The Room Antwerp

Antwerpen | Provincie Antwerpen | (16 reviews)

The Room Antwerp is niet zomaar een alledaagse escape game. Deze is volledig ingericht als pop-up escape room. Dit wilt zeggen dat het thema en de specifieke locatie volledig bij elkaar passen. Wanneer The Room Antwerp een nieuwe room opent, zullen ze van locatie veranderen om zo het thema tot in de details te laten kloppen.

Beschrijving

The Room Antwerp doet er alles aan om zich te onderscheiden van de alledaagse escape rooms. Naast de unieke en tijdelijke locatie, beloven de uitbaters een kamer die op het eerste zicht heel normaal lijkt. Dit zal echter snel veranderen! Verder betaal je niet per persoon, maar wel per spel. Je betaalt dus een vaste prijs, ongeacht het aantal deelnemers. Wees er snel bij, want The Room Antwerp is een tijdelijk project!

Aantal rooms: 2

Vade Retro

De familie Eyckens kocht dit vervallen huis, om het te renoveren en er hun gezin in onder te brengen. Tijdens de werken werd al snel duidelijk dat het huis werd bewoond door duistere krachten, die probeerden bezit te nemen van de kinderen in het gezin. Ze werden gedwongen de werken te staken, en met een bang hart schakelden ze de hulp in van de jonge priester Maris. Maar deze is in z’n eentje niet opgewassen tegen de krachten die over dit huis heersen. Help hem deze woning te zuiveren, en zorg vooral dat je er op tijd weggeraakt! Voor je zelf deel wordt van de duistere geschiedenis van dit pand…

Op De Hielen

Deze escape room zal beschikbaar zijn in voorjaar 2019. Het verhaal houden we nog even geheim.

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 (16 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Top escape game ervaring

We hebben al veel escape rooms gedaan maar nooit waar het spel letterlijk aan de voordeur begint. Qua inkleding en thema ook zeker de beste escape room van Antwerpen. Een aantal keer enorm verschoten :)

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kim op 9/8/2019 (Ervaren escaper)


Op zoek naar een escape room in Antwerpen? Doe deze!

Wij waren overdonderd. We hebben een stuk of 40 escape rooms gespeeld maar nog nooit zo'n fijne als deze! Nergens heb je een ontvangst zoals hier, je zit meteen in je spel als je door de voordeur stapt, de kamers zijn echt heel leuk, een beetje griezelig soms maar je waant je echt in het thema, veel meer dan ergens anders. Erna nog met de eigenaar gebabbeld (21 jaar!) en een echt oprecht, fijn persoon. We komen zeker terug! Bedankt voor de fijne ervaring.

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Felix de Bakker op 14/1/2019 (Ervaren escaper)


Topkamer!

Het concept, de inkleding, de puzzels, de ontvangst,... Het klopt allemaal. Het spel is heel erg leuk, van de 12 die we al gespeeld hebben staat deze echt bovenaan. The Room Antwerp houden we in de gaten.

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Greet op 18/8/2018 (Ervaren escaper)


Beste van Antwerpen

Gewoon de beste van Antwerpen. Bij deze escape game zit er een heel verhaal achter en zorgen er ook voor dat alles tot in de puntjes klopt. Je spel begint al als de voordeur opent. Super!

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Emma L op 22/12/2017


Annabelle

Super goed ontvangst van in het begin waar de man zich van bij het open van de deur al in zijn rol speelde en echt goed deed! Het was een super goed gelukt decor waarbij je het gevoel had je niet in het moment van nu leefde. De vragen/opdrachten waren niet altijd even makkelijk zeker in het begin als dit je eerste escape is (zoals bij ons) weet je niet altijd goed waar beginnen, maar gelukkig krijg je wel genoeg goede tips op een tv scherm waarbij je de opdrachten kunt uitvoeren. Het leukste aan de escape was de muziek die paste bij het thema, het leek echter wel of we speelde mee in een horror film :). Het was zeker en vast op bepaalde momenten eng en het leukste is dat er dingen bijzijn die je totaal niet verwacht! jammer genoeg hebben we de kamer niet kunnen escapen, maar wat wel tof was was dat de man ons op het einde wel vertelde wat en hoe het nog zou aflopen! ZEKER de moeite om deze escape te doen en hierbij bedoel ik niet enkel die van Annabelle, maar "De Kelder" !!

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ian op 31/7/2017


Voor de meerwaarde zoeker

De games van The Room Antwerp zijn een ervaring apart. Het verhaal, de setting, de puzzels, de verrassingselementen, de special effects, de pop-up locatie; Alles klopt en is perfect op elkaar afgestemd. Je wordt vanaf de verwelkoming door zaakvoerder Tim helemaal meegenomen in de wereld van the room, onmogelijk om er niet in op te gaan.
Ongelooflijk hoe hij dit ook helemaal alleen uitwerkt en runt van concept tot de babbel na de game.
Pure ambacht en liefde voor het vak. Een game voor meerwaardezoekers.

