Adres
Westendelaan 98,
8430 Middelkerke

Telefoon
+32 59 31 42 98

E-mail
bowlingdekegel@telenet.be

Website
Bezoek website

"Come and Save The World" in de eerste Room Scale Virtual Reality Escape Room in België. Wablieft? Wat houdt het in? Samen met je medespelers wordt je uitgerust met VR bril, rugzak en controllers. In de kamer waarin je wordt opgesloten, kan je vrij bewegen. Net als in een traditionele escape room is samenwerken van levensbelang.
Deze VR escape room van Bowling De Kegel is dus zeker en vast vernieuwend te noemen. Trommel vrienden, familie of collega's op en laat je opsluiten in een tot de verbeelding sprekend scenario! Ook kan je het escapen combineren met andere activiteiten zoals karting, bowling, indoor mini golf of laser shooting. Veel plezier!
Partners Partner van Escape Games Belgium Ontspanning Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals Karting, Bowling, Indoor Mini Golf, Laser Shooting Parking Ruim voldoende parkeergelegenheid
Room #1

Space Station Tiberia (VR)

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 4 spelers
45 min

Een enorme meteoriet is op weg naar de aarde. Als het tot een botsing komt wordt alle leven uitgeroeid. Op Space Station Tiberia is een laserkanon dat in staat is de meteoor stuk te schieten en zo de impact te verkleinen. Maar alle systemen in het ruimtestation zijn offline. Daarom zenden wij jullie team op deze gevaarlijke missie: als het jullie lukt Space Station Tiberia terug operationeel te maken, kan de ramp worden afgewend en zal de mensheid jullie eeuwig dankbaar zijn. Goede reis en veel geluk! De mensheid rekent op jullie! (Deze room is dubbel beschikbaar, dus je kan met 8 spelers spelen).

Room #2

Dragon Tower (VR)

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 4 spelers
45 min

Lang geleden arriveerden enkele avonturiers in een klein kuststadje. Moe van het reizen vonden ze een slaapplaats in de plaatselijke herberg. Wat zij echter niet wisten was dat de stad geregeerd werd door een boosaardige tovenaar, die geïsoleerd leefde in zijn kleine burcht “de drakentoren”.  De tovenaar beschermde de dorpelingen tegen afschuwelijke draken, door ze 1x per jaar dieven en moordenaars te voederen vanop zijn toren. Het afgelopen jaar waren er echter geen misdaden gepleegd maar de draken hadden wel honger! Daarom beschuldigde de tovenaar de nietsvermoedende reizigers van spionage en gaf hen de doodstraf. Kunnen onze moedige reizigers ontsnappen uit de drakentoren voor de klok 6x heeft geslagen en de draken hun jaarlijkse offer komen verorberen?

Room #3

Depth of Oris (VR)

(2 identieke rooms beschikbaar)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
2 - 4 spelers
45 min

Welkom in onderzoekstation Oceanus 5. Ons team onderwaterarcheologen hebben een opzienbare ontdekking gedaan, namelijk de verloren tempel van Oris. Ze zijn op onderzoek uitgegaan om de schat die zich volgens de overlevering in de tempel bevindt boven te halen, maar zijn nooit terug aan de oppervlakte gekomen. Daarom doen we een beroep op jullie, om ons te helpen de geheimen van de tempel te ontrafelen en het artifact alsnog naar de oppervlakte te brengen. Let op: jullie hebben slechts een beperkte voorraad zuurstof en in de duistere diepte van de oceaan liggen vele gevaren op de loer. Veel geluk!

Beoordelingen

(4 reviews)

Overweldigend
Geschreven door Gert-Jan op 17/10/2018 (Gemiddeld escaper)

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Dragon Tower (VR)

Het was een sprong in het onbekende en wat voor één. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat de technologie vandaag je al in zo'n gedetailleerde wereld kan omdompelen. De puzzels zijn niet zeker niet van de moeilijkste graad maar vergen wel teamwork en soms out of the box denken. Hoe dan ook was het een sublieme ervaring.


de technologie staat niet stil
Geschreven door Nancy op 29/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Space Station Tiberia (VR)

We wisten niet wat te verwachten, maar eens het spel startte, ging een nieuwe wereld voor ons open. Een superervaring !


Verwachtingen overtroffen
Geschreven door Ben op 18/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
4.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Space Station Tiberia (VR)

Ondertussen al heel wat escape games gedaan, maar dit was de eerste keer dat we ons waagden aan een VR room. 3D omgeving is knap gebouwd, je wordt als het ware meegezogen in het verhaal. Het beeld was niet altijd even scherp, maar dat stoorde niet. De snel evoluerende technologie zal trouwens snel verbeteringen brengen aan de scherpte van het beeld. Kortom, een aanrader!


Verrassend leuk!
Geschreven door Toon op 17/1/2018

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
3.0
Waw-factor
5.0

Gespeelde room: Space Station Tiberia (VR)

Het was voor ons de eerste keer dat we een VR Room speelden. Als ervaren escapers vonden we het een heel leuke variatie op de traditionele escape rooms. Je loopt effectief rond in een fysieke ruimte en werkt samen met je medespelers. De belevingsfactor is fantastisch. Het aantal raadsels had wel wat meer mogen zijn, maar het nieuwe concept compenseert dit meer dan voldoende. VR Escape zal in de toekomst blijven groeien, we zijn benieuwd!


X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Gemiddelde beoordeling
4.7

Onthaal
5.0
Decor
5.0
Puzzels
3.8
Waw-factor
5.0

Vergaderen

Ontspanning
Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals Karting, Bowling, Indoor Mini Golf, Laser Shooting

Parking
Ruim voldoende parkeergelegenheid

TELEFOON
+32 59 31 42 98
E-MAIL
bowlingdekegel@telenet.be