin geslaagd om de oplossing te vinden door rustig samen te werken. We kijken met spanning uit naar de tweede room die er komt! Bedankt aan de sympathieke gastvrouw! Tip: De ingang ligt een beetje verstopt naast de Basic Fit.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Veerle Frederickx op 15/1/2018


just te laat (06-01-2018)

Een zeer toffe room met leuke ervaringen!
Teamwork vereist en stalen zenuwen.
Goede gastvrouw enkel jammer van de locatie ( weinig mensen weten van deze room ).
Ons team kan niet wachten tot de nieuwe escape room er komt!
Net niet gehaald MAAR dankzij de gastvrouw mochten we toch verder spelen!Groetjes uit Turnhout

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Clerckx Lando op 7/1/2018


Aanrader

Met 5 personen waagden we ons aan Breaking Enigma. De ontvangst was heel hartelijk. Na een uitgebreide introductie, gingen we de trap op richting de escape room. De kamer is mooi ingericht en bevat ook enkele leuke effecten! Ook leuk dat er heel wat puzzels en raadsels zijn, zodat iedereen constant bezig is. Vooral naar het einde toe was het enorm spannend. Ontsnapt na 52 minuten. Aanrader!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Toon op 13/12/2017


Een

Vandaag deze escaperoom gedaan voor de 18de verjaardag van onze dochter. Een zeer leuke avond gehad. De kamer is origineel gemaakt en zit goed in elkaar. We zijn weten te ontsnappen met nog drie minuten op de teller, al zag het er soms naar uit dat we er niet zouden geraken. Er waren een aantal originele en leuke doordenkers waarbij de ene ons al wat meer tijd kostte dan de andere. We kijken al uit naar de nieuwe kamer!!!!!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Griet op 24/11/2017


Aanrader!

Mijn allereerste escapegame, en ik wil het zeker nog doen! Heel tof thema, en de raadsels/vragen/linken zijn creatief gevonden.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elisabeth op 21/11/2017


Geweldige kamer, zeker een aanrader

Het Onthaal is spontaan een vriendelijk. Thema is goed gevonden. Alles zit ook in het genre van het thema.
Mooie combinatie van sloten en raadsels. De afwerking van de kamers is ook prachtig. Tot nu toe de beste kamer die ik gedaan heb. Heb er ondertussen al 7 gedaan. Helaas wel niet uitgeraakt. :(

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Aerts Christoffel op 6/11/2017


Nog steeds geen groepsnaam!

Een kamer met veel technische snufjes. Vriendelijke ontvangst.
We kijken al uit naar de volgende kamer.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Tine Govarts op 4/11/2017


Top escape room

Hele leuke en verrassende escape room! Mooie aankleding! Echte aanrader!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Bianca Hugen op 3/11/2017


Geweldige escaperoom!

We hebben er al een groot aantal gedaan en deze staat zeker in de top 3. Het verhaal klopt en zit goed in elkaar.

De puzzels zijn uitdagend en de mechanismen achter de puzzels werken ook goed!

We gaan zeker terug als de tweede kamer klaar is!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Martje van den Bosch op 24/10/2017


Uitdagend en zit perfect in elkaar!

We hebben deze escape room als koppel geprobeerd, voor mij was het de eerste escape room ervaring. De kamer zat perfect in elkaar qua sfeer en puzzels, we waren zeer onder de indruk! Voor ons tweetjes was het helaas wat te moeilijk (we zijn niet kunnen ontsnappen), we raden aan om toch wel met 4 personen te gaan. Zeker de moeite waard en smaakt naar meer! Wanneer de volgende kamer af is komen we zeker terug!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jolien Vandecruys op 22/10/2017


Uitdagende escaperoom

We zijn hier daarstraks met 4 personen geweest en het moet gezegd: het is een leuke escaperoom met verschillende uitdagingen. We kregen goede uitleg van de eigenaresse en het spel steekt goed in elkaar. De verhaallijn is ook duidelijk terwijl andere scaperooms soms een verhaal aanhalen maar hier verder niet veel mee doen. Hopelijk zijn de volgende kamers even goed, wij komen sowieso terug!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door C. Donckers op 21/10/2017


Yes, we can!

Wijzelf hadden al enkele kamers gedaan, het koppel dat mee was nog geen enkele. Deze kamer is toch één van de moeilijkere die we al deden. Het zit wel heel fijn in elkaar, vooral het slot vonden wij heel indrukwekkend. Het is ook een ruime escape-room, je kan deze echt wel met een iets grotere groep ook spelen.
De eigenares was heel vriendelijk, ze gaf tips indien echt nodig. We kijken al uit naar de tweede kamer :-)

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sanne Vanmarcke op 16/10/2017


We did it!...Almost

Heel fijn onthaald in deze escape room door de eigenaresse! We speelden met 5 personen waarvan 3 zonder escape room ervaring. En we hebben de microbe te pakken! Wat een onvergetelijke namiddag. De room heeft zeer leuke geluids- en lichteffecten die en extra dimensie aan het verhaal geven. De puzzels zitten inhoudelijk goed in elkaar, en zijn verschillend qua moeilijkheidsgraad. Bepaalde elementen zijn verbazend goed in elkaar gestoken! De eigenaresse hielp ons wanneer we op een dwaalspoor zaten, maar gaf ons ook voldoende tijd om zelf tot oplossingen te komen. Een zeer goede balans in het geven van tips! Wij kijken al uit naar de volgende kamer!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lotte Caerstiaenssen op 8/10/2017


(Ont)spannende middag!

Fijne ontvangst! Eerste Escape Room voor mij. Geweldige ervaring. De tijd vloog zo voorbij! Netjes binnen de tijd buiten geraakt. Ideaal om met 2 koppels te doen. (Ont)spannende zondagnamiddag! Ik kijk al uit naar de volgende kamer.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elise op 2/10/2017


Net 1 seconde te laat????

Zalig concept en supervriendelijk ontvangst. Toffe groepsactiviteit om de band te versterken. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Emily Vervoort op 30/9/2017


Leuke escaperoom

De tweede escaperoom die we probeerde met een groepje van 4. Een geslaagde escaperoom alleen slaagde we er net niet in om er uit te geraken!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Silke Geuens op 24/9/2017


1e Escape room maar niet de laatste!!!

Onze eerste escape room ever! En het was geweldig! Bij elke overwinning hebben we een vreugde dansje gemaakt!
Jammer dat het voorbij is!
50 min 45 sec met 5 'groentjes': super fier op ons!!!!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Michele Aerts op 23/9/2017


Een echte aanrader!

Zeer mooie kamer. Goed in thema verwerkt.
Originele puzzels. Zeer vriendelijke uitbaatster!
Als er een nieuwe kamer opent gaan we zeker opnieuw langs!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Lien VR op 6/4/2017


Ontsnapt, maar niet onder de indruk

Wij speelden de kamer met 5 personen. De aankleding is eenvoudig. Er zitten wel wat technische zaken in. De uitbater was zelf niet laaiend enthousiast. De logica [dit gedeelte van de review werd verwijderd wegens details over de inhoud van de escape room ].. Jammer!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Joke B op 29/3/2017


Knap!

Tot nu toe mijn favoriete room.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jimmy Henderickx op 8/2/2017


Super

Heel erg leuke escape :) Dank jullie wel! Al vaker escape gespeeld en meestal schrijf ik geen reviews, maar in dit geval vond ik het toch de moeite waard even mijn complimenten even te delen! Verrassend!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Vonne op 7/2/2017


Absolute topper!

Een pracht van een kamer gespeeld over de welgekende enigmacode. Met een meeslepend verhaal dat gedurende het hele uur je in de ban houdt. Heel leuke puzzels met veel afwisseling en zeer leuke effects. De aankleding was zeer netjes en perfect in thema uitgewerkt. Al een paar kamers gespeeld maar deze wist alsnog zeer verrassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Een heel vriendelijk ontvangst gehad.Hoort absoluut bij de toppers! Kijk uit naar meer van dit!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Luk V. op 15/1/2017


Topkamer. Originele puzzels

Zeer mooie kamer. Het thema leunt zich enorm goed voor een escaperoom en dat heb je geweten ook. Qua thema en integeratie staat hij bij mij heel hoog. het onhtaal was super en de puzzels zijn ook zeer interesant en origineel. Enig puntje van kritiek: de tips kwamen ( zeker in het begin) tegen een iets te hoog tempo naar onze goesting. Maar daar werd direckt rekening mee gehoude toen we lieten merken dat het minder mocht. Echt een topkamer

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ruben Dickens op 5/1/2017


Kei tof!

We werden heel vriendelijk ontvangen, de kamer was superleuk, met interessante en afwisselende puzzels en een leuk thema. Het was spannend, maar we zijn er toch uit geraakt, waarna we nog gezellig gebabbeld hebben met de uitbaters.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Alex - Lise - Sarah op 27/11/2016


Waaaauuuuww

Super goed doordacht concept, vriendelijke mensen, we hebben ons goed geamuseerd met achteraf nog een drankje en gezellig napraten.

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kerensa smits op 10/11/2016


Wat een avontuur! !

Wat een avontuur! Super goed ontvangen, vriendelijke mensen. Alle uitleg die nodig was, kregen we ook. Het was mijn eerste escape room, en dankzij The Missing Link smaakt het naar meer! Voor ieder was er wat wils. Het was een TOP ervaring. We hebben als groep een leuke avond / ervaring gehad. En ook wat bijgeleerd. Het thema was super uitgewerkt. Echt knap hoe ze dit bedacht hebben Dit is een dikke aanrader!!

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kimberley op 8/11/2016


Anders dan wat je gewend bent!

Mooie kamer, uitdagende puzzels, vernieuwend ten opzichte van andere kamers die ik heb gespeeld. Bovendien heel vriendelijke eigenaars die tijd voor je maken :)

Gespeelde room: Breaking Enigma

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Mieke op 5/11/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Antwerpseweg 79a, 2440 Geel
+32 ​14 58 50 18
info@themissinglinkescape.be