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Ellen Verschooren op 27/6/2017


De beste escape game ervaring

Eerst en vooral, de zaakvoerder doet dit alleen, WAUW! Hij zorgt ervoor dat je vanaf het begin helemaal in het verhaal zit, alleen al maar door de deur te openen. Dan kom je in de kelder, we hebben met onze groep al ongeveer 20 escape games gespeeld. Deze is de leukste tot nu toe. Alles perfect afgewerkt en je zit er echt een uur in dus waar voor je geld! Daarna heb je nog een uur om iets te drinken en te babbelen met Tim. Een zeer familiale sfeer, hier kunnen nog veel escape games van leren. De Kelder is de beste tot nu toe en ik denk dat we geen betere gaan vinden.

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Kevin op 19/6/2017


Na 8 escape games, de nummer 1!

We hebben met onze groep de eerste keer de studeerkamer gespeeld en daarna 8 andere escape games gedaan. The Room Antwerp stond altijd bij ons op nummer 1, tot we De Kelder speelden. Dit is een escape game die niet te overtreffen valt. We hebben nog NOOIT zo'n toffe en spannende escape game gespeeld. Als je maar 1 escape game in je leven doet, twijfel niet, doe deze! En snel vooraleer De Kelder afgelopen is! We kijken echt uit naar de volgende. Het onthaal is hier trouwens beter dan op elke andere locatie, achteraf maakt de zaakvoerder (Tim) nog 40 minuten vrij om met zijn klanten te babbelen. Dit is de beste escape game!

Gespeelde room: Op De Hielen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Els op 23/5/2017


Een originele en boeiende ervaring rijker

Na een ontspannen en warme ontvangt van de spelleider konden we direct van start in de voorziene kamer. Perfecte setting, intrigerende achtergrondmuziek en het puzzelniveau was goed gekozen, zodat we gestaag voortgang boekten. De ondersteuning van de spelleider was goed gedoseerd, waarbij de oplossing niet zo maar werd doorgespeeld, maar waarbij enkele cryptische omschrijvingen ons telkens naar de juiste oplossing leidden. Goede mix tussen 'denken' en 'doen'. Het uur vloog voorbij - we hadden slecht een halve minuut over om tijdig buiten te geraken. Achteraf bij een drankje in de cafetaria konden we met de spelleider onze ervaringen delen.

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Strecker Jan op 13/3/2017


Verrassend, ingenieus en ook gewoon superleuk!

Na een gemoedelijk onthaal en een intrigerende inleiding, werden we naar de escape room geleid. Aanvankelijk weet je niet waar je moet beginnen om clues te vinden, maar na even zoeken, duiken de eerste tips op. En dan ben je als groep(je) volop bezig met zoeken, puzzelen, proberen, samenwerken, etc. Het verhaal zit supergoed in elkaar en het decor is levensecht. Wat mij betreft een enorme aanrader en ik kijk alvast uit naar de nieuwe editie!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door debby op 30/1/2017


Aanrader

Heel vriendelijk onthaal, goede uitleg gekregen. Ingenieus in elkaar gezet en stelt de speler voor moeilijke vraagstukken. Ik ben fan!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Phylleke op 30/1/2017


Een echte topper!

Van de 5 escape games die ik al heb gespeeld was deze echt wel beste! Allereerst is de zaakvoerder zeer vriendelijk en neemt hij de tijd om ook met zijn klanten te praten, iets wat niet veel meer wordt gedaan. Er zit ook echt een verhaal achter de kamer dat je ook moet ontrafelen, en dan ook nog eens ontsnappen met zeer leuke puzzels, het hele plaatje klopte. Een echte aanrader en zeker de beste van Antwerpen! Kan niet wachten op de volgende!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Hendrick op 18/12/2016


Zeker een aanrader!

- Zeer vriendelijke mensen. - Goed verhaal, alles klopt. - De puzzels waren niet altijd even makkelijk. - De kamer was heel mooi ingericht. Het was voor ons de eerste keer en super plezant!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Esther op 15/10/2016


Griezelig gezellig !

Op een blauwe zondagmorgen in Antwerpen hebben wij ons reuze geamuseerd. We lachten, griezelden en zochten ons krom naar aanwijzingen en YES we geraakten er enkele seconden voor het uur .... uit !

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door mie Puylaert op 3/10/2016


Heel leuke ervaring

Van bij het binnenkomen begon de ervaring al direct met een mysterieus verhaal. In de kamer waren de proeven uitdagend maar leuk, er was veel te ontdekken. We vonden dit een super leuke activiteit voor een verjaardag en zouden het zeker aanraden. Prijs/kwaliteit zat dit zeker goed!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stefanie op 29/8/2016


zeer originele en spannende escaperoom!

Tim heeft ons groepje zeer fijn onthaald en meteen in de sfeer gebracht van het gebeuren. Na een duidelijke uitleg stonden we daar in de mysterieuze kamer. Zeer veel creatieve puzzels met een hoog verrassingsgehalte op frequente tijdstippen! Dit moet zeker niet onderdoen voor de grote escapelocaties. De hele verhaallijn maakt het nog eens zo boeiend... ontsnapt in 59 min en nog wat seconden.... dat zegt genoeg hoe spannend het was! Als afsluiter nog een drankje van het huis aangeboden gekregen! Ook de prijs ligt een stuk onder de gemiddelde prijzen van soortgelijke rooms... Go for it!

Gespeelde room: Vade Retro

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Bart op 22/8/2016


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Bresstraat 5, 2000 Antwerpen
+32 496 51 37 58
info@theroomantwerp.be
Bezoek website
Direct reserveren