ZINID Escape Games

Zemst | Provincie Vlaams Brabant & Brussel | (4 reviews)

Lene & Alex verwelkomen je voor een unieke belevenis! Wat zij fantastisch vinden aan escapen: een uur in een andere wereld stappen, ontdekken, toch wel wat stress door de tikkende klok, de focus van het zoeken, de triomf van het vinden, logische uitdagingen, samenwerken, wat frustratie, verrassing, verwondering, vieren.

Beschrijving

ZINID presenteert: de escape caravan. Deze Tabbert uit 1979 huisvest nu een origineel escape spel, met gevarieerde puzzels in het retro-vakantiethema – een geheel eigen ontwerp. Ze komen op vraag naar je bedrijf, feest of evenement toe. Of je kan met je team komen spelen op één van de 'vaste' locaties, die de uitbaters zelf kozen. Deze locaties zijn o.m. Zemst-Eppegem, Haacht, Aarschot en Kessel-Lo. Kijk voor de meest recente update en kalender op de website.

Aantal rooms: 2

Camping Quest

Camping Quest neemt je mee op vakantie. Eindelijk! Weg van de drukte. Tijd voor ontspanning. Na een lange autorit, willen de tieners in jullie gezelschap natuurlijk meteen op de WiFi. En voor de lieve vrede hebben jullie beloofd dat dat het eerste is waar jullie bij aankomst voor zullen zorgen... Maar dat blijkt nog niet zo simpel te zijn!

Camping Quest - Party Mode

<p>Tijdens dit kortverblijf in onze seventies caravan, krijg je een gevarieerde reeks puzzels voorgeschoteld. Het doel is om zo snel mogelijk onze strandbal te vinden, die ergens in de caravan moet zijn...</p> <p>De 'party mode' is een apart spel (dus geen verkorte versie van de '60 min challenge'), ontworpen voor evenementen en feestjes en een ideale kennismaking met 'escapen'.</p>

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5 (4 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Verrassend!

Een leuk/origineel thema met een gezellige sfeer en een echt vakantiegevoel.
Toen ik de escape room... euh caravan boekte, had ik mijn bedenkingen over de grootte. Meestal speel je in meerdere kamers waardoor je toch voldoende ruimte hebt en ik zag dit niet gebeuren in een caravan.
Het verraste me dan ook enorm hoe goed de ruimte in de caravan gebruikt werd.
De puzzels waren leuk, in thema en met wisselende moeilijkheidsgraad waardoor mijn dochter van 12 jaar ook goed kon meedoen.
Algemeen een superleuke ervaring!

Gespeelde room: Camping Quest

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stef op 23/9/2018 (Gemiddeld escaper)


De caravan is van alleman

Met 4 in een caravan kruipen leek me op het eerste zicht een wat benepen gedachte. Toch hebben we daar bij het spelen nooit last van gehad. We waren allen de hele tijd bezig.
De ontvangst om het verhaal wat te duiden was niet alleen grappig, maar bracht je ook direct in de juiste sfeer.
Na een aantal escaperooms te hebben gespeeld is dit toch wel één van de leukste, zo niet de leukste. Ook heel toegankelijk voor mensen die nog nooit een escaperoom hebben gespeeld, lijkt mij.
Kortom, een echte aanrader wat mij betreft.

Gespeelde room: Camping Quest

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dave Nauwelaerts op 21/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Eens iets anders

Al bij het onthaal waanden we ons in een campingsfeer, en dat creëerde van in het begin een aangename vibe. We hebben al een aantal escape rooms in binnen- en buitenland gedaan, maar deze was zeker één van de origineelste. Toffe raadseltjes, sommige waren echt niet simpel en konden we enkel met tips oplossen, maar het was een leuke mix van moeilijkere met eenvoudigere waardoor je je nooit verveelde. Echt een aanrader!

Gespeelde room: Camping Quest

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marleen op 21/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Top mobiele escape game!

Erg originele insteek, leuke zoektocht en idem ditto puzzels. Kortom zowiezo een aanrader voor liefhebbers van escape games!

Gespeelde room: Camping Quest

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jelle Fondu op 9/1/2018


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Diverse locaties, 1980 Zemst
+32 475 75 36 56
info@zinid.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruitme

Ontspanningsruimte

Parking

Afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen